Шоколадний брауні в мультиварці
В залежності від рецепту приготування брауні може мати консистенцію печива, кексу або торта. Крім шоколаду до складу тесту можна додавати родзинки, горіхи, чорнослив, ягоди й сир.
Готувати шоколадний брауні можна в духовці або мультиварці. Головне його не пересушити. Вважається ідеальним наявність сухуватою скоринки зовні десерту і вологою, злегка тягучою його внутрішністю, яка в теплому стані, буквально тане в роті.
Нижче розглянемо, як правильно приготувати шоколадний брауні в домашніх умовах.
Інгредієнти:
шоколад чорний – 100 г;
масло вершкове – 120 г;
борошно – 100 г;
цукор – 180 г;
яйця – 4 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сир – 300 г;
ягоди вишні без кісточок – 300 г;
ваніль – за смаком;
сіль – щіпка.
Приготування
До розтопленого на водяній бані або в мікрохвильовій печі і охолодженого шоколаду, змішаного з розтопленим вершковим маслом (можна розтопити разом в одній посуді), додаємо два яйця, збиті з ваніллю і половиною цукру і ретельно перемішуємо вінчиком. Потім потроху додаємо суміш, приготовану з просіяного борошна, розпушувача і солі, і замішуємо однорідне тісто. Виливаємо половину в промазану маслом чашу мультиварки, зверху розподіляємо сирну масу, приготовлену шляхом змішування блендером останніх двох яєць, цукру і сиру. Тепер розкладаємо вишневі ягоди, заливаємо рештою шоколадним тестом і готуємо в режимі «Випічка» вісімдесят хвилин. Після закінчення часу залишаємо пиріг в закритій чаші ще на тридцять хвилин. Потім дістаємо шоколадний брауні з вишнями і сиром з мультиварки за допомогою пристосування для приготування на пару і остуджуємо.
Інгредієнти:
шоколад чорний – 100 г;
масло вершкове – 100 г;
борошно – 100 г;
цукор – 100 г;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
банан великий – 1 шт.
Приготування
В розтоплений шоколад разом з маслом вводимо збиті з цукром яйця, перемішуємо і, поступово додаючи борошно з розпушувачем, замішуємо тісто консистенцією, як на оладки. Потім виливаємо його в промазану чашу мультиварки, зверху розкладаємо очищений і порізаний на шматочки банан, злегка притапливаем його і готуємо пиріг в режимі «Випічка» шістдесят хвилин. Даємо пирога повністю охолонути і тільки тоді дістаємо і нарізаємо на шматочки.
Готувати шоколадний брауні можна в духовці або мультиварці. Головне його не пересушити. Вважається ідеальним наявність сухуватою скоринки зовні десерту і вологою, злегка тягучою його внутрішністю, яка в теплому стані, буквально тане в роті.
Нижче розглянемо, як правильно приготувати шоколадний брауні в домашніх умовах.
Шоколадний брауні з сиром та вишнями в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
До розтопленого на водяній бані або в мікрохвильовій печі і охолодженого шоколаду, змішаного з розтопленим вершковим маслом (можна розтопити разом в одній посуді), додаємо два яйця, збиті з ваніллю і половиною цукру і ретельно перемішуємо вінчиком. Потім потроху додаємо суміш, приготовану з просіяного борошна, розпушувача і солі, і замішуємо однорідне тісто. Виливаємо половину в промазану маслом чашу мультиварки, зверху розподіляємо сирну масу, приготовлену шляхом змішування блендером останніх двох яєць, цукру і сиру. Тепер розкладаємо вишневі ягоди, заливаємо рештою шоколадним тестом і готуємо в режимі «Випічка» вісімдесят хвилин. Після закінчення часу залишаємо пиріг в закритій чаші ще на тридцять хвилин. Потім дістаємо шоколадний брауні з вишнями і сиром з мультиварки за допомогою пристосування для приготування на пару і остуджуємо.
Шоколадний брауні з бананом
Інгредієнти:
Приготування
В розтоплений шоколад разом з маслом вводимо збиті з цукром яйця, перемішуємо і, поступово додаючи борошно з розпушувачем, замішуємо тісто консистенцією, як на оладки. Потім виливаємо його в промазану чашу мультиварки, зверху розкладаємо очищений і порізаний на шматочки банан, злегка притапливаем його і готуємо пиріг в режимі «Випічка» шістдесят хвилин. Даємо пирога повністю охолонути і тільки тоді дістаємо і нарізаємо на шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний кекс з вишнями
Шоколадний кекс з вишнями, приготований за цим рецептом, не залишить нікого байдужим. Ніжне бісквітне тісто і вишнева начинка ідеально поєднуються
Брауні з сиром та вишнями
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачний десерт – брауні з сиром та вишнями. Випічка виходить настільки ніжною, що просто тане в роті,
Брауні в мультиварці
Для справжніх ласунів брауні є одним з найбільш улюблених шоколадних десертів. Добре і те, що брауні можна приготувати в домашніх умовах. А якщо у
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.