Рецепт хінкалі по-грузинськи

Рецепт грузинських хінкалі
Інгредієнти:
Приготування
Візьмемо м'ясо, хліб і цибулю перекрутимо в м'ясорубці. В отриманий фарш додаємо бульйон, кінзу, сіль і перемішуємо. Просіваємо борошно гіркою і робимо в ній поглиблення, вливаємо склянку теплої води, додаємо дрібку солі. Замішуємо тісто круговими рухами і стежимо, щоб вода не витекла з борошна. Накриваємо і залишаємо його на 30 хвилин, після цього поділяємо тісто на частини і розкочуємо. Вирізаємо за допомогою склянки кола діаметром близько 12 див. Укладаємо в центр кожного по великій ложці начинки. Формуємо мішечки, по периметру робимо невеликі складки і скріплюємо в середині. Кінчик тесту добре защепляем. Відварюємо хінкалі 15 хвилин виймаємо страва з каструлі акуратно, щоб не пошкодити. Подаємо до столу тільки в гарячому вигляді.
Прості грузинські хінкалі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста змішуємо яйце, воду, олію і борошно, ретельно вимішуємо і даємо йому полежати. І приступимо до приготування фаршу. Кінзу, цибулю і м'ясо подрібнюємо на м'ясорубці. Все добре перемішуємо, додаємо сіль, трохи меленого коріандру, якщо фарш сухуватий, додаємо воду. І приступаємо до складання хінкалі. Розкачуємо товстий пласт, близько 1 сантиметра завтовшки, вирізаємо маленькою чаркою кружечки і розгортаємо їх в тонкі коржі, викладаємо в центр ложку фаршу і збираємо мішечок. Відварюємо хінкалі в підсоленій воді 15 хвилин. Подаємо до столу гарячими.
Рецепт хінкалі по-грузинськи
Інгредієнти:
Для тіста:
Для фаршу:
Приготування
Борошно солимо, вливаємо воду і замішуємо тісто. Його ретельно перемішуємо, хвилин десять. Нам потрібно щоб тісто вийшло м'яким і податливим, а не тугим і гуязикам. Після того як добре вимесили, даємо йому постояти 50 хвилин і тільки після цього розкачуємо. До фаршу додаємо подрібнену цибулю, посипаємо сіллю, мускатним горіхом, перцем і вливаємо вершки. Все перемішуємо в однорідну масу. На кружальця тіста, діаметром 12 см, викладаємо фарш і збираємо його в мішечок зі складочками. Стежимо, щоб зверху отвір було добре заліплено. Зліплені мішечки опускаємо в киплячу воду і після закипання варимо сім хвилин. Подаємо до столу, попередньо посипавши перцем.
Хінкалі по-грузинськи в пароварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:

Приготування
Пропускаємо м'ясо з цибулею через м'ясорубку два рази. Додаємо у фарш бульйон, щоб м'ясо вийшло соковитим, додаємо перець, сіль і дуже дрібно нарізану зелень, все гарненько перемішуємо. Займемося тестом: просіваємо борошно на велике плоске блюдо, збираємо її горбком, у центрі якого робимо поглиблення. Вливаємо в нього теплу воду, яйце, сіль і замішуємо дуже круте тісто. Залишаємо на 30 хвилин. Потім розділяємо його на частини, розкачуємо дуже тонкими кружальцями, викладаємо в центр м'ясо і формуємо мішечки. Готуємо в пароварці 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кекси в пароварці
Смачні м'які кекси можна з легкістю приготувати в пароварці. Рецепти цієї ніжної випічки ми розповімо в цій статті. Тому сьогодні ввечері ви з

Хінкалі в пароварці
Хінкалі - страва грузинської кухні, яке готується з яловичини і баранини. Зробити його можна на власній кухні. Для цього доведеться докласти деяких

Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як

Хінкалі в мультиварці
Хінкалі - дуже відоме грузинське блюдо, яке вміє готувати далеко не кожна господиня. Щоб ви могли похвалитися своїми кулінарними знаннями і

Як приготувати хінкалі?
Хінкалі - смачне грузинське блюдо, їсти яке одне задоволення. Якщо хочете навчитися його робити, читайте нашу статтю. У ній ми розповімо секрети

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили