» » Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом
Побутові прилади створені для господині, щоб полегшити її праця на кухні і приготувати абсолютно будь-яке блюдо, яке зберігає свої поживні речовини і смакові якості. Прекрасним рішенням буде - приготувати печеня з свинини в мультиварці, вона суттєво спростить процес створення багатокомпонентного частування.

Як приготувати печеня з свинини?


Головний секрет, щоб зробити смачну печеню з свинини, це те, що його потрібно не тушкувати або смажити, а просто томити на повільному вогні. Готування з допомогою мультиварки полягає в наступному:

  • Спочатку в приладі потрібно обсмажити м'ясо. Потім до них додаються додаткові компоненти, це картопля, цибуля та інші овочі.

  • Свинину краще нарізати на невеликі шматочки, але не надто маленькі, адже під час термічної обробки м'ясо стане менше.

  • Інгредієнти рекомендується обсмажувати при відкритій кришці, періодично помішуючи.

  • Якщо в процесі готування стане мало води, її можна буде долити.


  • Рецепт печені зі свинини з картоплею

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Приготувати смачну печеню по-домашньому з свинини стало набагато простіше, особливо з допомогою мультиварки. Все, що потрібно зробити, це підготувати необхідні компоненти, покласти їх у чашу, а потім включити потрібну програму. М'ясо рекомендується взяти без кісточок і не дуже жирне, це буде сприяти кращому смаку страви.
    Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • картопля – 500 г;

  • моркву і цибулю – по 1 шт.;

  • томати – 4 шт.;

  • рослинна олія – 2 ст. л.;

  • вода – 1 склянка;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • М'ясо нарізати.

  • У ємність налити олію і включити програму «Смаження», час готування встановлюється автоматично. Викласти м'ясо.

  • Порізати цибулю і моркву, додати до м'яса після 10 хвилин обсмажування.

  • Томати та картопля нарізати кружечками.

  • У чашу налити воду, всипати сіль і перець. Висипати картопля з томатами.

  • Встановити програму «Гасіння», печеня з свинини в мультиварці буде готове через годину.


  • Печеня з свинячих реберець


    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Ситним і ароматним виходить печеня з свинячих реберець з картоплею. Рецепт страви дуже проста, при бажанні його можна приготувати порційно, взявши для цього велику каструлю, казан або горщики. Відмінним помічником у приготуванні стане мультиварка, з допомогою якої страва зробити простіше, ніж традиційним способом.
    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг;

  • картопля – 1 кг;

  • цибуля – 3 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • масло рослинне – 4-5 ст. л.;

  • сіль -2 ч. л.;

  • перець;

  • вода – 1 стакан.


  • Приготування

  • Реберця розрізати на шматки. Обжаритьих на розігрітій олії в мультиварці на режимі «Смаження» з усіх сторін.

  • Порізати цибулю і моркву, обсмажити їх окремо від м'яса 5-7 хвилин.

  • Додати ребра, влити воду, посолити, поперчити, включити режим «Гасіння» на 1 годину.

  • Картоплю нарізати кубиками, після 20 хвилин гасіння відправити до м'яса.

  • Печеня з свинини в мультиварці буде готове через встановлений час. Перед вимиканням додати подрібнений часник.


  • Печеня зі свинини з овочами

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Неперевершеним смаком володіє печеня зі свинини з картоплею і овочами. Склад компонентів може змінюватись в залежності від індивідуальних побажань господині. Виходячи з цього, можна надати страві солодкуватий або гострий присмак. Особливістю цього рецепту є те, що спочатку обсмажується цибуля, а потім м'ясо.
    Інгредієнти:

  • свинина – 400 г;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • томатна паста – 2 ст. л.;

  • картопля – 800 г;

  • масло – 2 ст. л.;

  • зерна гірчиці – 1 /2 ч. л.;

  • зелень, сіль, спеції.


  • Приготування

  • Цибулю порізати, обсмажити його в чаші в розігрітому маслі.

  • Додати порізане м'ясо, смажити 20 хвилин при відкритій кришці.

  • Додати перець, нарізаний соломкою.

  • Томатну пасту змішати з 1 ст. л. кип'яченої води і залити в чашу.

  • Перемішати всі компоненти і готувати в режимі «Смаження» ще 10 хвилин.

  • Після викласти підготовлений картопля, спеції, посолити і поперчити.

  • Закрити кришку і встановити програму «Випічка». Печеня з свинини в мультиварці буде готуватися близько 1 години.


  • Печеня зі свининою та грибами

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    На вечерю або до святкового столу ідеально підійде печеня зі свинини з картоплею та грибами. Це надзвичайно смачний рецепт, хоча він дуже простий, в результаті може вийти урочисте блюдо. Страва подається до столу, попередньо посипаний зеленню. Вона стане прекрасним доповненням до інших компонентів.


