Лимонад з тархуна в домашніх умовах
Сьогодні ми розповімо вам, як самостійно зробити лимонад з тархуну. Цей напій освіжить і підбадьорить в літній спекотний день, а також зарядить вас позитивом і хорошим настроєм.
Інгредієнти:
свіжий лайм – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
тархун – 05 пучка;
цукор – 75 г;
вода мінеральна – 1 л;
вода – 75 мл.
Для соку:
тархун – 05 пучка;
вода питна – 205 мл
Приготування
Цитрусові фрукти промиваємо і ошпарюємо окропом. Пучок тархуну поділяємо на частини і викладаємо одну в чисту каструлю. Заливаємо склянкою питної прохолодної води і ретельно розминаємо зелень ступкою, щоб з неї виділився сік. Після цього траву виймаємо і викидаємо. В чистій каструлі розчиняємо цукор у воді, кип'ятимо сироп, а потім охолодити його. Очищений лимон лайм та поділяємо руками на шматочки. Остиглий солодкий сироп і концентрований сік тархуна в каструлі змішуємо і додаємо решту необроблену зелень. Тепер заливаємо напій холодною мінеральною водою, ретельно перемішуємо, додаємо лід і розливаємо тархун по келихах.
Інгредієнти:
тархун свіжий – 1 пучок;
лимон – 2 шт.;
вода – 590 мл;
цукор – 215 г;
лід – для подачі;
свіжа м'ята – по смаку.
Приготування
Тархун і м'яту промиваємо, струшуємо і дрібно нарізаємо зелень ножем. Лимони ошпарюємо окропом, вичавлюємо з нього сік і виливаємо його в миску.
Окремо варимо сироп: у каструлю з окропом кидаємо цукор, відправляємо посуд на плиту і кип'ятимо вміст до повного розчинення кристалів. Потім додаємо в остиглий сироп сік, додаємо підготовлену зелень, перемішуємо і наполягаємо напій в холодильнику 45 хвилин. Перед подачею лимонад з тархуном, м'ятою і лимоном проціджуємо, перелити в глечик, кидаємо лід і подаємо напій до столу.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 985 мл;
лимон – 05 шт.;
лайм – 1 шт.;
свіжа зелень м'яти – 2 гілочки;
тархун – 2 гілочки;
полуниця – 5-7 шт.;
цукор – за смаком;
лід.
Приготування
Лимон і лайм промиваємо, обсушуємо і видавлюємо сік. Переливаємо його в прозорий глечик і додаємо цедру від фруктів. М'яту і тархун промиваємо і відправляємо туди ж цілими гілочками. Полуницю обполіскуємо, відриваємо плодоніжки і нарізаємо шматочками. Додаємо ягоду до решти інгредієнтів і сахарим за смаком. Воду кип'ятимо, заливаємо фрукти з травами і наполягаємо напій близько 15 хвилин. Остуджуємо домашній лимонад «Тархун», відправляємо на кілька годин у холодильник, а потім розливаємо по склянках, прикрасивши напій часточкою лимона і кинувши трохи колотого льоду.
Рецепт лимонаду з тархуном
Інгредієнти:
Для соку:
Приготування
Цитрусові фрукти промиваємо і ошпарюємо окропом. Пучок тархуну поділяємо на частини і викладаємо одну в чисту каструлю. Заливаємо склянкою питної прохолодної води і ретельно розминаємо зелень ступкою, щоб з неї виділився сік. Після цього траву виймаємо і викидаємо. В чистій каструлі розчиняємо цукор у воді, кип'ятимо сироп, а потім охолодити його. Очищений лимон лайм та поділяємо руками на шматочки. Остиглий солодкий сироп і концентрований сік тархуна в каструлі змішуємо і додаємо решту необроблену зелень. Тепер заливаємо напій холодною мінеральною водою, ретельно перемішуємо, додаємо лід і розливаємо тархун по келихах.
Рецепт лимонаду з тархуна в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Тархун і м'яту промиваємо, струшуємо і дрібно нарізаємо зелень ножем. Лимони ошпарюємо окропом, вичавлюємо з нього сік і виливаємо його в миску.
Окремо варимо сироп: у каструлю з окропом кидаємо цукор, відправляємо посуд на плиту і кип'ятимо вміст до повного розчинення кристалів. Потім додаємо в остиглий сироп сік, додаємо підготовлену зелень, перемішуємо і наполягаємо напій в холодильнику 45 хвилин. Перед подачею лимонад з тархуном, м'ятою і лимоном проціджуємо, перелити в глечик, кидаємо лід і подаємо напій до столу.
Рецепт домашнього лимонаду з тархуном і полуницею
Інгредієнти:
Приготування
Лимон і лайм промиваємо, обсушуємо і видавлюємо сік. Переливаємо його в прозорий глечик і додаємо цедру від фруктів. М'яту і тархун промиваємо і відправляємо туди ж цілими гілочками. Полуницю обполіскуємо, відриваємо плодоніжки і нарізаємо шматочками. Додаємо ягоду до решти інгредієнтів і сахарим за смаком. Воду кип'ятимо, заливаємо фрукти з травами і наполягаємо напій близько 15 хвилин. Остуджуємо домашній лимонад «Тархун», відправляємо на кілька годин у холодильник, а потім розливаємо по склянках, прикрасивши напій часточкою лимона і кинувши трохи колотого льоду.
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашній лимонад з лимонів
По-справжньому тонізуючий прохолодний напій можна без труднощів зробити власноруч, використовуючи повсюдно доступні компоненти. Лимонад на базовій
Рецепт напою «Тархун»
Купити сьогодні максимально натуральний напій майже неможливо. Але його завжди можна приготувати власноруч. Розповімо, як здивувати рідних,
Як зробити напій «Тархун» в домашніх умовах?
Цікава альтернатива домашнього лимонаду - тархун. Напій виходить такий же свіжий, дивовижно смачний, та й склад його дійсно мінімальний. Головна
Як зробити тархун?
Приголомшливо смачні напої можна без особливих труднощів створювати власноруч. Далі розповімо, як зробити шалено смачний тархун на основі естрагону.
Літні напої з м'ятою
У жарку пору хочеться чого-небудь прохолодного освіжаючого. І зараз ми вам розповімо, як легко і швидко зробити літні напої з м'ятою. Такий напій
Лимонад «Тархун»
У спекотний літній день завжди хочеться випити чогось освіжаючого. Одними з найпопулярніших напоїв у цей час року є лимонади. Сьогодні ми розповімо