Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - це відмінний варіант перетворити звичайний обідній перекус в швидку, апетитну і ситну трапезу. Тому сприяє широкий вибір хлібних виробів і начинки, що дозволяють приготувати закуску з сиром, ковбасою, овочами, рибою, фруктами, а наявність СВЧ допомагає впоратися з процесом за пару хвилин.
Як приготувати гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?
Бутерброди на сніданок в мікрохвильовці - відмінний варіант живильного домашнього фаст-фуду. Правда, на відміну від останнього, закуска готується з перевірених і якісних продуктів. Традиційно, хліб змащують соусом або маслом і викладають улюблені компоненти: шматочки ковбаси, томати, паштет. Накривають сиром і випікати в НВЧ до трьох хвилин. Гарячі бутерброди в СВЧ вийдуть смачними і якісними, якщо дотримуватися основних правил приготування:
Щоб уникнути підгоряння хліба, слід викладати його на фольгу, проклавши останню паперовою серветкою щоб уникнути іскріння. Не слід довго готувати закуску на максимальній потужності, інакше хліб стане клеклым, а ковбаса «гумової». Соус для гарячих бутербродів повинен бути густим, в іншому випадку, він вбереться в хліб і закуска вийде мокрій і не апетитною. Бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою і сиром
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з ковбасою - популярний вид закуски, такою її роблять доступні продукти і швидкість приготування. Правда, при високих потужностях СВЧ, ковбаса швидко висихає. Щоб уникнути цього, її подрібнюють і змішують з вершковим маслом, завдяки чому вона встигає пропектися, зберігши соковитість і правильну текстуру.
Інгредієнти: скибочка хліба - 4 шт.; вершкове масло - 20 г; варена ковбаса - 50 г; сир - 60 г; петрушка - 10 р. Приготування Сир і ковбасу натріть на тертці. Додайте вершкове масло. Намажте сумішшю хліб. Розріжте кожен шматочок по діагоналі. Готуйте бутерброди з сиром у мікрохвильовці на повній потужності 1 хвилину, прикрасьте зеленню і подайте до столу. Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці
Гарячий бутерброд в мікрохвильовці з яйцем - прекрасний спосіб удосконалити смак звичної ранкової яєчні, приготувавши повноцінний ситний сніданок в одній тарілці. Вибравши відповідний режим і потужність можна рівномірно приготувати яйце, зберігши білок кремоподібним, а жовток – текучим.
Інгредієнти: скибочку батона - 4 шт.; яйце - 2 шт.; вершкове масло - 10 г; шинка - 40 г; бринза - 20 г; свіжа зелень - 10 р. Приготування Шинку і бринзу подрібніть. Дві скибочки батона змастіть маслом. З двох інших вийміть середину і накрийте зверху. Покладіть в кожен начинку і вбийте по яйцю. Випікайте гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі на потужності 800 Вт 5 хвилин. Піца-бутерброд в мікрохвильовці
Бутерброди міні-піца в мікрохвильовці - практичне і зручне блюдо. Справа в тому, що хліб, використаний у як коржа, позбавляє від стомлюючої замішування тіста, а традиційна начинка, яка передбачає різноманітність компонентів, дозволяє смачно, просто і швидко утилізувати залишки непотрібних продуктів.
Інгредієнти: скибочка білого хліба - 4 шт.; молоко - 100 мл; яйце - 1 шт.; бекон - 150 г; томати черрі - 8 шт.; сир - 80 г; оливки - 10 шт. Приготування Збийте яйце з молоком. Бекон, томати, оливки та сир подрібніть. Умочіть хліб в яєчну суміш і викладіть на решітку. Зверху розкладіть подрібнені компоненти і посипте сиром. Готуйте гарячі піци бутерброди в мікрохвильовій печі при 800 Вт 6 хвилин. Бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Гарячі бутерброди зі шпротами в мікрохвильовій печі перевершують традиційну холодну закуску. Цьому є просте пояснення: завдяки короткочасної термообробці консервована риба помітно сильніше розкриває смак і аромат, набуває соковитість і прекрасно контрастує з хрустким хлібом і ніжною текстурою плавленого сиру.
