» » Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки
Випічка в мікрохвильовці - це прекрасна можливість швидкого отримання ароматних десертів, при цьому ласощі дуже просто готуються і вражають своєю різноманітністю. В останньому можна переконатися, ознайомившись з представленими далі рецептами, в яких ягідна шарлотка, шоколадні кекси і сирна запіканка виникають на столі за пару хвилин.

Що можна спекти в мікрохвильовці?


Випічка в мікрохвильовці - рецепти, завдяки яким можна просто і швидко приготувати безліч солодких страв. На даний момент вибір не обмежується яблучним пирогом і запіканкою: СВЧ чудово справляється з випіканням шоколадних брауні, сирних кексів, манников, різноманітних бісквітів і при цьому робить все за 10 хвилин. Випічка на швидку руку в мікрохвильовці вимагає дотримання чітких правил щодо приготування:

  • Час приготування десерту в СВЧ залежить від його ваги. Великий обсяг щільного (наприклад, бісквітного) тесту довше випікається рідкого, тому слід збільшувати час виходячи з консистенції і об'єму продукту.

  • Так чи інакше, краще робити тісто для випічки в СВЧ більш рідким, інакше ризикуєте отримати більш щільні, навіть «гумові» коржі.

  • Швидка випічка в мікрохвильовці вийде пишною і повітряної, якщо розрахувати час приготування за формулою, адаптувавши його до потужностей своєю СВЧ. Для цього слід перемножити час і потужність, зазначені в рецепті, і розділити їх на потужність власної печі.


  • Шоколадний кекс в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Кекс в чашці в мікрохвильовці займає перше місце серед простих, зручних у поданні, стрімких в приготуванні десертів, потребують всього 5 хвилин. Таке ласощі не потребує спеціальної посуді, складається з простих компонентів, а додавання пари шматочків шоколаду доповнять звичайний бісквіт смачною начинкою.
    Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 20 г;

  • цукор - 20 г;

  • масло - 60 г;

  • молоко - 20 мл;

  • шматочок шоколаду - 2 шт.;

  • розпушувач - 5 р.


  • Приготування

  • Збийте яйце з цукром.

  • Додайте масло, борошно, молоко і розпушувач.

  • Змастіть кухоль маслом і вилийте частину тіста.

  • Покладіть часточки шоколаду і долийте тісто.

  • Випічка з шоколаду в мікрохвильовці готується на потужності 800 Вт 3 хвилини і 2 хвилини настоюється.


  • Пиріг в мікрохвильовці


    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Шарлотка з яблуками в мікрохвильовці відноситься до категорії десертів «простіше не буває». Це яскравий приклад соковитого, ароматного і невигадливого ласощів за 10 хвилин. Володарі функції «Гриль» можуть отримати традиційну для випічки з духовки золотисту скоринку, а ті, хто не має такого режиму, можуть приховати блідість поверхні цукровою пудрою або шоколадом.
    Інгредієнти:

  • яблуко - 3 шт.;

  • борошно - 150 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • цукор - 125 г;

  • масло - 20 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • цукрова пудра - 30 р.


  • Приготування

  • Яблука очистіть, наріжте кубиками і покладіть у форму.

  • Збийте яйця з цукром, розпушувачем і борошном.

  • Вилийте тісто на яблука.

  • Випічка готується в мікрохвильовій печі на потужності 850 Вт 10 хвилин, посипається пудрою і відправляється на стіл.


  • Рецепт бісквіта в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Багато господинь захоплені пошуком рецептів швидких бісквітних тортів. Традиційно, пишна основа піднімається в духовці не менше години, а бісквіт в мікрохвильовці - за 5 хвилин. Досягти такого результату можна завдяки хвиль НВЧ і тесту з правильною, рідкуватий консистенцією. Для приготування останнього до класичних компонентів додають молоко і рослинне масло.
    Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • рослинна олія - 60 мл;

  • борошно - 80 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • цукор - 60 р.


  • Приготування

  • Збийте яйце з цукром.

  • Додайте борошно, розпушувач, молоко і масло.

  • Визначте форму пергаментом і вилийте тісто.

  • Встановіть потужність СВЧ 800 Вт.

  • Випічка в мікрохвильовці готується 5 хвилин.


  • Як зробити безе в мікрохвильовці?

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Безе в мікрохвильовці - сучасний відповідь трудомісткого класичним рецептом. І якщо раніше на приготування потрібно кілька годин, то сьогодні, випікання займає лише хвилини. Головне в цьому рецепті - білки розтерти з цукровою пудрою до однорідної гладкої маси, тому що про інше вміло піклується СВЧ.


    Інгредієнти:

  • яєчний білок - 2 шт.;

  • цукрова пудра - 500 р.


