Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - рецепти на сніданок з ковбасою, сиром, яйцем і сосисками
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - це відмінний варіант перетворити звичайний обідній перекус в швидку, апетитну і ситну трапезу. Тому сприяє широкий вибір хлібних виробів і начинки, що дозволяють приготувати закуску з сиром, ковбасою, овочами, рибою, фруктами, а наявність СВЧ допомагає впоратися з процесом за пару хвилин.
Бутерброди на сніданок в мікрохвильовці - відмінний варіант живильного домашнього фаст-фуду. Правда, на відміну від останнього, закуска готується з перевірених і якісних продуктів. Традиційно, хліб змащують соусом або маслом і викладають улюблені компоненти: шматочки ковбаси, томати, паштет. Накривають сиром і випікати в НВЧ до трьох хвилин. Гарячі бутерброди в СВЧ вийдуть смачними і якісними, якщо дотримуватися основних правил приготування:
Щоб уникнути підгоряння хліба, слід викладати його на фольгу, проклавши останню паперовою серветкою щоб уникнути іскріння.
Не слід довго готувати закуску на максимальній потужності, інакше хліб стане клеклым, а ковбаса «гумової».
Соус для гарячих бутербродів повинен бути густим, в іншому випадку, він вбереться в хліб і закуска вийде мокрій і не апетитною.
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою - популярний вид закуски, такою її роблять доступні продукти і швидкість приготування. Правда, при високих потужностях СВЧ, ковбаса швидко висихає. Щоб уникнути цього, її подрібнюють і змішують з вершковим маслом, завдяки чому вона встигає пропектися, зберігши соковитість і правильну текстуру.
Інгредієнти:
скибочка хліба - 4 шт.;
вершкове масло - 20 г;
варена ковбаса - 50 г;
сир - 60 г;
петрушка - 10 р.
Приготування
Сир і ковбасу натріть на тертці.
Додайте вершкове масло.
Намажте сумішшю хліб.
Розріжте кожен шматочок по діагоналі.
Готуйте бутерброди з сиром у мікрохвильовці на повній потужності 1 хвилину, прикрасьте зеленню і подайте до столу.
Гарячий бутерброд в мікрохвильовці з яйцем - прекрасний спосіб удосконалити смак звичної ранкової яєчні, приготувавши повноцінний ситний сніданок в одній тарілці. Вибравши відповідний режим і потужність можна рівномірно приготувати яйце, зберігши білок кремоподібним, а жовток – текучим.
Інгредієнти:
скибочку батона - 4 шт.;
яйце - 2 шт.;
вершкове масло - 10 г;
шинка - 40 г;
бринза - 20 г;
свіжа зелень - 10 р.
Приготування
Шинку і бринзу подрібніть.
Дві скибочки батона змастіть маслом.
З двох інших вийміть середину і накрийте зверху.
Покладіть в кожен начинку і вбийте по яйцю.
Випікайте гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі на потужності 800 Вт 5 хвилин.
Бутерброди міні-піца в мікрохвильовці - практичне і зручне блюдо. Справа в тому, що хліб, використаний у як коржа, позбавляє від стомлюючої замішування тіста, а традиційна начинка, яка передбачає різноманітність компонентів, дозволяє смачно, просто і швидко утилізувати залишки непотрібних продуктів.
Інгредієнти:
скибочка білого хліба - 4 шт.;
молоко - 100 мл;
яйце - 1 шт.;
бекон - 150 г;
томати черрі - 8 шт.;
сир - 80 г;
оливки - 10 шт.
Приготування
Збийте яйце з молоком.
Бекон, томати, оливки та сир подрібніть.
Умочіть хліб в яєчну суміш і викладіть на решітку.
Зверху розкладіть подрібнені компоненти і посипте сиром.
Готуйте гарячі піци бутерброди в мікрохвильовій печі при 800 Вт 6 хвилин.
Гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовій печі перевершують традиційну холодну закуску. Цьому є просте пояснення: завдяки короткочасної термообробці консервована риба помітно сильніше розкриває смак і аромат, набуває соковитість і прекрасно контрастує з хрустким хлібом і ніжною текстурою плавленого сиру.
Інгредієнти:
скибочку пшеничного хліба - 6 шт.;
шпроти - 12 шт.;
плавлений сир - 180г;
майонез - 150 г;
зубок часнику - 3 шт.;
вершкове масло - 90 р.
