Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати заморожений морський коктейль?

Як приготувати заморожений морський коктейль?

16-03-2015, 18:56
1 927
Як приготувати заморожений морський коктейль?
Морепродукти перестали бути екзотикою.
Для приготування смачних страв із замороженого морського коктейлю, зовсім не обов'язково бути досвідченим кулінаром. Морепродукти є кладезью мінералів і мікроелементів. Заморожений морський коктейль володіє дуже низькою калорійністю. Морське асорті без побоювання можуть вживати навіть особи, що страждають діабетом.
До складу замороженого морського коктейлю входять: мідії, креветки, восьминоги, кальмари , рапани, іноді лангусти. Всі складові суміші присутні в різних пропорціях. Найчастіше морепродукти розфасовується в пакети від 400 г до 1500 р.
При купівлі заморожених продуктів виникають два питання: чи потрібно розморожувати морепродукти і скільки часу варити заморожений морський коктейль?

Як варити заморожений морський коктейль?


Відомі шеф-кухарі рекомендують висипати вміст пакета в закипілу воду, не розморожуючи, інакше замість цілісних приємних на вигляд компонентів ви отримаєте кашкоподібну масу. Ідеальна приготування - 15 хвилин.
Велика частина людей є любителями морепродуктів, але є такі, хто їх не терпить. Запевняємо вас: вони їли неправильно приготовлені страви. До речі, з мешканців моря можна приготувати суп, салат і гаряче.
Рецепти декількох чудових страв із замороженого морського коктейлю ми хочемо запропонувати вам.
Суп з морепродуктів
Цей незвичайний суп дуже легко приготувати, витративши на всю готування півгодини.
Інгредієнти:

  • морський коктейль - 1 пакет (вагою 400 - 450 г);

  • біле вино (сухе) - півсклянки;

  • овочі (морква, корінь селери, цибулю-порей, цибуля ріпчаста) - по 1 шт.;

  • оливкова олія - трохи для смаження;

  • чорний перець - 10 горошин;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Чистимо селера, ріжемо його. Моркву, цибулю нарізаємо, обсмажуємо. Викладаємо овочі в закипілу воду. Відварюємо 20 хвилин, проціджуємо отриманий бульйон, виливаємо вино, знову залишаємо на вогні до кипіння.
    Промитий морський коктейль ошпарюємо окропом, з'єднуємо з овочевим відваром і тушкуємо хвилин 15. Посипаємо зеленню готовий суп.
    Страва з морепродуктів і грибів
    Інгредієнти:

  • морський коктейль - 1 пакет (вагою 1000 г);

  • вершки - 400 г;

  • печериці - 400 г;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • вершкове масло - 150 г;

  • цибуля - 2 шт. (великі);

  • сир - 400 г;

  • лавровий лист - 5 листочків.


  • Приготування
    Морепродукти відварюємо, додаючи сіль, кидаємо лаврове листя, потім зливаємо непотрібний нам бульйон. Смажимо печериці і цибулю в сковороду додаємо борошно, відварений морський коктейль, заливаємо вершками, перчимо і солимо. Вміст викладаємо в об'ємну форму і, посипавши сиром, при температурі 180°С готуємо в духовці.
    Продукти в зазначеній кількості розраховані на 8 осіб.
    Примітка
    Можна використовувати невеликі формочки для персональних порцій замість великої форми, завдяки чому приготоване вами блюдо буде виглядати особливо презентабельно.
    Морський коктейль з макаронами (або рисом)
    Інгредієнти:

  • макарони - 300 г (або 250 г рису);

  • морський коктейль - 1 пакет (зазвичай його вага 450 - 500 м);

  • вершки - 200 г;

  • дезодорована олія соняшникова - 2 ст. ложки;

  • томат - 1 ст. ложка;

  • кілька гілочок петрушки;
  • Як приготувати заморожений морський коктейль?

  • вершкове масло - 50 р.


  • Приготування
    Відварені, але злегка недоварені до готовності, макарони (або рис) викладаємо на друшляк, видаляючи воду. Викладаємо морепродукти на сковороду з олією. Злегка обсмаживши, додаємо томат, вершки. Висипаємо туди ж макарони (або рис) і тушкуємо 15 хвилин. Приготоване блюдо викладаємо в об'ємну тарілку і посипаємо петрушкою.
    Приготовлені страви з морепродуктів припадуть до смаку вашому сімейству, і ви повторіть їх на біс не один раз!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Плов з морепродуктів
    Плов з морепродуктів
    Плов з морепродуктів - це, звичайно ж, не плов у класичному вигляді, а ароматний рис, приготовлений з морепродуктів. Давайте розберемо кілька
    Як правильно коптити рибу?
    Як правильно коптити рибу?
    Копчена риба має дуже приємний аромат і неповторний смак. Її вживають самостійно, або додають при приготуванні різних страв. Можна купити готову
    Коктейль з дині
    Коктейль з дині
    Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
    Коктейль з морозива і соку
    Коктейль з морозива і соку
    Що може бути краще, ніж освіжаючий коктейль в спекотний літній день. Але такий напій можна робити і в холодну погоду, щоб отримати порцію вітамінів.