Піца в мультиварці
В даний час господині, повною мірою пізнали переваги наявності мультиварки, намагаються по максимально адаптувати звичні рецепти, щоб готувати улюблені страви тільки з участю своєї кухонних помічниці.
Насправді в мультиварці можна готувати абсолютно все, і навіть піцу. Саме про піцу ми сьогодні і поговоримо, і запропонуємо кілька швидких рецептів приготування улюбленої закуски в мультиварці.
Інгредієнти:
Для тіста:
просеянная пшеничне борошно – 330 г;
яйця курячі добірні – 2 шт.;
молоко незбиране – 130 мл;
олія рафінована оливкова – 15 мл;
кухонна сіль велика – 10 г;
Для начинки:
копчена ковбаса – 160 г;
варена ковбаса – 160 г;
свіжі, мариновані або консервовані печериці – 180 г;
ананаси консервовані – 180 г;
сир пікантний твердих сортів – 220 г;
кетчуп або соус томатний – 120 г;
майонез класичний – за смаком.
Приготування
Щоб зробити швидке тісто для піци, просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю в одній ємності, а інший трохи збиваємо яйця, додаємо до них тепленьке молоко та олія оливкова. Тепер з'єднуємо сухі і рідкі компоненти і виробляємо заміс тіста, яке слід вимісити додатково руками протягом десяти хвилин і покласти хвилин на п'ятнадцять під плівку в тепло.
За цей час як раз підготуємо наповнення для піци. Нарізаємо очищену копчену ковбасу тонкими кружками, а варену брусочками або кубиками. Шаткуємо також довільно консервовані печериці та ананаси, а твердий сир перетираємо через крупну тертку.
Тісто розгортаємо і вирізаємо з нього основу, ідентичну за розміром дна вашої мультиварки. Переносимо отриманий пласт в мультикастрюлю, промазуємо його кетчупом або томатним соусом і розкладаємо по всьому периметру ковбасу, гриби і ананаси. Тепер покриваємо компоненти сіткою з майонезу і налаштовуємо прилад на режим «Випічка». Через двадцять хвилин покриваємо виріб сирної стружкою і продовжуємо готувати його ще протягом десяти хвилин.
Інгредієнти:
сосиски, варена ковбаса або шинка – 160 г;
помідори свіжі – 180 г;
сушений базилік – 2 щіпки;
розмарин свіжий (за бажанням) – 1 невелика гілочка;
сир пікантний твердих сортів – 120 г;
кетчуп або соус томатний – 80 г;
готове листкове тісто ;
шматочок вершкового масла.
Приготування
Оформити піцу при наявності в морозилці готового листкового тіста неймовірно просто і швидко, а мультиварка забезпечить ідеальні умови для випікання закуски. Готове тісто розморожуємо і відрізаємо від нього квадратний пласт. Викладаємо основу піци промазанное шматочком вершкового масла дно мультикастрюли і підгинаємо трохи краю, надаючи виробу акуратну круглу форму. Тепер промазуємо тісто по всьому периметру кетчупом або томатним соусом, притрушиваем сушеним базиліком і нарубаними голками розмарину. Можна підготувати спочатку пряний соус, змішавши в плошці томатну основу і трави і тільки після цього нанести
його на основу піци. Далі розкладаємо по колу часточки свіжих томатів. Сосиски, ковбасу або шинку шаткуємо тоненькими довільними шматочками і розподіляємо хаотично по поверхні основи піци. Завершуючи оформлення, притрушиваем піцу перетертим на тертці твердим сиром.
Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо піцу з листкового тіста протягом півгодини. Для менш запеченої, і більш тягучою сирної скоринки слід, як і в попередньому рецепті, приправити закуску перетертим сиром через двадцять хвилин від початку процесу випікання.
Насправді в мультиварці можна готувати абсолютно все, і навіть піцу. Саме про піцу ми сьогодні і поговоримо, і запропонуємо кілька швидких рецептів приготування улюбленої закуски в мультиварці.
Як приготувати швидку піцу в мультиварці без дріжджів?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Щоб зробити швидке тісто для піци, просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю в одній ємності, а інший трохи збиваємо яйця, додаємо до них тепленьке молоко та олія оливкова. Тепер з'єднуємо сухі і рідкі компоненти і виробляємо заміс тіста, яке слід вимісити додатково руками протягом десяти хвилин і покласти хвилин на п'ятнадцять під плівку в тепло.
За цей час як раз підготуємо наповнення для піци. Нарізаємо очищену копчену ковбасу тонкими кружками, а варену брусочками або кубиками. Шаткуємо також довільно консервовані печериці та ананаси, а твердий сир перетираємо через крупну тертку.
Тісто розгортаємо і вирізаємо з нього основу, ідентичну за розміром дна вашої мультиварки. Переносимо отриманий пласт в мультикастрюлю, промазуємо його кетчупом або томатним соусом і розкладаємо по всьому периметру ковбасу, гриби і ананаси. Тепер покриваємо компоненти сіткою з майонезу і налаштовуємо прилад на режим «Випічка». Через двадцять хвилин покриваємо виріб сирної стружкою і продовжуємо готувати його ще протягом десяти хвилин.
Проста піца з готового листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Оформити піцу при наявності в морозилці готового листкового тіста неймовірно просто і швидко, а мультиварка забезпечить ідеальні умови для випікання закуски. Готове тісто розморожуємо і відрізаємо від нього квадратний пласт. Викладаємо основу піци промазанное шматочком вершкового масла дно мультикастрюли і підгинаємо трохи краю, надаючи виробу акуратну круглу форму. Тепер промазуємо тісто по всьому периметру кетчупом або томатним соусом, притрушиваем сушеним базиліком і нарубаними голками розмарину. Можна підготувати спочатку пряний соус, змішавши в плошці томатну основу і трави і тільки після цього нанести

Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо піцу з листкового тіста протягом півгодини. Для менш запеченої, і більш тягучою сирної скоринки слід, як і в попередньому рецепті, приправити закуску перетертим сиром через двадцять хвилин від початку процесу випікання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Піца з лаваша
Коли не хочеться морочитися з приготуванням тіста або для різноманітності звичного меню спробуйте зробити піцу з лаваша. Таке частування вийде

Піца з готового тіста
Коли зовсім немає часу, а порадувати рідних смачною піцою хочеться, виручають рецепти з використанням готового тіста. Майже будь-яку основу сьогодні

Начинка для піци в домашніх умовах
Всі рецепти піци об'єднує лише зовнішній вигляд виробу, але смаки завжди різняться. Справа все в безлічі варіантів начинки, якою можна наповнювати

Піца на сковороді
Навіть не маючи у розпорядженні духовки можна творити шалено смачні страви. Наприклад, піцу в сковороді можна не тільки по-старому розігрівати, але і

Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що

Як приготувати піцу в мультиварці?
Для того, щоб приготувати справжню піцу не обов'язково мати дров'яну піч. Смак Італії у себе вдома можна створити і завдяки універсальної кухонної