Вернуться назад Распечатать

Як замаринувати крильця?

Як замаринувати крильця?
Курячі крильця, приготовлені в духовці – справжні ласощі для багатьох гурманів. Ми розповімо вам, як смачно замаринувати крильця і порадувати гостей ситною вечерею.

Як замаринувати крильця для духовки?


Інгредієнти:

  • курячі крила – 505 г;

  • вершки 10% – 200 мл;

  • гірчиця гостра – 25 мл;

  • каррі і дрібна сіль – щіпка;

  • масло рослинне – 20 мл


  • Приготування
    Перед тим, як замаринувати крильця, промиваємо їх холодною водою, акуратно відрізаємо кінчики і складаємо в каструлю. Для маринаду беремо нежирні вершки, виливаємо в пиалку і додаємо домашню гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаємо спеції, вливаємо маслечко і заливаємо сумішшю підготовлене м'ясо. Маринуємо 15 години, а потім викладаємо крила на деко, промазанный жиром, і випікаємо до підрум'янення 25 хвилин.

    Як замаринувати крильця для копчення?


    Інгредієнти:

  • курячі крильця – 930 г;

  • вода фільтрована – 950 мл;

  • сіль дрібна – 10 г;

  • лимон – 05 шт.


  • Приготування
    Для початку готуємо курячі крила: промиваємо їх, обсушуємо на рушник і викладаємо в миску. Для маринаду беремо каструлю, наливаємо в неї холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Вичавлюємо сік з лимона і викладаємо м'ясо в приготований соус. Маринуємо 5 годин, а потім приступаємо до процесу копчення.

    Як замаринувати крильця в соєвому соусі?


    Інгредієнти:

  • курячі крильця – 15 кг;

  • соєвий натуральний соус – 55 мл;

  • каррі – 1 ч. ложка;

  • масло рослинне – 15 мл;

  • спеції .


  • Приготування
    Виливаємо В миску соєвий соус, рослинна масло, кидаємо каррі і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо підготовлені курячі крила. Маринуємо м'ясо приблизно 5 годин, а потім викладаємо на промаслений деко і запікаємо 40 хвилин до рум'яного кольору.

    Як замаринувати крильця для барбекю?


    Інгредієнти:

  • курячі крила – 930 г;

  • гостра аджика – 1 ч. ложка;
  • Як замаринувати крильця?

  • сіль – 10 г;

  • часник – 3 зубки;

  • коріандр мелений – за смаком;

  • оцет столовий або лимонна кислота – за смаком;

  • сушена зелень – за смаком.


  • Приготування
    Отже, змішуємо в пиалке аджику, сіль і сушену зелень. Потім видавлюємо кілька зубчиків часнику, додаємо коріандр, вливаємо оцет і перемішуємо. Курячі крила спочатку промиваємо, обсушуємо і викладаємо в приготований соус. Маринуємо м'ясо кілька годин, а потім гарненько промазуємо ароматною сумішшю і обсмажуємо з усіх боків на решітці для барбекю.