Сирна запіканка з манкою в мультиварці
Пропонуємо варіанти приготування сирної запіканки з манкою в мультиварці. Кожен з них гідний вашого уваги, так як припускає чудовий смак готового блюда і його безсумнівну користь.
Інгредієнти:
сир – 520 г;
гарбуз – 140 г;
яйця – 2 шт.;
молоко – 110 мл;
манна крупа – 100 г;
розпушувач – 10 г;
цукровий пісок – 50 г;
мед – 35 г;
мелена кориця – 10 р.
Приготування
Першим ділом змішуємо в окремій глибокій мисці сир, молоко і збиті яйця. Додаємо цукровий пісок, манну крупу, розпушувач, перемішуємо і пробиваємо заглибним блендером до однорідності і легкості. Гарбуз очищаємо від твердої шкірки, пропускаємо через дрібну тертку, віджимаємо надлишки соку, а м'якоть змішуємо з медом і меленою корицею. Поділяємо сирну суміш на дві частини і в одну з них додаємо пряну гарбуз.
Мультикастрюлю промазуємо вершковим маслом і наливаємо спочатку дві столові ложки гарбузово-сирної суміші. Потім зверху додаємо дві столові ложки білої сирної маси і знову стільки ж гарбузової. Повторюємо аналогічним чином, поки закінчаться обидві суміші.
На дисплеї пристрою вибираємо режим «Випічка» і витримуємо в ньому запіканку сорок п'ять хвилин. Після закінчення часу даємо страві настоятися ще десять хвилин при закритій кришці і ще стільки ж, відкривши її. Потім виймаємо ефектну запіканку на блюдо, скориставшись пристосуванням для приготування на пару, і можемо подавати.
Інгредієнти:
сир – 270 г;
яйця – 2 шт.;
сметана – 130 г;
манна крупа – 120 г;
цукровий пісок – 75 г або по смаку;
сіль – щіпка;
родзинки – 120 г або по смаку;
ванільний цукор або ванілін – за смаком;
вершкове масло.
Приготування
Яйця збиваємо з цукровим піском і розбиваємо до утворення пишної і повітряної маси без нерозчинених солодких кристалів. Додаємо до яєчної маси сіль, ванільний цукор, пробитий попередньо блендером або перетертий через ситечко сир, сметану і перемішуємо. Манну крупу і попередньо промитий ізюм запарюємо невеликою порцією окропу на кілька хвилин і також закладаємо до інших компонентів. Ще раз гарненько перемішуємо основу для запіканки і викладаємо в попередньо промаслений і обсипану манною крупою мультикастрюлю.
Даємо масі постояти протягом п'ятнадцяти хвилин і включаємо режим «Випічка». Через п'ятдесят хвилин запіканка буде готова. Після сигналу даємо їй трохи настоятися і охолонути при відкритій кришці пристрою, а потім можемо виймати на блюдо і подавати.
Інгредієнти:
сир – 380 г;
яблука – 300 г;
яйця – 2 шт.;
сметана – 30 г;
манна крупа – 60 г;
цукровий пісок – 75 г;
борошно – 30 г;
ванільний цукор – за смаком.
Приготування
Сир змішуємо з яйцями, манною крупою, борошном і сметаною. Додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і розбиваємо масу до легкості і однорідності за допомогою блендера.
Яблучні плоди моєму, витираємо насухо, позбавляє від шкірки і серцевини з насінням і нарізаємо кубиками. Також можна пропустити фрукт через крупну тертку. Додаємо яблучну масу до сирної і перемішуємо.
Ємність мультиварки промазуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою або панірувальними сухарями і викладаємо в неї основу запіканки. Вибираємо на дисплеї функцію «Випічка» і готуємо страву п'ятдесят хвилин. Після сигналу даємо запіканці настоятися мультикастрюле ще десять хвилин, а потім можемо виймати і подавати до столу.
Рецепт сирної запіканки з гарбузом і манкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом змішуємо в окремій глибокій мисці сир, молоко і збиті яйця. Додаємо цукровий пісок, манну крупу, розпушувач, перемішуємо і пробиваємо заглибним блендером до однорідності і легкості. Гарбуз очищаємо від твердої шкірки, пропускаємо через дрібну тертку, віджимаємо надлишки соку, а м'якоть змішуємо з медом і меленою корицею. Поділяємо сирну суміш на дві частини і в одну з них додаємо пряну гарбуз.
Мультикастрюлю промазуємо вершковим маслом і наливаємо спочатку дві столові ложки гарбузово-сирної суміші. Потім зверху додаємо дві столові ложки білої сирної маси і знову стільки ж гарбузової. Повторюємо аналогічним чином, поки закінчаться обидві суміші.
На дисплеї пристрою вибираємо режим «Випічка» і витримуємо в ньому запіканку сорок п'ять хвилин. Після закінчення часу даємо страві настоятися ще десять хвилин при закритій кришці і ще стільки ж, відкривши її. Потім виймаємо ефектну запіканку на блюдо, скориставшись пристосуванням для приготування на пару, і можемо подавати.
Смачна сирна запіканка з манкою і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукровим піском і розбиваємо до утворення пишної і повітряної маси без нерозчинених солодких кристалів. Додаємо до яєчної маси сіль, ванільний цукор, пробитий попередньо блендером або перетертий через ситечко сир, сметану і перемішуємо. Манну крупу і попередньо промитий ізюм запарюємо невеликою порцією окропу на кілька хвилин і також закладаємо до інших компонентів. Ще раз гарненько перемішуємо основу для запіканки і викладаємо в попередньо промаслений і обсипану манною крупою мультикастрюлю.
Даємо масі постояти протягом п'ятнадцяти хвилин і включаємо режим «Випічка». Через п'ятдесят хвилин запіканка буде готова. Після сигналу даємо їй трохи настоятися і охолонути при відкритій кришці пристрою, а потім можемо виймати на блюдо і подавати.
Як приготувати сирно-яблучну запіканку з борошном і манкою?
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з яйцями, манною крупою, борошном і сметаною. Додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і розбиваємо масу до легкості і однорідності за допомогою блендера.
Яблучні плоди моєму, витираємо насухо, позбавляє від шкірки і серцевини з насінням і нарізаємо кубиками. Також можна пропустити фрукт через крупну тертку. Додаємо яблучну масу до сирної і перемішуємо.
Ємність мультиварки промазуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою або панірувальними сухарями і викладаємо в неї основу запіканки. Вибираємо на дисплеї функцію «Випічка» і готуємо страву п'ятдесят хвилин. Після сигналу даємо запіканці настоятися мультикастрюле ще десять хвилин, а потім можемо виймати і подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка як у дитячому садку
Рецепти запіканок користуються популярністю тому, що на приготування йде мінімум часу і робити їх не складно. Але сирна запіканка затребувана ще й
Сирна запіканка в духовці
Найкращий спосіб нагодувати вибагливих малюків сиром, звичайно, приготувати запіканку. Від цього ласощі вони точно не зможуть відмовитися. Пропонуємо
Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Приготування обіду в мультиварці перетворюється на свято, адже немає необхідності простоювати біля плити час, яке з задоволенням можна витратити на
Крупник в мультиварці
Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а
Сирна запіканка в скороварці
Сирна запіканка - смачне і просте у створенні страву. Її можна готувати з манкою, фруктами, джемом і т. д. І сьогодні ми підкажемо вам, як швидко і
Сирна запіканка з бананом
Для любителів сиру, напевно, немає рецепта краще, ніж сирна запіканка. Це блюдо легко готувати, а різноманітність фруктових добавок робить кожну