Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирна запіканка в хлібопічці

Сирна запіканка в хлібопічці

19-01-2015, 10:28
5 093
Сирна запіканка в хлібопічці
За допомогою сучасної кухонної техніки готування можна перетворити на простий і безклопітну процес, який потребуватиме мінімум вашої участі. Сьогодні ми вирішили присвятити статтю одному з таких простих і технологічних рецептів, і розповісти про те, як приготувати сирну запіканку в хлібопічці.

Рецепт сирної запіканки в хлібопічці


Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • борошно - 1/2 ст.;

  • сметана - 120 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • манна крупа - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Яєчні білки відділяємо від жовтків і збиваємо в піну. Як тільки піна, що утворилася, додаємо до білків цукровий пісок порціями. В результаті білкова маса повинна нагадувати основу для безе - стійкі білково-цукрові піки.
    Сир перетираємо через сито і розтираємо з жовтками. Додаємо в сирну масу просіяне з розпушувачем борошно, сметану, не перемішуємо, викладаємо в хлібопічку. Тепер змішуємо сир зі збитими білками прямо в чаші пристрою.
    Якщо ви готуєте сирну запіканку в хлібопічці "Панасонік", то виберіть режим "Випічка" на 1 годину, після чого дайте запіканці охолонути в хлібопічці хвилин 20-25 щоб вона не осіла.

    Сирна запіканка в хлібопічці "Мулинекс"


    У випадку, якщо ваша хлібопічка наділена режимом замісу тіста - готування максимально спрощується. Все, що від вас вимагається - закинути всі необхідні інгредієнти в чашу пристрою і скористатися всіма технологічними здібностями вашої кухонної помічниці. Всього через годину з гаком на столі буде красуватися апетитна, румянобокая запіканка.
    Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • манна крупа - 4 ст. ложки;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 4 ст. ложки;

  • сіль - щіпка;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • родзинки - 1 жменя.


  • Сирна запіканка в хлібопічці
    Приготування
    У чашу пристрою закладаємо сир, манку, цукор, збиті яйця з дрібкою солі, трохи розм'якшеного вершкового масла і жменю родзинок або цукатів. Включаємо хлібопічку у режим "Заміс" на 20 хвилин (можна використовувати простий заміс для бездріжджового тіста), після чого виставляємо режим "Випічка" на 60 хвилин, і чекаємо звукового сигналу, оповещающего про закінчення готування. Готову запіканку залишаємо остигати прямо в пристрої хвилин на 20. Після, сирну запіканку подавати можна з будь-якими добавками: медом, сметаною, варенням або без них - просто з чашкою чаю або кави.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крупник в мультиварці
    Крупник в мультиварці
    Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а
    Сирна запіканка в скороварці
    Сирна запіканка в скороварці
    Сирна запіканка - смачне і просте у створенні страву. Її можна готувати з манкою, фруктами, джемом і т. д. І сьогодні ми підкажемо вам, як швидко і
    Сирна запіканка з бананом
    Сирна запіканка з бананом
    Для любителів сиру, напевно, немає рецепта краще, ніж сирна запіканка. Це блюдо легко готувати, а різноманітність фруктових добавок робить кожну
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
    Сирна запіканка з медом
    Сирна запіканка з медом
    Сирна запіканка - просте і смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Її готують з додаванням різних інгредієнтів. Давайте розглянемо декілька
    Сирна запіканка з курагою - рецепт
    Сирна запіканка з курагою - рецепт
    Сирна запіканка - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами її приготування з курагою. Вона