Овочева нарізка
Овочеву нарізку можна назвати головною стравою столу, скоріше це його головна прикраса. Тому оформлення овочевий нарізки завжди намагаються виконати з особливою ретельністю і витонченістю. Крім того, не завжди всі гості хочуть їсти салати, хто-то, в силу певних причин віддає перевагу овочі в натуральному вигляді. Присутність овочевий нарізки на столі обов'язково, якщо в якості основного блюда подають шашлик з м'яса або риби.
Банкетний стіл передбачає тривале застілля, і подається так, щоб радувати не тільки смакові, але і зорові рецептори гостей. Звичайно, ідеальний варіант, якщо ви або хтось із домашніх володієте секретами карвінгу, тоді питання як подати і прикрасити овочеву нарізку для вас не варто. У разі якщо це не так і можливості запросити майстра теж немає, спробуємо оформити овочеву нарізку самі. При бажанні та наявності часу це нескладно. Як правило, овочеву нарізку викладають на листках салату, але відмінно підійдуть для сервірування овочів і різні сорти листової капусти. Для прикраси овочевий нарізки використовують практично будь-які овочі, зелень, а також маслини і сир.
Красиво оформити овочеву нарізку можна за допомогою різних соусів, заправок або спецій. Викладаємо нарізані товстою соломкою овочі (огірки, перець різного кольору, морква, дайкон) на плоске біле блюдо і розміщуємо на ньому, разом з нарізкою, соусники з білим соусом. Оригінальний спосіб красиво викласти овочеву нарізку - випекти їстівне страва з дріжджового тіста. Покриваємо тестом зовні підходящу за розміром термостійку форму, змащену маслом, даємо підійти хвилин 15 запікаємо в духовці, даємо охолонути і знімаємо з форми.
Не потрібно нехтувати дайконом, редькою - з них виходять чудові троянди. Прикрасити овочеву нарізку можна як за допомогою свіжих овочів, так і використовувати варену буряк, морква. З огірка за допомогою нескладних маніпуляцій виходять дуже миленькі бантики.
Фуршетний стіл має свої особливості і при сервіровці їх треба враховувати. Постарайтеся оформити стіл так, щоб всі страви були «на один укус». Це правило діє і для різних нарізок. Найбільш виграшний варіант овочевий нарізки для фуршету - це шматочки овочів, розміщені на шпажках або зубочистках. Шпажки з овочами можна розмістити у горизонтальній площині на блюді, чергуючи різні за кольором овочі, а можна, встромивши їх, наприклад, ананас, апельсин або яблуко, створити об'ємну композицію. Розбавити овочі можна сиром, оливками, виноградом - чим душа забажає. Канапе з помідорів чері, сиру і маслин завжди користуються заслуженим успіхом і з'їдаються блискавично.
Великий простір для діяльності надають дитячі свята: з овочів легко виходять жабенята, пташки, змії, грибочки, гномики і багато хто ще. Дитячий стіл не повинен рясніти громіздкими стравами з багатоповерховими конструкціями. Краще всього подати невеликі за розміром страви, але барвисто оформлені. Якщо залучити до цього заняття всіх членів сім'ї (не забувайте про пап, вони багато на що здатні, якщо їх правильно мотивувати), то ви без праці отримаєте красиву, а головне абсолютно оригінальну овочеву нарізку. Діти будуть щиро вдячні вам за терпіння і фантазію.
Загалом, на питання як зробити овочеву нарізку красивою і апетитною, ми відповіли - головне використовувати свою фантазію без обмежень.
Прикрасьте свій стіл ще більше, оформивши м'ясну і рибну нарізки .
Як красиво оформити овочеву нарізку для банкету?
Банкетний стіл передбачає тривале застілля, і подається так, щоб радувати не тільки смакові, але і зорові рецептори гостей. Звичайно, ідеальний варіант, якщо ви або хтось із домашніх володієте секретами карвінгу, тоді питання як подати і прикрасити овочеву нарізку для вас не варто. У разі якщо це не так і можливості запросити майстра теж немає, спробуємо оформити овочеву нарізку самі. При бажанні та наявності часу це нескладно. Як правило, овочеву нарізку викладають на листках салату, але відмінно підійдуть для сервірування овочів і різні сорти листової капусти. Для прикраси овочевий нарізки використовують практично будь-які овочі, зелень, а також маслини і сир.
Красиво оформити овочеву нарізку можна за допомогою різних соусів, заправок або спецій. Викладаємо нарізані товстою соломкою овочі (огірки, перець різного кольору, морква, дайкон) на плоске біле блюдо і розміщуємо на ньому, разом з нарізкою, соусники з білим соусом. Оригінальний спосіб красиво викласти овочеву нарізку - випекти їстівне страва з дріжджового тіста. Покриваємо тестом зовні підходящу за розміром термостійку форму, змащену маслом, даємо підійти хвилин 15 запікаємо в духовці, даємо охолонути і знімаємо з форми.
Не потрібно нехтувати дайконом, редькою - з них виходять чудові троянди. Прикрасити овочеву нарізку можна як за допомогою свіжих овочів, так і використовувати варену буряк, морква. З огірка за допомогою нескладних маніпуляцій виходять дуже миленькі бантики.
Як зробити красиво овочеву нарізку для фуршету?
Фуршетний стіл має свої особливості і при сервіровці їх треба враховувати. Постарайтеся оформити стіл так, щоб всі страви були «на один укус». Це правило діє і для різних нарізок. Найбільш виграшний варіант овочевий нарізки для фуршету - це шматочки овочів, розміщені на шпажках або зубочистках. Шпажки з овочами можна розмістити у горизонтальній площині на блюді, чергуючи різні за кольором овочі, а можна, встромивши їх, наприклад, ананас, апельсин або яблуко, створити об'ємну композицію. Розбавити овочі можна сиром, оливками, виноградом - чим душа забажає. Канапе з помідорів чері, сиру і маслин завжди користуються заслуженим успіхом і з'їдаються блискавично.
Як красиво викласти овочеву нарізку для дитячого свята?
Великий простір для діяльності надають дитячі свята: з овочів легко виходять жабенята, пташки, змії, грибочки, гномики і багато хто ще. Дитячий стіл не повинен рясніти громіздкими стравами з багатоповерховими конструкціями. Краще всього подати невеликі за розміром страви, але барвисто оформлені. Якщо залучити до цього заняття всіх членів сім'ї (не забувайте про пап, вони багато на що здатні, якщо їх правильно мотивувати), то ви без праці отримаєте красиву, а головне абсолютно оригінальну овочеву нарізку. Діти будуть щиро вдячні вам за терпіння і фантазію.
Загалом, на питання як зробити овочеву нарізку красивою і апетитною, ми відповіли - головне використовувати свою фантазію без обмежень.
Прикрасьте свій стіл ще більше, оформивши м'ясну і рибну нарізки .
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеві запіканки - рецепти
Овочеву запіканку можна приготувати в будь-який час, адже інгредієнти для неї завжди під рукою, та й багато часу це не займе. Головне - вгадати з
Овочева солянка з грибами - рецепт
Солянка овочева - чудове ситне блюдо, яке сподобається всім, в тому числі і вегетаріанцям. Варіантів її створення з додаванням різних інгредієнтів
Канапе для дітей
Ви ламаєте голову чим нагодувати дітей на свято? Відмінним варіантом стануть невеликі закуски - канапе. Якщо підійти до процесу їх приготування
Фруктова нарізка
Якщо ви вирішили здивувати гостей і поставити на святковий стіл дивовижно красиву фруктову нарізку, то ми пропонуємо вам кілька ідей для її
Рибна нарізка - оформлення
Важко уявити собі святковий стіл без різноманітності акуратно викладених закусок, рівно так само важко уявити собі і рибну нарізку, викладену простий
М'ясна нарізка - оформлення
М'ясна нарізка завжди користується особливою популярністю серед всіх банкетних, або фуршетних страв. Щоб зробити м'ясне прикраса столу ще більш