Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Молочно-банановий коктейль

Молочно-банановий коктейль

13-03-2015, 11:31
1 451
Молочно-банановий коктейль
З приходом тепла нам все частіше хочеться чогось легкого і приємного, і на зміну гарячим десертів приходять холодні. Такими є морозиво «Щербет» , мус з журавлини і, звичайно, коктейль з молока і бананів, який поєднує в собі властивості смачного прохолодного напою і чудового літнього десерту.
Для приготування цього диво-страви вам знадобиться мінімум часу та інгредієнтів, і воно прекрасно підійде як для дружньої вечірки, так і для легкого поживно сніданку.
Рецепти бананово-молочних коктейлів мало чим відрізняються один від одного, так як основними інгредієнтами в них є банани, молоко. Кількість і того, і іншого ви визначаєте самі, все залежить від того, яку консистенцію напою хочете отримати.
Готується молочний банановий коктейль в блендері. Просто помістіть в нього нарізану шматочками банан, залийте молоком, збийте до однорідного стану, розлийте по келихах і насолоджуйтеся.
Ті, хто захоче додати родзинку в цей напій, можуть зробити банановий коктейль з молоком і з полуницею. Смак від поєднання цих двох фруктів виходить просто чудовий, а головне готувати такий коктейль можна круглий рік, оскільки для нього підходить як свіжа, так і заморожена полуниця.

Молочний банановий коктейль з морозивом


Цей напій припаде до смаку і дорослим, і малятам, так що приготувавши його один раз, вам доведеться робити це систематично.
Інгредієнти:

  • банани - 2 шт.;

  • морозиво вершкове - 1/2 ст.;

  • молоко - 500 мл;

  • ванільний цукор - 1 пакетик;

  • мелена кориця - щіпка.


  • Приготування
    З бананів зніміть шкірку, наріжте їх шматками і разом з іншими інгредієнтами помістіть в чашу блендера. Збивайте кілька хвилин, поки цукор повністю не розчиниться. Після цього налити напій у високі келихи, за бажанням прикрасьте збитими вершками і пийте з задоволенням.
    Молочно-банановий коктейль

    В залежності від того, яка густина коктейлю вам потрібна, можна варіювати кількість інгредієнтів. Наприклад, додати більше морозива і менше молока.
    Бананово-молочний коктейль з шоколадним морозивом
    Це ще одна цікава варіація солодкого напою, який стане вашим улюбленим десертом. Пропорції визначаєте самі, в залежності від ваших уподобань і того, який смак ви хочете, щоб переважав. Просто змішайте в блендері шоколадне морозиво, молоко і стиглі банани, розлийте коктейль по склянках і пригощаєте гостей і членів сім'ї.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Банановий лікер
    Банановий лікер
    Якщо ви любите лікери, то ця стаття піде вам на користь. У ній ми розповімо, як зробити банановий лікер, а ви самі виберете відповідний для себе
    Коктейль з дині
    Коктейль з дині
    Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
    Банановий коктейль
    Банановий коктейль
    Банановий коктейль - це чудовий початок дня! Та й під час спекотних літніх днів пити його одне задоволення! Так давайте ж розберемося в питанні
    Коктейль з ківі
    Коктейль з ківі
    Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте
    Молочний коктейль по-індійськи: банановий лассі
    Молочний коктейль по-індійськи: банановий лассі
    Лассі - це, по суті, той же молочний коктейль, тільки приготований з натурального йогурту і фруктів з додаванням індійських спецій. І сьогодні ми з