Рецепти гарячих бутербродів в мікрохвильовці
Що не кажи, а готувати гарячі бутерброди куди зручніше за допомогою сучасних пристроїв, наприклад, аэрогриля, або мікрохвильовій печі. Саме про приготуванні гарячих бутербродів в мікрохвильовці ми і хотіли поговорити в цій статті.
Інгредієнти:
багет - 1 шт.;
свіжий сир "Моцарелла" - 200 г;
шинка - 100 г;
шпинат - 50 г;
сіль, перець;
оливкова олія.
Приготування
Розрізаємо багет горизонтально навпіл, але не до кінця. Укладаємо на половинки хліба скибочки сиру, шинку, шпинат, додаємо трохи олії поверх зелені, а також солі і перцю. Завершуємо прошарок начинки ще одним шаром сиру, щоб булочки в готовому бутерброді злиплися за рахунок станув сиру.
Кладемо бутерброди на тарілку для мікрохвильової печі і змащуємо маслом поверх. Запікаємо бутерброди в НВЧ на "Грилі" до повного розплавлення сиру.
Інгредієнти:
фокачча;
варена ковбаса - 120 г;
гострі ковбаски - 1 шт.;
салямі - 50 г;
сир твердий - 150 г;
рукола - 100 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
сіль;
оливки, маслини.
Приготування
Розігріваємо хліб в мікрохвильовій печі близько 1 хвилини на максимальній потужності. Оливки і маслини подрібнюємо і розподіляємо по половинкам розрізаною фокаччі. Поверх однієї половинки кладемо 2 шматочки вареної ковбаси, ще пару шматків гострих ковбасок і салямі. Довершаем картину тертим сиром. На іншу половинку сендвіча кладемо рукколу і скроплюємо її маслом, посипаємо сіллю і перцем. З'єднуємо обидві половини сендвіча і злегка придавлюємо (можна додатково закріпити зубочистками). Готуємо бутерброд в мікрохвильовій печі до розплавлення сиру.
Інгредієнти:
брокколі - 1 головка;
оливкова олія;
сіль, перець;
печериці - 5-6 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
майонез - 1 /4 ст.;
часник - 1 зубчик;
хліб - 4 товстих скибочки;
сир "Гауда" - 200 р.
Приготування
Брокколі поділяємо на дрібні суцвіття і обсмажуємо на оливковій олії з додаванням невеликої кількості води, солі і перцю. Як тільки брокколі стануть м'якими, кладемо на їх місце тонкі скибочки печериць і смажимо їх до повного випаровування вологи. Разом з печерицями на сковороду відправляється і нарізаний соломкою болгарський перець.
Поки овочі готуються, майонез змішуємо з давленим зубчиків часнику, сіллю і перцем. Викладаємо хліб на робочу поверхню, змащуємо майонезом і розподіляємо поверх овочеву начинку. Посипаємо овочі тертим сиром і відправляємо бутерброди в мікрохвильову піч до повного розплавлення сиру.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
сіль, перець;
хлібна паніровка - 3/4 ст.;
оливкова олія;
баклажан - 1 шт.;
томатний соус - 2 ст.;
багет - 1 шт.;
"Моцарелла" - 200 р.
Приготування
Яйця збиваємо з сіллю і перцем. На окрему тарілку насипаємо хлібну панірування. Ріжемо баклажани не товстими кільцями і вмочаємо спочатку в яйці, а після посипаємо хлібної крихтою. Обсмажуємо баклажани на оливковій олії до повної готовності, після чого викладаємо на серветку і даємо вбратися надлишків жиру.
Розрізаємо багет навпіл, змащуємо маслом і томатним соусом . Поверх багета укладаємо шматочки обсмажених баклажанів, а зверху посипаємо тертим сиром. Готуємо бутерброди в мікрохвильовій печі використовуючи режим "Гриль" до повного розплавлення сиру. Прикрасити готовий бутерброд можна листям свіжого базиліка, а за бажанням базову начинку з баклажана можна доповнити обсмажені з цибулею печерицями.
Як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо багет горизонтально навпіл, але не до кінця. Укладаємо на половинки хліба скибочки сиру, шинку, шпинат, додаємо трохи олії поверх зелені, а також солі і перцю. Завершуємо прошарок начинки ще одним шаром сиру, щоб булочки в готовому бутерброді злиплися за рахунок станув сиру.
Кладемо бутерброди на тарілку для мікрохвильової печі і змащуємо маслом поверх. Запікаємо бутерброди в НВЧ на "Грилі" до повного розплавлення сиру.
Рецепт гарячих бутербродів в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо хліб в мікрохвильовій печі близько 1 хвилини на максимальній потужності. Оливки і маслини подрібнюємо і розподіляємо по половинкам розрізаною фокаччі. Поверх однієї половинки кладемо 2 шматочки вареної ковбаси, ще пару шматків гострих ковбасок і салямі. Довершаем картину тертим сиром. На іншу половинку сендвіча кладемо рукколу і скроплюємо її маслом, посипаємо сіллю і перцем. З'єднуємо обидві половини сендвіча і злегка придавлюємо (можна додатково закріпити зубочистками). Готуємо бутерброд в мікрохвильовій печі до розплавлення сиру.
Рецепт вегетаріанського гарячого бутерброда в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Брокколі поділяємо на дрібні суцвіття і обсмажуємо на оливковій олії з додаванням невеликої кількості води, солі і перцю. Як тільки брокколі стануть м'якими, кладемо на їх місце тонкі скибочки печериць і смажимо їх до повного випаровування вологи. Разом з печерицями на сковороду відправляється і нарізаний соломкою болгарський перець.
Поки овочі готуються, майонез змішуємо з давленим зубчиків часнику, сіллю і перцем. Викладаємо хліб на робочу поверхню, змащуємо майонезом і розподіляємо поверх овочеву начинку. Посипаємо овочі тертим сиром і відправляємо бутерброди в мікрохвильову піч до повного розплавлення сиру.
Гарячий бутерброд по-італійськи в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з сіллю і перцем. На окрему тарілку насипаємо хлібну панірування. Ріжемо баклажани не товстими кільцями і вмочаємо спочатку в яйці, а після посипаємо хлібної крихтою. Обсмажуємо баклажани на оливковій олії до повної готовності, після чого викладаємо на серветку і даємо вбратися надлишків жиру.
Розрізаємо багет навпіл, змащуємо маслом і томатним соусом . Поверх багета укладаємо шматочки обсмажених баклажанів, а зверху посипаємо тертим сиром. Готуємо бутерброди в мікрохвильовій печі використовуючи режим "Гриль" до повного розплавлення сиру. Прикрасити готовий бутерброд можна листям свіжого базиліка, а за бажанням базову начинку з баклажана можна доповнити обсмажені з цибулею печерицями.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарячі бутерброди на сковороді
Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих
Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
Гарячі бутерброди з ковбасою
Гарячі бутерброди люблять усі без винятку. Смачні і прості, вони годяться в якості сніданку на швидку руку, так і в якості доповнення до застілля.
Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх