Як замаринувати крильця?
Курячі крильця, приготовлені в духовці – справжні ласощі для багатьох гурманів. Ми розповімо вам, як смачно замаринувати крильця і порадувати гостей ситною вечерею.
Інгредієнти:
курячі крила – 505 г;
вершки 10% – 200 мл;
гірчиця гостра – 25 мл;
каррі і дрібна сіль – щіпка;
масло рослинне – 20 мл
Приготування
Перед тим, як замаринувати крильця, промиваємо їх холодною водою, акуратно відрізаємо кінчики і складаємо в каструлю. Для маринаду беремо нежирні вершки, виливаємо в пиалку і додаємо домашню гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаємо спеції, вливаємо маслечко і заливаємо сумішшю підготовлене м'ясо. Маринуємо 15 години, а потім викладаємо крила на деко, промазанный жиром, і випікаємо до підрум'янення 25 хвилин.
Інгредієнти:
курячі крильця – 930 г;
вода фільтрована – 950 мл;
сіль дрібна – 10 г;
лимон – 05 шт.
Приготування
Для початку готуємо курячі крила: промиваємо їх, обсушуємо на рушник і викладаємо в миску. Для маринаду беремо каструлю, наливаємо в неї холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Вичавлюємо сік з лимона і викладаємо м'ясо в приготований соус. Маринуємо 5 годин, а потім приступаємо до процесу копчення.
Інгредієнти:
курячі крильця – 15 кг;
соєвий натуральний соус – 55 мл;
каррі – 1 ч. ложка;
масло рослинне – 15 мл;
спеції .
Приготування
Виливаємо В миску соєвий соус, рослинна масло, кидаємо каррі і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо підготовлені курячі крила. Маринуємо м'ясо приблизно 5 годин, а потім викладаємо на промаслений деко і запікаємо 40 хвилин до рум'яного кольору.
Інгредієнти:
курячі крила – 930 г;
гостра аджика – 1 ч. ложка;
сіль – 10 г;
часник – 3 зубки;
коріандр мелений – за смаком;
оцет столовий або лимонна кислота – за смаком;
сушена зелень – за смаком.
Приготування
Отже, змішуємо в пиалке аджику, сіль і сушену зелень. Потім видавлюємо кілька зубчиків часнику, додаємо коріандр, вливаємо оцет і перемішуємо. Курячі крила спочатку промиваємо, обсушуємо і викладаємо в приготований соус. Маринуємо м'ясо кілька годин, а потім гарненько промазуємо ароматною сумішшю і обсмажуємо з усіх боків на решітці для барбекю.
Як замаринувати крильця для духовки?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як замаринувати крильця, промиваємо їх холодною водою, акуратно відрізаємо кінчики і складаємо в каструлю. Для маринаду беремо нежирні вершки, виливаємо в пиалку і додаємо домашню гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаємо спеції, вливаємо маслечко і заливаємо сумішшю підготовлене м'ясо. Маринуємо 15 години, а потім викладаємо крила на деко, промазанный жиром, і випікаємо до підрум'янення 25 хвилин.
Як замаринувати крильця для копчення?
Інгредієнти:
Приготування
Для початку готуємо курячі крила: промиваємо їх, обсушуємо на рушник і викладаємо в миску. Для маринаду беремо каструлю, наливаємо в неї холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Вичавлюємо сік з лимона і викладаємо м'ясо в приготований соус. Маринуємо 5 годин, а потім приступаємо до процесу копчення.
Як замаринувати крильця в соєвому соусі?
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В миску соєвий соус, рослинна масло, кидаємо каррі і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо підготовлені курячі крила. Маринуємо м'ясо приблизно 5 годин, а потім викладаємо на промаслений деко і запікаємо 40 хвилин до рум'яного кольору.
Як замаринувати крильця для барбекю?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, змішуємо в пиалке аджику, сіль і сушену зелень. Потім видавлюємо кілька зубчиків часнику, додаємо коріандр, вливаємо оцет і перемішуємо. Курячі крила спочатку промиваємо, обсушуємо і викладаємо в приготований соус. Маринуємо м'ясо кілька годин, а потім гарненько промазуємо ароматною сумішшю і обсмажуємо з усіх боків на решітці для барбекю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринад для курячих крилець в духовці
Головною запорукою успішного результату в приготуванні курятини є правильно підібраний маринад, який готують із різноманітних ароматних складових.
Як приготувати крильця в духовці?
Найпростішим і досить безтурботним способом приготування домашнього обіду можна назвати запікання крилець в духовці. Їх можна доповнити овочами,
Як смачно приготувати курячі крильця?
Щоб приготувати крильця не потрібно бути віртуозним кулінаром і володіти особливими навиками. Тому далі запропоновані рецепти на основі цієї частини
Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Крильця - частина курячої тушки, яку приготувати неймовірно легко будь-яким способом. Але ж просто запечене м'ясо часто приїдається, і в такому
Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних