Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити шоколадну пасту?

Як зробити шоколадну пасту?

5-07-2015, 22:05
594
Як зробити шоколадну пасту?
Шоколадна паста – продукт неймовірно смачний. Її люблять і діти, і дорослі. Як приготувати шоколадну пасту самостійно, читайте нижче.

Шоколадна паста в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • очищені волоські горіхи – 40 г;

  • масло вершкове 725% жирності – 100 г;

  • нежирний сир – 200 г;

  • порошок какао – 50 г;

  • сода – 3 г;

  • ванілін – 10 р.


  • Приготування
    Сир розтираємо до стану однорідної маси. Це зручно зробити в блендері або просто перетерти через сито. Додаємо соду, перемішуємо і прибираємо на 50-55 хвилин в прохолодне місце. Вершкове масло нарізаємо кубиками і додаємо до сиру. Тепер каструльку з сиром і маслом ставимо на плиту і, помішуючи, варимо на малому вогні, поки сир не розплавиться і вийде однорідна маса. Додаємо цукор, какао, подрібнені горіхи, добре перемішуємо. Проварюємо пасту ще 3 хвилини, не припиняючи процес перемішування, а потім знімаємо її з вогню й даємо охолонути.

    Шоколадна паста «Нутелла» – рецепт


    Інгредієнти:

  • молоко – 800 мл;

  • цукор – 4 склянки;

  • порошок какао – 6 ст. ложок;

  • пшеничне борошно – 100 г;

  • вершкове масло 725% жирності – 95 г;

  • подрібнені горіхи – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Спочатку з'єднуємо борошно, какао і цукор. Потім невеликими порціями додаємо молоко і перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Каструльку з масою ставимо на плиту. На слабкому вогні доводимо до кипіння, помішуючи. Після цього додаємо масло, подрібнені горіхи, і перемішуємо. Варимо «Нутеллу», помішуючи, до загустіння. Потім шоколадну пасту остуджуємо і можна ласувати.

    Шоколадно-горіхова паста


    Інгредієнти:

  • какао – 5 ст. ложок;

  • фундук – 250 г;

  • пшеничне борошно – 90 г;

  • цукор – 3 склянки;

  • молоко – 1 стакан;

  • вершкове масло 725% жирності – 1 ст. ложка;

  • яйця – 2 шт.;

  • ванілін – 2 пакетика.


  • Приготування
    Сирі яйця розтираємо з цукром, потім додаємо вершкове масло, ванілін, какао і борошно. Гарненько перемішуємо. Фундук подрібнюємо. Додаємо горіхи до решти інгредієнтів, вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо масу на плиту. При постійному помішуванні на невеликому вогні варимо до загустіння.

    Як зробити шоколадну пасту з какао і кавою?


    Інгредієнти:

  • молоко – 1 літр;
  • Як зробити шоколадну пасту?

  • цукор – 700 г;

  • борошно – 6 ст. ложок;

  • розчинна кава – 1 ч. ложка;

  • какао – 6 ст. ложок;

  • вершкове масло 725% жирності – 190 р.


  • Приготування
    Спочатку в глибокій посуді змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, кава і цукор. Потім вливаємо молоко і гарненько перемішуємо. Отриману суміш ставимо на малий вогонь і, помішуючи, варимо хвилини 3-4. Коли паста почне густіти, вимикаємо вогонь, а пасту остуджуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Як зробити шоколадну ковбасу?
    Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так
    Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
    Шоколадна паста в домашніх умовах - рецепт
    Якщо ви - любитель десертів швидкого приготування, у тому числі шоколадно-горіхових, то візьміть на замітку один з варіантів домашньої шоколадної
    Шоколадно-горіховий крем
    Шоколадно-горіховий крем
    Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як робити Нутеллу будинку?
    Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати
    Шоколадна паста
    Шоколадна паста
    Шоколадна паста - це смачне ласощі, яке сподобається і дорослим, і дітям. Її можна подавати як самостійно, так і використовувати в якості начинок для
    Горіхова паста
    Горіхова паста
    Горіхова паста - смачна солодка закуска, яку можна просто намазати на хліб, або використовувати в якості начинки для млинців та іншої випічки. А як