» » Пиріг з сиром в мультиварці

Пиріг з сиром в мультиварці

Пиріг з сиром в мультиварці
Пиріг з сиром в мультиварці виходить пишним і легким саме завдяки поступовому і рівномірному прогріванню, який може забезпечити далеко не кожна духовка.

Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці


Любителі вологою і щільною випічки без сумніву оцінять по достоїнству цей сирний пиріг з додаванням яблук. Завдяки яблучного соку така випічка якраз і набуває всі перераховані якості.
Інгредієнти:

  • родзинки – 45 г;

  • цукор – 155 г;

  • вершкове масло – 175 г;

  • яблуко (середнє) – 1 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • сир – 230 г;

  • борошно – 245 г;

  • розпушувач – 10 р.


  • Приготування
    Попередньо запарте окропом ізюм. Цукор разом з розм'якшеним маслом перетворіть в пишний білястий крем. Яблуко розділіть на невеликі кубики, попередньо очистивши. Сир, при необхідності, добре відіжміть і перетріть, з'єднайте з трійкою збитих яєць. Додайте до сиру масляну масу, шматочки яблук і ягоди родзинок. Останніми в тісто відправляються сухі інгредієнти, а саме – суміш борошна і розпушувача.
    Розподіліть готове тісто в чаші і випікайте протягом півтора годин в режимі «Випічка». За аналогією можна також приготувати пиріг з грушами і сиром в мультиварці, тільки намагайтеся вибирати тверді груші для такого рецепта.

    Шоколадний пиріг з сиром в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сир – 265 г;

  • рисове борошно – 45 г;

  • мигдальна борошно – 230 г;

  • шоколад – 135 г;

  • цедра одного апельсина;

  • цукор – 215 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • пакет ваніліну;

  • розпушувач – 10 р.


  • Приготування
    З'єднайте обидва види борошна разом з розпушувачем. Шоколад розтопіть і збийте з сиром, ваніліном і яєчними жовтками. Додати апельсинову цедру і половину цукру. Іншу половину цукру з'єднайте з яєчними білками і збийте до утворення стійкої піни. Всипте сухі інгредієнти в сирну суміш, а потім обережно з'єднайте всі з піною з білків. Розподіліть тісто в промасленим формі і готуйте на «Випікання» протягом години.

    Пісочний пиріг з сиром та ягодами в мультиварці


    Для цього рецепту ми не будемо замішувати класичне пісочне тісто, а зупинимося на його варіації, яка помітно простіше в приготуванні і формування при приготуванні в мультиварці.
    Разом з сирною начинкою, наповнювачем пирога стане ягідне асорті, але ви можете приготувати пиріг з сиром і сливами або іншими фруктами в мультиварці, скориставшись цим рецептом.
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • цукор – 75 г;

  • борошно – 165 г;

  • сода – 5 г;

  • вершкове масло – 85 р.


  • Для начинки:

  • сир – 265 г;

  • цукор – 80 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • мікс з ягід – 65 г;

  • сметана – 35 р.


  • Приготування
    З'єднайте соду разом з борошном. Блендром або ножем порубаєте борошно разом з вершковим маслом, всипати до суміші цукор. Викладіть половину тіста в чашу пристрою. Для начинки збийте всі інгредієнти зі списку, крім ягід, разом, розподіліть їх поверх пісочного шару. Викладіть ягоди, присипте все рештою тестом і готуйте на «Випікання» протягом години.

    Пиріг з сиром в мультиварці – рецепти


    Інгредієнти:

  • сир – 830 г;

  • вершкове масло – 25 г;

  • цукор – 55 г;

  • хлібна крихта – 65 г;

  • крем-сир – 175 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • пшеничне борошно – 35 г;

  • лимонний сік – 15 мл;

  • цедра великого лимона;

  • екстракт ванілі – 10 мл


  • Приготування
    Промаслив чашу пристрою, присипте її хлібної крихтою. Сир пюрируйте разом з цукром і крем-сиром, додайте інші інгредієнти зі списку. Розподіліть тісто в підготовлену форму і готуйте все на «Випікання» близько 80 хвилин.
    Додав: admin | 18-11-2016, 18:21
    Переглядів: 152