Інгредієнти: скибочку пшеничного хліба - 6 шт.; шпроти - 12 шт.; плавлений сир - 180г; майонез - 150 г; зубок часнику - 3 шт.; вершкове масло - 90 р. Приготування Плавлений сир змішайте з майонезом і часником. Кожен шматочок хліба змастіть маслом, сирною масою, зверху покладіть пару шпрот. Готуйте гарячі рибні бутерброди у мікрохвильовій печі при потужності 800 Вт 2 хвилини. Гарячі бутерброди мікрохвильовці з помідорами
Бутерброди в мікрохвильовій печі можна приготувати з будь-яких продуктів. Дуже апетитними виходять закуски з овочів особливо, якщо в якості топінгу використовувати помідори, з ними бутерброди набувають соковитість. Головне - не перетримати їх в НВЧ: адже томати виділяють сік, здатний зробити хліб клеклым, і можуть швидко перетворитися на пюре самі.
Інгредієнти: помідори - 3 шт.; шматочок хліба - 6 шт.; сир - 40 г; вершкове масло - 60 г; маслини - 6 шт.; свіжа петрушка - 10 г; чорний мелений перець - 5 р. Приготування Кожен шматочок хліба змастіть маслом. Зверху покладіть по парі кружечків помідорів і кілець маслин. Приправте і присипте сиром і зеленню. Випікайте гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі при максимальній потужності 30 секунд. Бутерброд з моцарелою в мікрохвильовці
Смачні бутерброди в мікрохвильовій печі - це хрусткий хліб і ніжна начинка, покрита розплавленим сиром. Для страви підійдуть будь-які сири, але краще за всіх із завданням впорається моцарелла. Цей продукт має вершковий смак, добре плавиться, не пересихає і завжди зберігає тяглість, яка чудово тримає навіть «важку» начинку.
Інгредієнти: скибочка білого батона - 6 шт.; курячі котлети - 6 шт.; кінза - 20 г; моцарелла - 200 г; перець чилі - 1/4 шт. Приготування Викладіть котлети на шматочки білого хліба і накрийте кульками моцарелли, розрізаними навпіл. Прикрасьте кільцями чилі і кінзою. Відправте в НВЧ на 5 хвилин. Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі без сиру
Бутерброди в мікрохвильовій печі без сиру - прекрасний привід приготувати закуску з новими компонентами. Можна змастити шматочки хліба кетчупом, жирним майонезом або вмочити їх у яєчно-молочну суміш, що набагато смачніше і корисніше. Така суміш захистить хліб від пересихання, додасть соковитості і розм'якшить навіть вчорашню буханець.
Інгредієнти :
яйце - 2 шт.; молоко - 80 мл; шматочок хліба - 5 шт.; свіжий кріп - 20 р. Приготування Збийте яйце з молоком і зеленню. Розріжте шматочки хліба по діагоналі і умочіть в суміш. Покладіть на решітку і готуйте при середній потужності хвилину. Бутерброди з сосисками в мікрохвильовці
Навіть гарячі бутерброди нашвидкуруч в мікрохвильовці перетворяться в шедевр, якщо проявити фантазію і з толком використовувати продукти. Багато включають в меню нудні відварені сосиски, забуваючи, що можна нарізати їх смужками, змастити кетчупом і запекти між скибочками хліба з сиром, витративши на оригінальну закуску всього 7 хвилин.
Інгредієнти: сосиска - 5 шт.; булочка - 5 шт.; сир - 80 г; кетчуп - 50 р. Приготування Розріжте кожну сосиску навпіл. Кожну половинку розпустіть на смужки і змастіть кетчупом. Покладіть розрізану булочку шматочок сиру і сосиски. Готуйте страву на середньої потужності 7 хвилин. Бутерброди з яблуками в мікрохвильовці
Шанувальники здорового харчування воліють готувати смачні гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі з корисних продуктів. Для цього не потрібно дорогих компонентів: прості яблука, сир і зерновий хліб чудово поєднуються один з одним, мають невисоку калорійність і здатні скластися під смачний, легкий і поживний сніданок.
Інгредієнти: шматочок хліба - 4 шт.; яблуко - 2 шт.; масло - 40 г; скибочка сиру - 4 шт. Приготування Яблука очистіть від насіння і наріжте скибочками. Змастіть хліб маслом, покладіть яблука і сир. Запікайте в НВЧ на максимальній потужності 3 хвилини.