Сиропи для коктейлів

М'ятний сироп для коктейлів
Інгредієнти:
Приготування
Листочки м'яти ретельно розтираємо товкачиком, викладаємо в ковшичек і заливаємо кип'яченою водою. Залишаємо хвилин на 30 настоятися, а потім проціджуємо і додаємо в настій цукровий пісок. Ставимо посуд на слабкий вогонь і уварюють у кілька прийомів. У самому кінці приготування додаємо тертий імбир або мелену корицю за смаком. Правильно зварений м'ятний сироп повинен вийти густим, насиченим і нагадує за кольором мед. Такий сироп - просто ідеальна добавка в чай, лимонад і содові. М'ятний сироп використовують навіть для приготування алкогольних коктейлів. Він підходить як пом'якшувальний і ароматизуючого компонента, як для міцних напоїв, так і для створення легкого приємного смаку зі слабоалкогольними напоями.
Цукровий сироп для коктейлів
Інгредієнти:
Приготування
Цукровий пісок насипаємо в емальовану каструлю, заливаємо кип'яченою водою і ставимо на плиту. Все перемішуємо, нагріваємо на слабенькому вогні і кип'ятимо протягом п'яти хвилин, безперервно заважаючи. Піну, що утворюється акуратно знімаємо спеціальною ложкою з дірочками. Гарячий сироп проціджують через складену вдвічі марлю і переливаємо з допомогою воронки в підігріті зовні чисті, сухі пляшки з широкою шийкою. Зберігаємо сироп щільно закупорюють, відливаючи необхідну кількість у міру потреби.
Сироп для молочних коктейлів
Приготувати сироп для молочного коктейлю в домашніх умовах дуже просто. А така ароматна і смачна добавка стане просто незамінною знахідкою для ваших кулінарних фантазій.
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку наливаємо гарячу кип'ячену воду, доводимо її до кипіння, потім всипаємо цукор, кладемо масло і заздалегідь розчинений у склянці води какао-порошок. Після додавання всіх інгредієнтів даємо сиропу добре прокипіти, потім трохи охолоджуємо і в теплому вигляді розливаємо в чисті скляні ємності.
Фруктові сиропи для коктейлів
Фруктові сиропи виготовляють з фруктового соку, який ретельно уварюють, додавши в нього невелику порцію лимонної кислоти і цукор.
Інгредієнти:

Приготування
Яблука і лимони миємо й нарізаємо кружечками. Укладаємо все фрукти і ягоди в чисту ємність. Воду змішуємо з цукром, доводимо до кипіння, знімаємо піну і заливаємо фрукти гарячим сиропом. Даємо настоятися протягом кількох годин.
Кленовий сироп для коктейлів
Кленовий сироп - популярний канадський частування, вироблене шляхом уварювання цукрового піску, кленового соку і чорного кленів. Кленовий сироп часто використовують як замінник цукру практично у всіх областях кулінарії - від додавання до алкогольні напої, до випічки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яблучний лікер в домашніх умовах
Яблучний лікер - це алкогольний напій, зроблений з яблучного соку. Його можна пити як у чистому вигляді, так і використовувати для створення

Коктейлі з самбукою
Без коктейлів, алкогольних або без алкогольних не обходиться не одна вечірка. Але сьогодні ми хочемо поговорити про коктейлі з самбукою. Вони

Літні легкі коктейлі
У спеку хочеться чогось прохолодного та легені. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш цікавих варіантів створення легких літніх коктейлів. Вони

Сироп шипшини - корисний і підбадьорливий напій
Шипшину - дуже корисна ягода, багато господинь сушать її на зиму. З нього можна зробити чудово солодкий сироп. І в нашій статті ми зібрали найбільш

М'ятний сироп
М'ятний сироп - основа для приготування багатьох страв і напоїв з чудовим освіжаючим смаком. Тепер немає потреби купувати ці ласощі в магазинах, адже

Сироп для просочення бісквіта
Бісквіти - це, безперечно, чудова основа для тортів. Але найчастіше вони виходять сухуватими. І щоб зробити їх більш ніжними та смачними, нам