» » Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн
На честь дня всіх святих страви повинні бути не тільки ситними і смачними, але і красиво декоровані. Докладно про оформлення страв для дуже страшного меню на Хеллоуїн ми поговоримо далі.

Закуски в стилі Хеллоуїн


Декорувати холодні і гарячі закуски до свята, куди простіше, ніж може здатися на перший погляд. Ви можете піти по одному з двох шляхів: надати закуски містичний вигляд або зробити її як можна більш огидною зовні.
Для тих, хто вирішив дотримуватися першого варіанту, пропонуємо почати з простою закуски у вигляді капелюхів відьом. Шматочки бездріжджового листкового тіста досить розрізати на трикутники і кружечки. Трикутники слід обернути навколо конусів для випічки і обсипати маком, кола також обсипають маком і ставлять все в духовку. Після випікання конуси капелюхів наповнюють салатом і кріплять до полях капелюхів з допомогою тонких шматочків м'якого сиру.
Меню на Хеллоуїн

Вирішили подати традиційний салат? Тоді сформуйте його у вигляді черепа, покрийте шаром майонезу і викладіть обриси черепа з овочів.
Меню на Хеллоуїн

Навіть прості шматочки сиру можуть стати більш святковими, якщо вирізати з них фігурки з допомогою спеціальних вирубок.
Меню на Хеллоуїн

Серед страшних і огидних страв у стилі Хелловін особливо виділяються криваві очі, зроблені з пофарбованих буряковим соком фаршированих яєць.
Меню на Хеллоуїн

Гарбуз, яку «знудило» соусом гуакамоле.
Меню на Хеллоуїн

І лякаючий сирний діп у формі черепа. Хаотично облийте закуску злегка підфарбовані соєвим соусом, імітуючи потьоки крові, присипте кунжутом. Очі зробіть із маленьких маринованих цибулин або оливок.
Меню на Хеллоуїн

Гарячі страви в стилі Хеллоуїн


Особливо вдалими видаються ідеї гарячих страв з м'яса для вечірки в стилі Хелловін, а рецепти цієї їжі легко відтворити своїми руками.
З фаршу можна зліпити все, що душа забажає, при тому подрумяненное м'ясо, облите кетчупом після випікання, набуває разюче моторошний вигляд.
Деякі умільці виготовляють з фаршу людські ноги, і кріплять шматочки цибулі замість нігтів.
Меню на Хеллоуїн

Інші роблять мумій, обертаючи фарш смужками бекону.
Меню на Хеллоуїн

А треті роблять м'ясні голови, прикрашаючи їх цибулею, яйцями і оливками.
Меню на Хеллоуїн

Як прикрасити традиційні солодкі страви на Хеллоуїн?


Випічка і солодощі є головними стравами на Хелловін, тому варіантів можливих рецептів та декору страв просто маса. Щоб заощадити час ви можете використовувати готові капкейки, печиво і цукерки, просто декоруючи їх на свій смак, або ж приготувати страву з нуля.
Так, наприклад, звичайні трюфелі з печива, можна занурити в кольоровий шоколад, доповнити шоколадними очима, декорувати кольоровий обвалуванням – і перед вами дивакуватий і милий мультяшний монстр.
Меню на Хеллоуїн

Готові капкейки можна прикрасити шапкою кольорового крему і посипати цукровими «очима».
Меню на Хеллоуїн

А можна створити окатих привидів з брецелів, зануривши останні білий шоколад і доповнивши все тими ж очима-намистинками.
Меню на Хеллоуїн

Закупившись спеціальними формами для випікання у вигляді черепа, ви можете зробити бісквітні голови скелетів і прикрасити їх хитромудрим візерунком з крему.
Меню на Хеллоуїн

Можна спекти двошарові капкейки в класичній для Хеллоуїна чорно-помаранчевої гамі.
Меню на Хеллоуїн

Або перетворити звичайну меренгу у наляканих привидів.
Меню на Хеллоуїн

Напої на Хеллоуїн


Найпростіший спосіб перетворити будь-який коктейль в Хелловінський – додати святкового декору: павучки і черв'яки, криваві патьоки на краях келихів або наповнені шприци «кров'ю» з цукрового сиропу підійдуть ідеально.
Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн

Ще простіше розлити напій по дивакуватим келихах у вигляді черепів, мензуркам або медичним пакетах для крові.
Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн

Алкогольні шоти можна подавати у всіх тих же шприцах.
Меню на Хеллоуїн

Додатково прикрасити коктейлі можна за допомогою фарбування напоїв натуральними барвниками або кольоровий обвалуванням оформити келихи.
Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн

Меню на Хеллоуїн
Додав: admin | 18-11-2016, 22:13
Переглядів: 104