Як готувати на сковороді-гриль?

Як правильно готувати м'ясо на сковороді-гриль?
Підібравши хорошу чавунну сковороду і вибравши відповідний шматок м'яса, приступайте до приготування. Перед початком готування м'ясо обов'язково слід довести до кімнатної температури, покривши маринадом або просто посипавши перцем і сіллю. Завдяки прогріванню при кімнатній температурі стейк просмажиться рівномірно. Далі розжарте чавунну сковороду-гриль і налийте в неї масло. Тепер будьте обережні, викладаючи шматок на поверхню: рідина з м'яса при контакті з розпеченим маслом спровокує бризки. Розмістивши стейк на поверхні гриля, залиште його на хвилину, потім переверніть, ще хвилина, і припустіть боку в виділився соку. Так, по хвилині з кожної сторони, доведіть м'ясо до бажаної готовності. У процесі приготування можете поливати м'ясо виділяються соками, а у фіналі готування збризнути шматок бальзамічним оцтом або «Табаско».
Якщо ви не знаєте, як готувати інше м'ясо на сковороді-гриль, то дана схема годиться для шматків від будь-яких тварин, включаючи курей, просто необхідно варіювати час приготування, враховуючи товщину шматка і бажану ступінь прожарки.
Як готувати овочі на сковороді-гриль?
Тривалість приготування овочів на сковроде-гриль визначається їх густотою. Так, щільний, солодкий перець

Перед початком приготування шматочки змішуються з маслом, сіллю і свежесмолотым перцем. Далі розташуйте їх на грилі і контролюйте необхідний час. Тим часом, змішайте в рівних частинах масло з винним оцтом, додайте в суміш трохи розмарину або базиліка, часнику і солі з перцем. Полийте готові овочі отриманим маринадом перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сковорода-гриль - рецепти приготування
З безлічі різноманітних кухонних приладів варто приділити особливу увагу сковороді-гриль. Будь задумане вами блюдо з її допомогою перетвориться на

М'ясо на сковороді-гриль
Пожаренное м'ясо з використанням сковороди-гриль виходить просто неймовірним. Цей нехитрий кухонний прилад здатний перетворити простий шматок м'яса в

Овочі на сковороді-гриль
Запросто урізноманітнити повсякденне зимове меню можна, використовуючи рецепти представлені далі. Розповімо, як приготувати оригінальне і

Стейк «Нью-Йорк»
Серед великої різноманітності стейків з яловичини, стріплойн відрізняється практично повною відсутністю жирових прошарків, тому вимагає особливого

Ступеня підсмажування стейка
Класифікацію приготування стейка бажано знати не тільки професійним кухарям, але і кожному, хто любить і вміє готувати. Від ступеня підсмажування

Стейк з тунця
Ви справжній щасливчик, якщо встигли насолодитися ніжним смаком тунця. А якщо вам вдалося знайти свіжу рибу в наших краях, то поспішіть випробувати