Що приготувати з вершків?

Як приготувати збиті вершки?
Купуємо вершки жирністю 30 % або вище. Завчасно поміщаємо продукт в холодильник годин хоча б на 8. Також поміщаємо в холодильник посуд, в якій будемо збивати. Для збивання вершків використовуємо електричний міксер - спочатку на малих обертах (потім поступово підвищуємо швидкість).
Можна в процесі збивання потроху підсипати в вершки цукрову пудру з розрахунку близько 50 г пудри на 05 л вершків. Час збивання близько 10-20 хвилин, не більше: якщо збивати занадто швидко або занадто довго, може відбутися поділ на масло і пахту. Готові збиті вершки мають ніжну консистенцію, і, можна сказати, буквально тануть у роті.
Як приготувати крем з вершків?
Креми можна готувати зі збитих і не збитих вершків (у цьому випадку вони можуть бути дещо менш жирними). Для приготування кремів можна додавати в вершки ваніль, корицю, какао, кава, різні фруктові пюре , екстракти і горіхові наповнювачі (у вигляді пасти). Для подальшого використання в приготуванні різних складних страв можна навіть готувати вершково-рибні і вершково-овочеві креми з додаванням дрібного фаршу або овочевих пюре відповідно.
Що ще можна приготувати з вершками? Крім усього перерахованого вище з вершками можна готувати м'ясо і рибу (зрозуміло, якщо релігія дозволяє), а також різні овочі і фрукти.
Рецепт кролика або курки в вершках
Інгредієнти:
Приготування

Ближче до кінця процесу (за 8 хвилин до готовності) трохи додаємо сіль, додаємо сухі мелені спеції і вершки. Вимикаємо вогонь і приправляємо продавлений часником.
Подаємо з рисом, гречкою або відвареною картоплею і зеленню, втім, можна вибрати й інші гарніри.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка з вершками
Курка з вершками - це смачне і ніжне блюдо, яке чудово підійде як для святкового, так і буденного столу. Пропонуємо вам 2 варіанти цього простого

Як збити вершки?
Бачили, як герої зарубіжних фільмів використовують збиті вершки в еротичних іграх, а також поїдають їх видавлюючи із спеціального балончика прямо в

Шоколадний заварний крем
Для промазування зверху або всередині різних кондитерський виробів, у тому числі тортів і тістечок використовують різні креми. І сьогодні ми

Полуничний крем
Полуниця - смачна ягода, в якій міститься безліч корисних речовин. З неї можна зробити безліч цікавих десертів. І зараз ми вам розповімо, як

Сметанно-шоколадний крем
Креми служать наповнювачами для різних кондитерських виробів: тортів, тістечок, еклерів, булочок і т. д. Варіантів створення кремів дуже багато. І

Сирно-йогуртовий крем
З натурального сиру і живого йогурту можна готувати смачні і корисні креми для промазування тортів, бісквітів, тістечок. І зараз ми вам підкажемо