» » Легкий салат на вечерю

Легкий салат на вечерю

Легкий салат на вечерю
Вечеря повинна включати в себе легкі страви, які добре і швидко засвоюються. Який легкий салат приготувати на вечерю, читайте нижче.

Легкий салат на вечерю з овочів з яблуком


Інгредієнти:

  • капуста синя – 300 г;

  • гірчиця в зернах – 20 г;

  • оцет – 5 мл;

  • редис – 140 г;

  • яблуко кисло-солодке – 1 шт.;

  • натуральний мед – 1 ч. ложка;

  • корінь імбиру – 20 г;

  • сіль;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Капусту шаткуємо тоненькою соломкою. Яблуко ріжемо довгими смужками і зверху поливаємо лимонним соком. Редис також шаткуємо соломкою. З'єднуємо гірчицю з маслом в окремій мисочці – це і буде наша заправка. Додаємо оцет, мед і ретельно розмішуємо. Покласти всі інгредієнти в глибоку ємність. Імбир чистимо, подрібнюємо дрібної теркою і відправляємо в салатик. Додаємо заправку і добре вимішуємо.

    Смачний легкий салат на вечерю


    Інгредієнти:

  • великі варено-морожені креветки – 6 шт.;

  • грейпфрут – половинка;

  • капуста пекінська – 500 г;

  • горішки кедрові – 50 г;

  • гірчиця із зернами – 1 ч. ложка;

  • суміш перців;

  • оливкова олія – 25 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Тоненькою соломкою пекінську капусту шаткуємо. Креветки розморожуємо, додаємо до капусти. Чистимо грейпфрут, нарізаємо його соломкою, відправляємо в салатик. Підсолюємо, перчимо, кладемо гірчицю, олію і добре розмішуємо. Легкий салат з креветками до вечері при подачі посипаємо кедровими горішками.

    Легкий салат з апельсином на вечерю


    Інгредієнти:

  • апельсин – 1 шт.;

  • куряча грудка – 200 г;

  • яблуко кисло-солодке – 1 шт.;

  • майонез салатний – 100 р.


  • Приготування
    Чистимо апельсин від шкірки і кісточок. Попередньо відварену грудку курки нарізаємо шматочками. Ріжемо соломкою очищене яблуко. Заправляємо салат легким майонезом.

    Легкий салат на вечерю без майонезу


    Інгредієнти:

  • огірок – 1 шт.;

  • куряча грудка – 1 шт.;

  • кукурудза консервована – 40 г;

  • маслини – 3 ст. ложки;

  • гірчиця – 1 ст. ложка;

  • помідор щільних сортів – 1 шт.;

  • листя салату – 3 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • салатний цибулю – 1 шт.;

  • сіль;

  • перець;

  • рослинна рафінована олія – 35 мл


  • Приготування
    До готовності відварюємо філе курки. Помідор нарізаємо шматочками, цибулю – тоненькими півкільцями, а огірок – полукружками. Кожну маслину ріжемо на 3-4 кільця. Куряче філе подрібнюємо соломкою або кубиками. Морква пропускаємо через крупну тертку. З'єднуємо всі інгредієнти і додаємо кукурудзу. Поливаємо салат заправкою з рослинної олії і гірчиці. За смаком солимо, перчимо і добре вимішуємо.
    Додав: admin | 23-10-2016, 17:09
    Переглядів: 285