Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Ніжність» з куркою

Салат «Ніжність» з куркою

22-03-2015, 21:29
973
Салат «Ніжність» з куркою
Курка - продукт, який з'являється на нашому столі досить часто. Її готують і як самостійне блюдо, і, звичайно ж, часто використовують у складі різних салатів. Це цілком зрозуміло: курка, напевно, як ніякий інший продукт, відмінно поєднується з багатьма іншими інгредієнтами, навіть такими як ананаси і чорнослив. Зараз ми вам розповімо, як приготувати неймовірно смачний салат «Ніжність». Причому, під цією назвою ховаються різні салати, але незмінним інгредієнтів у них залишається курка, і всі вони виходять неймовірно смачними і ніжними.

Рецепт салату «Ніжність» з куркою


Інгредієнти:

  • куряче філе - 05 кг;

  • яйця - 7 шт.;

  • цибуля - 200 г;

  • сіль, майонез - до смаку;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності, потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками. Цибулю дрібно кришимо і обдаємо окропом, щоб пішла гіркота. При бажанні ще цибулю можна замаринувати в суміші води з оцтом і цукром. Тепер смажимо яєчні млинці. З 7 яєць вийде 7 млинчиків. Окремо збиваємо кожне яйце, трохи підсолюємо і смажимо на змащеній маслом сковороді з 2 сторін. Потім млинчики нарізаємо соломкою. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо майонез, перемішуємо, якщо потрібно, то досолює за смаком.

    Салат «Ніжність» з куркою з чорносливом


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • сир - 100 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • чорнослив - 100 г;

  • волоські горіхи - 80 г;

  • майонез.


  • Приготування
    Чорнослив заливаємо окропом, щоб трохи пом'якшити його. Куряче філе відварюємо до готовності, яйця - круто. Остигле філе нарізаємо кубиками. Якщо ви використовуєте гладкий довгий огірок, то для прикраси використовуємо його шкірку: зрізаємо вздовж шкірочку смужками шириною до 1 див. Якщо ж у вас огірки з пухирцями, то для декору підійдуть пір'я зеленої цибулі. Отже, огірок ріжемо кубиками, з чорносливу зливаємо воду і теж подрібнюємо. 3 яйця повністю натираємо на крупній тертці, а у решти 2 - тільки жовток, а білок натираємо в окремий посуд - він піде на прикрасу. Точно так само натираємо на тертці твердий сир. Салат викладаємо шарами в такій послідовності, кожен шар змащуючи майонезом: куряче філе, чорнослив, рубані волоські горіхи, яйця, огірок, твердий сир. Тепер приступаємо до прикраси страви: укладаємо сіткою смужки огірка або зеленого лука, навколо по краю викладаємо білок. А в клітинках волоські горіхи. Дуже смачний і красивий салат готовий. Приємного апетиту!

    Салат «Ніжність» з куркою з ананасом


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 400 г;

  • твердий сир - 350 г;

  • яйця - 7 шт.;

  • консервована кукурудза - 1 банка;

  • консервовані ананаси - 1 банка;

  • майонез - 200 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зелень.


  • Приготування
    Курку відварюємо в підсоленій воді до готовності, яйця - круто. Нарізаємо остигле філе і яйця великими кубиками (так буде виглядати краще). З ананасів і кукурудзи зливаємо рідину, якщо ананаси кільцями, то теж ріжемо їх кубиками. Сир тремо на тертці, цибулю і зелень подрібнюємо. Всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо салат майонезом і якщо потрібно, досолює.
    Рецепт приготування салату «Ніжність» з ананасом має кілька варіантів. Іноді замість кукурудзи додають мариновані шампіньйони. А в іншому варіанті свіжі печериці обсмажують з цибулею. Загалом, вибір за вами, в будь-якому випадку, салат виходить дуже смачним.

    Салат «Ніжність» з курячою грудкою


    Інгредієнти:

  • куряча грудки - 500 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • сирок плавлений - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез - 400 р.


  • Приготування
    Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа. Яйця варимо круто.
    Салат «Ніжність» з куркою
    Майонез змішати з часником, пропущеним через прес. Формуємо салат, кожен шар якого змащуємо часниковим майонезом. На плоске блюдо першим шаром викладаємо половину філе, порізаного кубиками. Яйця (крім 2 жовтків) тремо на тертці. Половину яєць викладаємо другим шаром, далі половина натертої на дрібній тертці моркви, плавлений сирок, натертий на крупній тертці. Тепер знову повторюємо: курка, яйця, морква, плавлений сирок. Зверху посипаємо жовтками, натертими на дрібній тертці.
    Всі ці страви досить ситні, тому подавати до них основну страву чи ні, вирішувати вам. А ось нарізка з копченої грудинки або солонини з свинини буде в самий раз!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат «Ананас з куркою» - рецепт
    Салат «Ананас з куркою» - рецепт
    Салат - це таке просте блюдо, в якому часом поєднуються найрізноманітніші продукти. Ось і сьогодні ми вирішили запропонувати вам кілька цікавих, але
    Салат з ананаса і сиру
    Салат з ананаса і сиру
    Салати - це такі закуски, в яких деколи поєднуються самі непорівнянні продукти. І сьогодні ми поговоримо про салати з ананаса і сиру. Варіацій таких
    Салат з чорносливом і печерицями
    Салат з чорносливом і печерицями
    Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
    Салат з ананасів і печериць
    Салат з ананасів і печериць
    Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.