Вернуться назад Распечатать

Рецепти гарячих бутербродів в мікрохвильовці

Рецепти гарячих бутербродів в мікрохвильовці
Що не кажи, а готувати гарячі бутерброди куди зручніше за допомогою сучасних пристроїв, наприклад, аэрогриля, або мікрохвильовій печі. Саме про приготуванні гарячих бутербродів в мікрохвильовці ми і хотіли поговорити в цій статті.

Як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?


Інгредієнти:

  • багет - 1 шт.;

  • свіжий сир "Моцарелла" - 200 г;

  • шинка - 100 г;

  • шпинат - 50 г;

  • сіль, перець;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Розрізаємо багет горизонтально навпіл, але не до кінця. Укладаємо на половинки хліба скибочки сиру, шинку, шпинат, додаємо трохи олії поверх зелені, а також солі і перцю. Завершуємо прошарок начинки ще одним шаром сиру, щоб булочки в готовому бутерброді злиплися за рахунок станув сиру.
    Кладемо бутерброди на тарілку для мікрохвильової печі і змащуємо маслом поверх. Запікаємо бутерброди в НВЧ на "Грилі" до повного розплавлення сиру.

    Рецепт гарячих бутербродів в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • фокачча;

  • варена ковбаса - 120 г;

  • гострі ковбаски - 1 шт.;

  • салямі - 50 г;

  • сир твердий - 150 г;

  • рукола - 100 г;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • лимонний сік - 1 ч. ложка;

  • сіль;

  • оливки, маслини.


  • Приготування
    Розігріваємо хліб в мікрохвильовій печі близько 1 хвилини на максимальній потужності. Оливки і маслини подрібнюємо і розподіляємо по половинкам розрізаною фокаччі. Поверх однієї половинки кладемо 2 шматочки вареної ковбаси, ще пару шматків гострих ковбасок і салямі. Довершаем картину тертим сиром. На іншу половинку сендвіча кладемо рукколу і скроплюємо її маслом, посипаємо сіллю і перцем. З'єднуємо обидві половини сендвіча і злегка придавлюємо (можна додатково закріпити зубочистками). Готуємо бутерброд в мікрохвильовій печі до розплавлення сиру.

    Рецепт вегетаріанського гарячого бутерброда в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • брокколі - 1 головка;

  • оливкова олія;

  • сіль, перець;

  • печериці - 5-6 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • майонез - 1 /4 ст.;

  • часник - 1 зубчик;

  • хліб - 4 товстих скибочки;

  • сир "Гауда" - 200 р.


  • Приготування
    Брокколі поділяємо на дрібні суцвіття і обсмажуємо на оливковій олії з додаванням невеликої кількості води, солі і перцю. Як тільки брокколі стануть м'якими, кладемо на їх місце тонкі скибочки печериць і смажимо їх до повного випаровування вологи. Разом з печерицями на сковороду відправляється і нарізаний соломкою болгарський перець.
    Поки овочі готуються, майонез змішуємо з давленим зубчиків часнику, сіллю і перцем. Викладаємо хліб на робочу поверхню, змащуємо майонезом і розподіляємо поверх овочеву начинку. Посипаємо овочі тертим сиром і відправляємо бутерброди в мікрохвильову піч до повного розплавлення сиру.

    Гарячий бутерброд по-італійськи в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль, перець;

  • хлібна паніровка - 3/4 ст.;

  • оливкова олія;

  • баклажан - 1 шт.;

  • томатний соус - 2 ст.;


  • багет - 1 шт.;

  • "Моцарелла" - 200 р.
  • Рецепти гарячих бутербродів в мікрохвильовці


    Приготування
    Яйця збиваємо з сіллю і перцем. На окрему тарілку насипаємо хлібну панірування. Ріжемо баклажани не товстими кільцями і вмочаємо спочатку в яйці, а після посипаємо хлібної крихтою. Обсмажуємо баклажани на оливковій олії до повної готовності, після чого викладаємо на серветку і даємо вбратися надлишків жиру.
    Розрізаємо багет навпіл, змащуємо маслом і томатним соусом . Поверх багета укладаємо шматочки обсмажених баклажанів, а зверху посипаємо тертим сиром. Готуємо бутерброди в мікрохвильовій печі використовуючи режим "Гриль" до повного розплавлення сиру. Прикрасити готовий бутерброд можна листям свіжого базиліка, а за бажанням базову начинку з баклажана можна доповнити обсмажені з цибулею печерицями.