Вечеря повинна включати в себе легкі страви, які добре і швидко засвоюються. Який легкий салат приготувати на вечерю, читайте нижче.
Легкий салат на вечерю з овочів з яблуком
Інгредієнти: капуста синя – 300 г; гірчиця в зернах – 20 г; оцет – 5 мл; редис – 140 г; яблуко кисло-солодке – 1 шт.; натуральний мед – 1 ч. ложка; корінь імбиру – 20 г; сіль; оливкова олія. Приготування Капусту шаткуємо тоненькою соломкою. Яблуко ріжемо довгими смужками і зверху поливаємо лимонним соком. Редис також шаткуємо соломкою. З'єднуємо гірчицю з маслом в окремій мисочці – це і буде наша заправка. Додаємо оцет, мед і ретельно розмішуємо. Покласти всі інгредієнти в глибоку ємність. Імбир чистимо, подрібнюємо дрібної теркою і відправляємо в салатик. Додаємо заправку і добре вимішуємо.
Смачний легкий салат на вечерю
Інгредієнти: великі варено-морожені креветки – 6 шт.; грейпфрут – половинка; капуста пекінська – 500 г; горішки кедрові – 50 г; гірчиця із зернами – 1 ч. ложка; суміш перців; оливкова олія – 25 мл; сіль. Приготування Тоненькою соломкою пекінську капусту шаткуємо. Креветки розморожуємо, додаємо до капусти. Чистимо грейпфрут, нарізаємо його соломкою, відправляємо в салатик. Підсолюємо, перчимо, кладемо гірчицю, олію і добре розмішуємо. Легкий салат з креветками до вечері при подачі посипаємо кедровими горішками.
Легкий салат з апельсином на вечерю
Інгредієнти: апельсин – 1 шт.; куряча грудка – 200 г; яблуко кисло-солодке – 1 шт.; майонез салатний – 100 р. Приготування Чистимо апельсин від шкірки і кісточок. Попередньо відварену грудку курки нарізаємо шматочками. Ріжемо соломкою очищене яблуко. Заправляємо салат легким майонезом.
Легкий салат на вечерю без майонезу
Інгредієнти: огірок – 1 шт.; куряча грудка – 1 шт.; кукурудза консервована – 40 г; маслини – 3 ст. ложки; гірчиця – 1 ст. ложка; помідор щільних сортів – 1 шт.; листя салату – 3 шт.; морква – 1 шт.; салатний цибулю – 1 шт.; сіль; перець; рослинна рафінована олія – 35 мл Приготування До готовності відварюємо філе курки. Помідор нарізаємо шматочками, цибулю – тоненькими півкільцями, а огірок – полукружками. Кожну маслину ріжемо на 3-4 кільця. Куряче філе подрібнюємо соломкою або кубиками. Морква пропускаємо через крупну тертку. З'єднуємо всі інгредієнти і додаємо кукурудзу. Поливаємо салат заправкою з рослинної олії і гірчиці. За смаком солимо, перчимо і добре вимішуємо.