Приготування
Плавлений сир змішайте з майонезом і часником.
Кожен шматочок хліба змастіть маслом, сирною масою, зверху покладіть пару шпрот.
Готуйте гарячі рибні бутерброди у мікрохвильовій печі при потужності 800 Вт 2 хвилини.
Бутерброди в мікрохвильовій печі можна приготувати з будь-яких продуктів. Дуже апетитними виходять закуски з овочів особливо, якщо в якості топінгу використовувати помідори, з ними бутерброди набувають соковитість. Головне - не перетримати їх в НВЧ: адже томати виділяють сік, здатний зробити хліб клеклым, і можуть швидко перетворитися на пюре самі.
Інгредієнти:
помідори - 3 шт.;
шматочок хліба - 6 шт.;
сир - 40 г;
вершкове масло - 60 г;
маслини - 6 шт.;
свіжа петрушка - 10 г;
чорний мелений перець - 5 р.
Приготування
Кожен шматочок хліба змастіть маслом.
Зверху покладіть по парі кружечків помідорів і кілець маслин.
Приправте і присипте сиром і зеленню.
Випікайте гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі при максимальній потужності 30 секунд.
Смачні бутерброди в мікрохвильовій печі - це хрусткий хліб і ніжна начинка, покрита розплавленим сиром. Для страви підійдуть будь-які сири, але краще за всіх із завданням впорається моцарелла. Цей продукт має вершковий смак, добре плавиться, не пересихає і завжди зберігає тяглість, яка чудово тримає навіть «важку» начинку.
Інгредієнти:
скибочка білого батона - 6 шт.;
курячі котлети - 6 шт.;
кінза - 20 г;
моцарелла - 200 г;
перець чилі - 1/4 шт.
Приготування
Викладіть котлети на шматочки білого хліба і накрийте кульками моцарелли, розрізаними навпіл.
Прикрасьте кільцями чилі і кінзою.
Відправте в НВЧ на 5 хвилин.
Бутерброди в мікрохвильовій печі без сиру - прекрасний привід приготувати закуску з новими компонентами. Можна змастити шматочки хліба кетчупом, жирним майонезом або вмочити їх у яєчно-молочну суміш, що набагато смачніше і корисніше. Така суміш захистить хліб від пересихання, додасть соковитості і розм'якшить навіть вчорашню буханець.
Інгредієнти :
яйце - 2 шт.;
молоко - 80 мл;
шматочок хліба - 5 шт.;
свіжий кріп - 20 р.
Приготування
Збийте яйце з молоком і зеленню.
Розріжте шматочки хліба по діагоналі і умочіть в суміш.
Покладіть на решітку і готуйте при середній потужності хвилину.
Навіть гарячі бутерброди нашвидкуруч в мікрохвильовці перетворяться в шедевр, якщо проявити фантазію і з толком використовувати продукти. Багато включають в меню нудні відварені сосиски, забуваючи, що можна нарізати їх смужками, змастити кетчупом і запекти між скибочками хліба з сиром, витративши на оригінальну закуску всього 7 хвилин.
Інгредієнти:
сосиска - 5 шт.;
булочка - 5 шт.;
сир - 80 г;
кетчуп - 50 р.
Приготування
Розріжте кожну сосиску навпіл.
Кожну половинку розпустіть на смужки і змастіть кетчупом.
Покладіть розрізану булочку шматочок сиру і сосиски.
Готуйте страву на середньої потужності 7 хвилин.
Шанувальники здорового харчування воліють готувати смачні гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з корисних продуктів. Для цього не потрібно дорогих компонентів: прості яблука, сир і зерновий хліб чудово поєднуються один з одним, мають невисоку калорійність і здатні скластися під смачний, легкий і поживний сніданок.
Інгредієнти:
шматочок хліба - 4 шт.;
яблуко - 2 шт.;
масло - 40 г;
скибочка сиру - 4 шт.
Приготування
Яблука очистіть від насіння і наріжте скибочками.
Змастіть хліб маслом, покладіть яблука і сир.
Запікайте в НВЧ на максимальній потужності 3 хвилини.
Як приготувати гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?
