Риба, фарширована цілком

Фарширування риби
Якщо ви не знаєте, яку рибу найкраще фарширувати, то вибирайте будь-яку вподобану, адже для фарширування чудово підійде мешканка як прісних, так і солоних водойм. Найбільш популярними для фарширування здавна вважаються: сом, щука, осетер, сьомга і карпо, а взагалі особливої принциповості в цьому немає, головне, щоб риба була свіжою і смачною.
Рибу фарширують чим завгодно, від улюблених овочів, до сумішей трав і горіхів, а закладають начинку або в потрошеное черевце, або в надріз вздовж хребта (сам хребет, відповідно, перед цим видаляють), однак про все по порядку.
Як обробити рибу для фарширування?
Базова фарширування риби передбачає очищення тушки від луски, плавників і хребта, з подальшим видаленням рибної м'якоті, або просто кісток. Обидва варіанти очищення ви можете поспостерігати в майстер-класі нижче.











Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати фаршировану щуку?
Якщо ваш чоловік завзятий рибалка і часто привозить додому рибку, то варто навчитися не тільки її смажити і варити. Здивуйте свою половинку

Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно

Запечена щука
Щука - одна з найсмачніших риб, яку ще називають царською, так як здавна вона була головною прикрасою столу на багатьох святах. І сьогодні ми

Як засолити щуку?
Щука - смачна і популярна риба на наших столах. Готують її різними способами: смажать, варять, тушкують, запікають. І сьогодні ми розповімо, як її

Як правильно почистити оселедець?
Оселедець - смачна і доступна риба, яка нерідко з'являється на наших столах у складі закусок, салатів або як самостійне блюдо. Ви купили свіжу рибку,

Як правильно чистити камбалу?
Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і