» » Печериці в мікрохвильовці

Печериці в мікрохвильовці

Печериці в мікрохвильовці
Для СВЧ-печі можна адаптувати практично будь-який рецепт. Цього разу ми вирішили присвятити статтю рецептами приготування печериць в мікрохвильовці, з допомогою яких, хочеться сподіватися, вам вдасться заощадити багато часу на приготування обіду в той час, коли в останню чергу хочеться займатися приготуванням обіду.

Фаршировані печериці в мікрохвильовці


Інгредієнти:

  • капелюшки печериць - 20 шт.;

  • вершкове масло - 35 г;

  • листя шпинату - 1 ст.;

  • ріпчаста цибуля - 40 г;

  • гострий перець чилі - за смаком;

  • сметана - 30 мл;

  • майонез - 30 мл;

  • суміш тертого сиру - 45 р.


  • Приготування
    Листя шпинату залийте 15 мл води і поставте готуватися на одну хвилину. Злийте надлишки рідини і перемішайте листя з дрібними шматочками цибулі і гострим перцем. Через пару хвилин запікання начинку можна витягувати і остуджувати, а потім змішувати з обома соусами. Заповнюємо сумішшю грибні капелюшки і розміщуємо їх у формі з вершковим маслом. Накриваємо ємність плівкою і готуємо 4 хвилини.

    Рецепт печериць в рукаві в мікрохвильовці


    Гриби приголомшливо готуються в мікрохвильовці і самі по собі: пара хвилин на максимальній потужності – готово, але якщо ви хочете наповнити блюдо смаком, то наступний рецепт для вас.
    Інгредієнти:

  • печериці - 160 г;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • щіпка листя чебрецю;

  • сухе біле вино - 70 мл


  • Приготування
    Перед тим, як запекти печериці в мікрохвильовці, виберіть самі дрібні гриби і змішайте їх з чебрецем і оливковою олією. Щедро посоліть гриби і перекладіть в рукав для запікання. Влийте вино і закріпіть обидва краю рукава затискачами. Готуйте 3 хвилини на максимальній потужності, зайву рідину злийте.

    Печериці з сиром і броколі в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 25 г;

  • борошно - 25 г;

  • молоко - 180 мл;

  • суцвіття брокколі - 160 г;

  • печериці (капелюшки без ніжок) - 90 г;

  • терта моцарелла - 20 р.


  • Приготування
    Печериці в мікрохвильовці

    Перед тим, як приготувати шампіньйони в мікрохвильовці, займемося соусом. В мікрохвильовці розтопити масло і змішайте його з борошном. Нехай суміш прогріється ще півхвилини, а потім її можна буде з'єднати з молоком і готувати на максимальній потужності хвилину.
    Суцвіття брокколі залийте столовою ложкою води і варіть 3 хвилини. Нарізані пластинами капелюшки грибів готуйте окремо ще хвилину. З'єднайте гриби і брокколі з соусом, посипте все моцарелою і готуйте на максимумі 60 секунд.
    Якщо у вас залишилося готове м'ясо, інші овочі або відварні крупи після вчорашнього вечері, можете сміливо додавати їх в блюдо, щоб зробити його ще більш ситним.
    Додав: admin | 7-07-2015, 19:23
    Переглядів: 1599