  • Приготування

  • Розітріть білки з цукровою пудрою.

  • Наповніть масою кондитерський шприц і видавіть безе на пергамент.

  • Випікайте печиво при потужності 750 Вт 1 5 хвилини.


  • Запіканка з сиру в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Запіканка в мікрохвильовці - привід подати на сніданок швидке і корисне блюдо. Мова йде про приготування ласощів з сиру. Останній - ідеальний для СВЧ: він має правильну консистенцію, швидко пропікається, не вимагає дорогих доповнень і чудово поєднується з фруктами і прянощами, чим забезпечує безліч варіацій.
    Інгредієнти:

  • сир - 400 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • яблуко - 2 шт.;

  • цукор - 40 р.


  • Приготування

  • Сир пропустіть через сито, яблуко натріть на тертці.

  • Додайте яйця, перемішайте і розкладіть по формах.

  • Готуйте на потужності 800 Вт 7 хвилин.


  • Печиво вівсяне в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Печиво в мікрохвильовці - незамінне ласощі для швидких перекусів. При цьому хочеться, щоб виріб був не тільки смачним, але і корисним. Останнє можливе лише з вівсяними пластівцями. Краще всього підходять пластівці для каш швидкого приготування: вони мають ніжну текстуру, яка при випіканні зберігає м'якість і легкість.
    Інгредієнти:

  • вівсяна каша швидкого приготування - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 20 г;

  • масло - 40 р.


  • Приготування

  • Розтопіть масло за 10 секунд при потужності НВЧ 600 Вт.

  • Влийте до вівсяним пластівців.

  • Додайте яйце, борошно і перемішайте.

  • Сформуйте печиво, покладіть його на пергамент і відправте в НВЧ при 600 Вт на 9 хвилин.


  • Білий хліб в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Хліб в мікрохвильовці - швидкий варіант для тих, хто віддає перевагу домашню випічку магазинної продукції. В СВЧ здоба виходить смачною, соковитою і ароматною і займає півгодини вільного часу на приготування. Все тому, що функції мікрохвильовки дозволяють замісити дріжджове тісто за пару секунд і провести расстойку хліба за 10 хвилин.
    Інгредієнти:

  • борошно 550 г;

  • молоко - 250 мл;

  • масло - 100 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • цукор - 60 г;

  • сіль - 10 р.


  • Приготування

  • Розчиніть дріжджі і цукор в теплому молоці.

  • Додайте борошно.

  • Відправте в НВЧ на 15 секунд при 700 Вт.

  • Змішайте масло з яйцями і вилийте суміш в тісто.

  • Потримайте тісто в СВЧ 20 секунд до збільшення в об'ємі. Повторіть з перервою в 5 хвилин.

  • Сформуйте виріб і відправте в НВЧ на 10 секунд підрости.

  • Випікайте на потужності 600 Вт 6 хвилин і 5 хвилин на максимальній.


  • Тістечко в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Тістечко за хвилину в мікрохвильовці доречне ласощі для зустрічі гостей. Легкий, повітряний десерт порадує прийшли ніжним смаком, а господинь - простим продуктовим складом і швидкістю приготування. Для приготування потрібно замісити бісквітне тісто, розкласти його порційно по чашках або формочках, і відправити в НВЧ на 50 секунд.
    Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 120 г;

  • масло - 60 г;

  • цукор - 40 г;

  • лікер - 40 мл;

  • розпушувач - 10 г;

  • збиті вершки - 100 р.


  • Приготування

  • Збийте яйце з маслом, борошном, цукром, лікером і розпушувачем.

  • Масу розлийте по чашках.

  • Готуйте на максимальній потужності 50 секунд.

  • Прикрасьте збитими вершками.


  • Слойки в мікрохвильовці

    Випічка в мікрохвильовці - рецепти шоколадного кексу, пирога, безе і запіканки

    Порівняно з духовкою, пиріжки в мікрохвильовці мають масу переваг. Навіть без олії тісто зберігає соковитість, добре пропікається і не підгорає, квартира не наповнюється запахом смажених продуктів, а на процес приготування займає всього 20 хвилин, за умови придбання готового листкового тіста і заморожених ягід для начинки.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 500 г;

  • заморожена вишня - 400 г;

  • крохмаль - 20 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування

  • Вишню розморозьте, злийте сік, додайте крохмаль.

  • Розріжте тісто на квадрати, розкладіть начинку, скріпіть краю.

  • Викладіть на пергамент, змастіть яйцем.

  • Випічка в мікрохвильовці готується 12 хвилин при потужності 600 Вт.
    Додав: admin | 16-04-2018, 18:11
    Переглядів: 3