    Інгредієнти:

  • свиняча грудинка – 500 г;

  • картопля – 1 кг;

  • гриби – 150 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • рослинне масло – 70 мл;

  • сіль, чорний перець і зелень.


  • Приготування

  • Порізане м'ясо відправити в миску, змащену маслом, обсмажити 10 хвилин.

  • Подрібнити овочі і гриби, додати до м'яса і продовжувати смажити ще 7 хвилин.

  • Включити режим «Гасіння», печеня з соковитої свинини в мультиварці буде готове через годину.


  • Печеня зі свинини з чорносливом і картоплею

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Надзвичайно смачним виходить печеня зі свинини з чорносливом. Сухофрукти додадуть певної пікантності, по індивідуальним побажанням господині можна взяти будь-яку іншу відповідне м'ясо: курку, індичку або яловичину. Після готування рекомендується дати страві настоятися до повного охолодження, потім воно подається до столу.
    Інгредієнти:

  • свинина – 05 кг;

  • чорнослив – 150 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • картопля – 5-6 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль, суміш спецій.


  • Приготування

  • М'ясо відбити, порізати, посолити і поперчити, обсмажити з двох сторін. Потім додати цибулю та моркву і продовжити смажити.

  • Промитий чорнослив залити окропом і настоювати 15-20 хвилин. Викласти його до м'яса разом з картоплею.

  • Залити в чашу воду, щоб вона покривала компоненти.

  • Включити режим «Гасіння». Печеня з соковитої свинини в мультиварці буде готове через годину.


  • Печеня зі свинини з гранатовим соком

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Однією з найбільш неординарних варіацій страви є печеня з свинячої грудинки, до складу якого входить гранатовий сік. Цей компонент надає неймовірну пікантність, завдяки кисло-солодким ноток. За час гасіння в приладі м'ясо рівномірно насичується цим присмаком і непередаваним ароматом.
    Інгредієнти:

  • м'ясо – 300 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • гранатовий сік – 300 мл;

  • часник - 2 зубчики;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування

  • М'ясо порізати, обсмажити в чаші.

  • Додати цибулю, моркву і часник, продовжити смаження.

  • Влити сік, всипати сіль, спеції і перець.

  • Встановити режим «Гасіння». Печеня з підливою зі свинини буде готове через годину.


  • Свинячу печеню з апельсинами – рецепт

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Справжньою родзинкою святкового столу здатне стати свиняче печеня з апельсинами . Щоб зробити страву більш пікантним, можна використовувати додавання алкоголю, наприклад, хересу. За індивідуальним побажанням господині цей вид цитрусового можна замінити на грейпфрут, тоді замість солодкого присмаку вийде трохи терпкий і кислуватий.
    Інгредієнти:

  • м'ясо – 1 кг;

  • апельсин – 4 шт.;

  • вода – 1 склянка;

  • сухий херес – 60 мл;

  • рослинне масло – 5 ст. л.;

  • вершкове масло – 30 р.


  • Приготування

  • Апельсинову цедру змішати з хересом, маслом. Сумішшю змастити м'ясо і дати йому настоятися 12 годин.

  • Обсмажити свинину.

  • Влити воду і апельсиновий сік.

  • Включити режим «Гасіння». Печеня по-домашньому з свинини в мультиварці буде готове через годину.


  • Печеня зі свинини з гречкою

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Надзвичайно смачним і поживним стравою є свинячу печеню, приготоване разом з гречкою. Ці два компоненти прекрасно комбінуються між собою. Страва відомо під назвою «м'ясо по-купецькому», в якості інших додаткових компонентів виступають цибулю і моркву, а додати гостроту допоможуть спеціально підібрані спеції.
    Інгредієнти:

  • м'ясо – 500 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • гречка – 1 склянка;

  • вода – 15 склянки;

  • сіль, спеції.


  • Приготування

  • М'ясо порізати на шматки, обсмажити 5 хвилин.

  • Додати спеції, цибулю та моркву, смажити ще 5 хвилин.

  • Приєднати промиту гречку, все залити водою.

  • Виставити режим «Крупа» на 40 хвилин.


  • Печеня з свинини в скороварці

    Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом

    Ще одним спрощеним способом готування є рецепт жаркого зі свининою, приготованого з допомогою скороварки. Цей прилад допоможе істотно скоротити час на підготовку. До основного компоненту за індивідуальним побажанням господині можна додавати всілякі овочі, створюючи асорті з воістину неповторним смаком.
    Інгредієнти:

  • м'ясо – 05 кг;

  • цибулю, моркву, кабачок – 1 шт.;

  • картопля – 6 шт.;

  • вершкове масло – 50 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Обсмажити м'ясо в приладі.

  • Приєднати овочі, продовжити смаження.

  • Посолити, поперчити, влити воду. Гасити спекотне півгодини.
    Додав: admin | 15-06-2018, 08:56
    Переглядів: 42