Салат з червоною рибою

Салат із солоною червоною рибою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте вибраний салатний мікс або нарвете, сполосніть і обсушіть шпинатні листя. Покладіть зелень в салатник і змішайте її з тонкими шматочками солодкого лука і половинками помідорів черрі. Розділіть сьомгу на тонкі скибочки і також додайте її в салат.
Збийте разом інгредієнти для заправки, поки не отримаєте емульсію. Додайте кріп і сіль за смаком, після чого заправте салат.
Салат «Цезар» з червоною рибою
Ми звикли, що разом з овочами у «Цезарі» подають шматочки курятини, але для різноманітності замінити м'ясо птиці можна рибою. Так блюдо не тільки змінить свій смак, але і стане більш ніжним і яскравим.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене рибне філе натріть готовою сумішшю спецій для риби і відправте запікати при 230 градусах на 12 хвилин. Коли філе дійде до готовності, остудіть рибу і розберіть на шматочки.
Руками нарвете промитий і обсушенный латук. Поверх подушки салату розкладіть скибочки риби, посипте все сухариками і тонкими скибочками пармезану.
Збийте залишилися інгредієнти для заправки і полийте ними готову страву.
Листковий салат з червоною рибою і помідорами
З метою економії часу, для цієї страви ви можете не запікати або обсмажувати рибу, а брати її консервованої – все одно вийде смачно.
Інгредієнти:
Приготування
Злийте надлишки рідини з банки консервованої червоною риби, а м'якоть розберіть на шматочки. Відваріть молоді картопляні бульби, після остигання наріжте їх кубиками. За аналогією наріжте помідори і відварені яйця.
Для заправки змішайте майонез з дижонской гірчицею і сметаною. Розітріть в пасту зубок часнику і додайте отриману пасту в соус.
Почніть викладати підготовлені складові салату шарами, промазуючи кожен з них майонезним соусом. Верхівку страви прикрасьте зеленню.
Салат з авокадо і копченої червоної риби
Інгредієнти:

Приготування
Наріжте філе лосося, авокадо і огірок кубиками, змішайте їх разом і доповніть зеленню. Приготуйте легкий соус із суміші васабі, майонезу і соку лайма, доповніть його дрібкою солі при бажанні. Охолодіть салат перед сервіруванням.
Під час подачі салат можна обережно укласти в сервировочном кільці, злегка утрамбовувавши його поверхню. Блюдо декоруємо скибочкою огірка і кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з копченою рибою
Надати особливу ароматну нотку звичайного салату можна, доповнивши основний склад копченою рибкою. Закуска виходить настільки незвичайною, що і на

Салат з мандаринами і куркою
Не секрет, що м'ясо птиці чудово поєднується з різними, іноді зовсім несподіваними компонентами і цитрусовими також. Тому рецепти, представлені далі,

Салат з ковбасним сиром
Навіть з такого, здавалося б неабиякого продукту, як ковбасний сир можна зробити чудову закуску. Рецепти салатів, які описані далі, доповнені

Салат з курячою грудкою і кукурудзою
З курячої грудки готують безліч страв. Адже її нейтральний смак і м'яка консистенція поєднується з більшістю продуктів. Особливо вона хороша в

Салат з консервованою кукурудзою
Давайте пофантазуємо на тему салату, щоб можна було прилаштувати залежану баночку консервованої кукурудзи. Пропонуємо кілька рецептів, в яких

Рулет з лаваша з червоною рибою
Самий вдалий варіант вишуканою закуски або швидкого перекусу - це, звичайно ж, рулет з тонкого лаваша з різноманітною начинкою. Це неймовірно