Бутерброди на сніданок в мікрохвильовці - відмінний варіант живильного домашнього фаст-фуду. Правда, на відміну від останнього, закуска готується з перевірених і якісних продуктів. Традиційно, хліб змащують соусом або маслом і викладають улюблені компоненти: шматочки ковбаси, томати, паштет. Накривають сиром і випікати в НВЧ до трьох хвилин. Гарячі бутерброди в СВЧ вийдуть смачними і якісними, якщо дотримуватися основних правил приготування:
Бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою - популярний вид закуски, такою її роблять доступні продукти і швидкість приготування. Правда, при високих потужностях СВЧ, ковбаса швидко висихає. Щоб уникнути цього, її подрібнюють і змішують з вершковим маслом, завдяки чому вона встигає пропектися, зберігши соковитість і правильну текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці
Гарячий бутерброд в мікрохвильовці з яйцем - прекрасний спосіб удосконалити смак звичної ранкової яєчні, приготувавши повноцінний ситний сніданок в одній тарілці. Вибравши відповідний режим і потужність можна рівномірно приготувати яйце, зберігши білок кремоподібним, а жовток – текучим.
Інгредієнти:
Приготування
Піца-бутерброд в мікрохвильовці
Бутерброди міні-піца в мікрохвильовці - практичне і зручне блюдо. Справа в тому, що хліб, використаний у як коржа, позбавляє від стомлюючої замішування тіста, а традиційна начинка, яка передбачає різноманітність компонентів, дозволяє смачно, просто і швидко утилізувати залишки непотрібних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовій печі перевершують традиційну холодну закуску. Цьому є просте пояснення: завдяки короткочасної термообробці консервована риба помітно сильніше розкриває смак і аромат, набуває соковитість і прекрасно контрастує з хрустким хлібом і ніжною текстурою плавленого сиру.
Інгредієнти:
Приготування
Гарячі бутерброди мікрохвильовці з помідорами
Бутерброди в мікрохвильовій печі можна приготувати з будь-яких продуктів. Дуже апетитними виходять закуски з овочів особливо, якщо в якості топінгу використовувати помідори, з ними бутерброди набувають соковитість. Головне - не перетримати їх в НВЧ: адже томати виділяють сік, здатний зробити хліб клеклым, і можуть швидко перетворитися на пюре самі.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброд з моцарелою в мікрохвильовці
Смачні бутерброди в мікрохвильовій печі - це хрусткий хліб і ніжна начинка, покрита розплавленим сиром. Для страви підійдуть будь-які сири, але краще за всіх із завданням впорається моцарелла. Цей продукт має вершковий смак, добре плавиться, не пересихає і завжди зберігає тяглість, яка чудово тримає навіть «важку» начинку.
Інгредієнти:
Приготування
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі без сиру
Бутерброди в мікрохвильовій печі без сиру - прекрасний привід приготувати закуску з новими компонентами. Можна змастити шматочки хліба кетчупом, жирним майонезом або вмочити їх у яєчно-молочну суміш, що набагато смачніше і корисніше. Така суміш захистить хліб від пересихання, додасть соковитості і розм'якшить навіть вчорашню буханець.
Інгредієнти :
Приготування
Бутерброди з сосисками в мікрохвильовці
Навіть гарячі бутерброди нашвидкуруч в мікрохвильовці перетворяться в шедевр, якщо проявити фантазію і з толком використовувати продукти. Багато включають в меню нудні відварені сосиски, забуваючи, що можна нарізати їх смужками, змастити кетчупом і запекти між скибочками хліба з сиром, витративши на оригінальну закуску всього 7 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Бутерброди з яблуками в мікрохвильовці
Шанувальники здорового харчування воліють готувати смачні гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з корисних продуктів. Для цього не потрібно дорогих компонентів: прості яблука, сир і зерновий хліб чудово поєднуються один з одним, мають невисоку калорійність і здатні скластися під смачний, легкий і поживний сніданок.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Бутерброди в мікрохвильовій печі
Мікрохвильовка – важлива помічниця на вашій кухні. І кожна господиня знає, що з допомогою неї можна швидко приготувати багато смачні страви. Сьогодні
Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди зі шпротами - дивно проста і нехитра закуска, яку з легкістю можна приготувати навіть на сніданок. Цікаві рецепти цієї страви ми
Гарячі бутерброди на сковороді
Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі
Рецепти гарячих бутербродів в мікрохвильовці
Що не кажи, а готувати гарячі бутерброди куди зручніше за допомогою сучасних пристроїв, наприклад, аэрогриля, або мікрохвильовій печі. Пропонуємо вам
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх