Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Нутелла в домашніх умовах

Нутелла в домашніх умовах

23-09-2016, 10:51
620
Нутелла в домашніх умовах
Насолода від скибочки білого хліба або хрусткого тосту , присмаченого шоколадною пастою «Нутелла», не можна порівняти ні з чим. Ніжний смак і тонкий аромат ласощі з горіховою ноткою просто зводять з розуму. Але ейфорія від його дегустації у багатьох відразу ж проходить, як тільки вони починають вивчати склад продукту, викладений найдрібнішим шрифтом на привабливою баночці. Консерванти, емульгатори, стабілізатори та інші шкідливим компоненти, присутні в купленої в магазині шоколадної пасти, просто відбивають бажання купувати її знову. Особливо категоричні в цьому турботливі мами, які вже точно не будуть напихати таким сумнівним ласощами своє улюблене чадо.
Пропонуємо не ризикувати здоров'ям і приготувати пасту «Нутелла» в домашніх умовах з натуральних продуктів. Ви будете приємно вражені схожістю отриманого десерту з оригіналом, але на відміну від останнього зроблений власноруч продукт принесе вам і вашому організму тільки користь.

Як приготувати нутеллу в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • фундук або інші горіхи – 190 г;

  • яйця курячі добірні – 190 г;

  • молоко незбиране – 490 мл;

  • цукровий пісок – 560 г;

  • борошно – 115 г;

  • порошок какао – 60 г;

  • масло селянське вершкове – 60 г;

  • ванілін або ванільний цукор – 1 щіпка або 20 р.


  • Приготування
    Приготування нутелла в домашніх умовах починаємо з обробки яєць. З'єднуємо їх з цукровим піском і трохи збиваємо за допомогою міксера. Потім всипаємо борошно, порошок какао і ще раз розмішуємо до однорідності і розчинення грудочок. Обсмажений фундук перетворюємо на дуже дрібну крихту і додаємо до загальної маси. Тепер вводимо м'яке вершкове масло, додаємо ванілін або ванільний цукор, вливаємо молоко і ще раз розмішуємо до максимально можливої однорідності. Далі маємо посудину на конфорки плити і прогріваємо вміст при безперервному помішуванні до кипіння і загустіння.

    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах - рецепт без яєць


    Інгредієнти:

  • фундук або інші горіхи – 180 г;

  • молоко незбиране – 980 мл;

  • цукровий пісок – 780 г;

  • борошно – 120 г;

  • порошок какао – 90-120 г;

  • масло селянське вершкове – 190 г;

  • сіль – 1 щіпка.


  • Приготування
    Шоколадну пасту можна приготувати і без яєць. За смаком таке ласощі мало чим відрізняється від попереднього варіанту, але виходить більш калорійним з-за більшої кількості вершкового масла в його складі.
    Спочатку з'єднуємо в каструлі сухі компоненти, а саме додаємо цукровий пісок, порошок какао і борошно і все гарненько розмішуємо. Тепер потроху вливаємо молоко при безперервному перемішуванні, щоб не утворювалося грудочок, і поміщаємо ємність на конфорки плити. Продовжуючи перемішувати дерев'яною лопаткою, прогріваємо масу до кипіння.
    Обсмажений фундук заздалегідь перемелюємо в ємності блендера до дуже дрібної крихти і додаємо в киплячу шоколадну масу. Туди ж кидаємо масло вершкове, трохи солі і уварюємо пасту до загустіння, не забуваючи весь час помішувати.

    Рецепт нутелла в домашніх умовах без горіхів


    Інгредієнти:

  • молоко незбиране – 980 мл;

  • цукровий пісок – 390 г;

  • борошно – 120 г;

  • порошок какао – 120 г;

  • ванілін – 1 щіпка;

  • масло селянське вершкове – 60 г;


  • Приготування
    Для тих, хто по тим або іншим причинам не вживає в їжу горіхи, рекомендуємо рецепт приготування нутелла
    Нутелла в домашніх умовах
    в домашніх умовах без їх участі. З'єднуємо спочатку в мисці, ковшике або каструльці борошно, порошок какао і цукровий пісок, перемішуємо і вливаємо молоко. Збиваємо тепер суміш міксером до повного позбавлення від борошняних грудочок. Після цього маємо ємність з сумішшю на конфорки плити і прогріваємо при безперервному помішуванні до кипіння. Вогонь під спудом не повинен бути сильним при цьому. Уварюємо вміст до загустіння, але тримаємо на плиті не більше двадцяти хвилин. Тепер вмішуємо в пасту вершкове масло до його повного розпускання і рівномірного розподілу в ласощах, після чого перекладаємо в банку, даємо охолонути, прикриваємо кришкою і зберігати в холодильнику.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Домашня нутелла
    Домашня нутелла
    Ніжна шоколадно-горіхова паста – прекрасний варіант простого, але досить ситного сніданку для дитини. Якщо склад магазинного ласощі вас не влаштовує,
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
    Нутелла – рецепт
    Нутелла – рецепт
    Знамениту шоколадну пасту можна швидко зробити і самому. Склад цього рецепта дійсно мінімальний, процес недовгий, а результат вразить кожного ласуна.
    Торт «Нутелла»
    Торт «Нутелла»
    Дивно солодкий з пізнаваним смаком торт, пропонуємо зробити за описаним рецептом. Розповімо, як створити шалено смачне частування для малюків і
    Як зробити шоколадну пасту?
    Як зробити шоколадну пасту?
    Шоколадна паста, зроблена вдома, зовсім не дієтичне блюдо, але вона набагато корисніше магазинної, адже до її складу входять тільки натуральні
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати