Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Страви на Хеллоуїн

Страви на Хеллоуїн

18-11-2016, 22:15
1 097
Страви на Хеллоуїн
Улюблені страви можна легко адаптувати до свята, прикрасивши салати очима, полив яблука шоколадної павутиною або зробивши гарячу закуску в оболонці з хрусткою тесту у формі черепа. Про всіх подібних модифікаціях ми розповімо в нижченаведених покрокових рецептах.

Рецепт гарячого блюда на Хеллоуїн


Оскільки вечірки в честь Хэллоуна зазвичай проходять у форматі фуршетів, зручно готувати гарячі страви, які легко їсти руками, не за столом. Одним з таких страв можуть стати ці гарячі «черепа» з тіста для піци, які наповнені начинкою із курятини і брокколі.
Щоб адаптувати блюдо відповідної тематики, вам доведеться придбати форми для випікання у вигляді черепів, а також замісити (або купити) тісто для піци.
Інгредієнти:

  • соус бешамель – 340 мл;

  • суцвіття брокколі – 115 г;

  • куряче філе – 270 г;

  • тертий сир – 75 г;

  • тісто для піци – 400 г;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Відваріть курятину і брокколі. М'ясо розберіть на тонкі волокна, а суцвіття капусти дрібно порубаєте. Змішайте підготовлені складові з соусом бешамель і сиром.
    Змастіть спеціальні форми у вигляді черепів, а потім викладіть в них шматочки тонко розкатаного тіста для піци. Наповніть тісто курячої начинкою з брокколі, потім скріпіть всі краї разом, щоб закрити її, і змастіть поверхню яйцем.
    Страви на Хеллоуїн

    Випікайте блюдо в розігрітій до 190 градусів духовці 25 хвилин.
    Страви на Хеллоуїн

    Салат на Хеллоуїн


    Холодні страви на Хеллоуїн також легко прикрасити до свята. Наприклад, цей звичайний салат з сиром і томатами легко перетворюється в невідомих мініатюрних монстрів з величезними чорними очима-маслинами.
    Інгредієнти:

  • тертий твердий сир – 90 г+для прикраси;

  • томати – 140 г;

  • часник – 2 зубки;

  • зелень кропу – 2 ст. ложки;

  • майонез – 45 г;

  • міні тарталетки – 15 шт.;

  • маслини – 30 шт.;

  • сир моцарелла – 45 р.


  • Приготування
    Для начинки досить змішати тертий твердий сир з скибочками томатів, пюрированным часником, зеленню і майонезом.
    Страви на Хеллоуїн

    Отриману суміш нанести в тарталетках і посипте зверху сиром.
    Страви на Хеллоуїн

    Всередину кожної маслини, на місце кісточки, вставити шматочок моцарели.
    Страви на Хеллоуїн

    Помістіть очі-маслини поверх салату в тарталетке і подавайте блюдо в стилі Хелловін, попередньо охолодивши.
    Страви на Хеллоуїн

    Страви на Хеллоуїн

    Десерт на Хеллоуїн – рецепт


    Солодощі займають величезне місце в меню дня всіх святих, але традиційним блюдом на Хеллоуїн вважаються саме карамельні яблука. Навіть просто подавши до столу яблука у камелі, ви вже витримайте канони свята, але ми пропонуємо декорувати їх павутиною з шоколаду, щоб зробити десерт трохи більш похмурим.
    Ніякого точного рецепту запам'ятовувати не потрібно, достатньо просто запастися красивими зеленими яблуками, карамельними цукерками, шоколадом і горіхами для декору.
    Перед тим, як прикрасити страву на Хеллоуїн, яблука слід вимити і обсушити, а на місце плодоніжки вставити паличку для льодяника, трубочку або красиву гілочку, як у нашому випадку.
    Користуючись водяний лазнею, розтопіть улюблені карамельні цукерки і занурте в них яблука так, щоб покрити плоди рівномірним шаром карамелі практично повністю. Застигати яблука залишають на промасленому аркуші пергаменту.
    Страви на Хеллоуїн

    Після того, як карамель схопиться, розтопіть шоколад і занурте в нього фрукти приблизно на третину.
    Страви на Хеллоуїн

    Обсипте шоколадну частина рубаними горіхами.
    Страви на Хеллоуїн

    Коли шоколад застигне, поверніть яблука в колишнє положення на пергаменті і як можна більш акуратно, орудуючи кондитерським мішком з розтопленим шоколадом, намалюйте навколо верхівки плода узор павутини.
    Страви на Хеллоуїн

    Страви на Хеллоуїн
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Капкейки на Хеллоуїн
    Капкейки на Хеллоуїн
    Спекти капкейки – справа нехитра, ми вже переконувалися на прикладах десятків рецептів, то справа декор ласощів, який під час може займати в десятки
    Пряники на Хеллоуїн
    Пряники на Хеллоуїн
    Якщо ви думали, що прикраси з пряників актуальні тільки на Різдво, то поспішаємо вас порадувати, оскільки будь-який шанувальник цього ласощі може
    Закуски на Хеллоуїн
    Закуски на Хеллоуїн
    Оскільки в честь Хеллоуїна зазвичай влаштовують пишно декоровані фуршети, закуски повинні виглядати у відповідності з тематикою свята і бути зручними
    Меню на Хеллоуїн
    Меню на Хеллоуїн
    Як і на будь-якому святі, на Хеллоуїн величезне значення має правильно складене меню. Як впоратися з цією, здається непосильною задачею підкажуть
    Солодощі на Хеллоуїн
    Солодощі на Хеллоуїн
    Якщо ви вирішили підготувати повноцінний стіл до свята, то приготування, а особливо декор Хелловінських страв, займуть багато часу. Саме тому далі
    Що приготувати на Хеллоуїн?
    Що приготувати на Хеллоуїн?
    Хеллоуїн – свято декорацій, тому й страви для вечірки з такої нагоди повинні виглядати відповідно страхітливо. Кілька оригінальних тематичних ідей ви