Пиріг з сиром в мультиварці виходить пишним і легким саме завдяки поступовому і рівномірному прогріванню, який може забезпечити далеко не кожна духовка.
Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
Любителі вологою і щільною випічки без сумніву оцінять по достоїнству цей сирний пиріг з додаванням яблук. Завдяки яблучного соку така випічка якраз і набуває всі перераховані якості.
Інгредієнти: родзинки – 45 г; цукор – 155 г; вершкове масло – 175 г; яблуко (середнє) – 1 шт.; яйця – 3 шт.; сир – 230 г; борошно – 245 г; розпушувач – 10 р. Приготування Попередньо запарте окропом ізюм. Цукор разом з розм'якшеним маслом перетворіть в пишний білястий крем. Яблуко розділіть на невеликі кубики, попередньо очистивши. Сир, при необхідності, добре відіжміть і перетріть, з'єднайте з трійкою збитих яєць. Додайте до сиру масляну масу, шматочки яблук і ягоди родзинок. Останніми в тісто відправляються сухі інгредієнти, а саме – суміш борошна і розпушувача.
Розподіліть готове тісто в чаші і випікайте протягом півтора годин в режимі «Випічка». За аналогією можна також приготувати пиріг з грушами і сиром в мультиварці, тільки намагайтеся вибирати тверді груші для такого рецепта.
Шоколадний пиріг з сиром в мультиварці
Інгредієнти: сир – 265 г; рисове борошно – 45 г; мигдальна борошно – 230 г; шоколад – 135 г; цедра одного апельсина; цукор – 215 г; яйця – 4 шт.; пакет ваніліну; розпушувач – 10 р. Приготування З'єднайте обидва види борошна разом з розпушувачем. Шоколад розтопіть і збийте з сиром, ваніліном і яєчними жовтками. Додати апельсинову цедру і половину цукру. Іншу половину цукру з'єднайте з яєчними білками і збийте до утворення стійкої піни. Всипте сухі інгредієнти в сирну суміш, а потім обережно з'єднайте всі з піною з білків. Розподіліть тісто в промасленим формі і готуйте на «Випікання» протягом години.
Пісочний пиріг з сиром та ягодами в мультиварці
Для цього рецепту ми не будемо замішувати класичне пісочне тісто, а зупинимося на його варіації, яка помітно простіше в приготуванні і формування при приготуванні в мультиварці.
Разом з сирною начинкою, наповнювачем пирога стане ягідне асорті, але ви можете приготувати пиріг з сиром і сливами або іншими фруктами в мультиварці, скориставшись цим рецептом.
Інгредієнти: Для тіста:
цукор – 75 г; борошно – 165 г; сода – 5 г; вершкове масло – 85 р. Для начинки:
сир – 265 г; цукор – 80 г; яйце – 1 шт.; мікс з ягід – 65 г; сметана – 35 р. Приготування З'єднайте соду разом з борошном. Блендром або ножем порубаєте борошно разом з вершковим маслом, всипати до суміші цукор. Викладіть половину тіста в чашу пристрою. Для начинки збийте всі інгредієнти зі списку, крім ягід, разом, розподіліть їх поверх пісочного шару. Викладіть ягоди, присипте все рештою тестом і готуйте на «Випікання» протягом години.
Пиріг з сиром в мультиварці – рецепти
Інгредієнти: сир – 830 г; вершкове масло – 25 г; цукор – 55 г; хлібна крихта – 65 г; крем-сир – 175 г; яйця – 2 шт.; пшеничне борошно – 35 г; лимонний сік – 15 мл; цедра великого лимона; екстракт ванілі – 10 мл Приготування Промаслив чашу пристрою, присипте її хлібної крихтою. Сир пюрируйте разом з цукром і крем-сиром, додайте інші інгредієнти зі списку. Розподіліть тісто в підготовлену форму і готуйте все на «Випікання» близько 80 хвилин.