Курячі крильця, приготовлені в духовці – справжні ласощі для багатьох гурманів. Ми розповімо вам, як смачно замаринувати крильця і порадувати гостей ситною вечерею.
Як замаринувати крильця для духовки?
Інгредієнти: курячі крила – 505 г; вершки 10% – 200 мл; гірчиця гостра – 25 мл; каррі і дрібна сіль – щіпка; масло рослинне – 20 мл Приготування Перед тим, як замаринувати крильця, промиваємо їх холодною водою, акуратно відрізаємо кінчики і складаємо в каструлю. Для маринаду беремо нежирні вершки, виливаємо в пиалку і додаємо домашню гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаємо спеції, вливаємо маслечко і заливаємо сумішшю підготовлене м'ясо. Маринуємо 15 години, а потім викладаємо крила на деко, промазанный жиром, і випікаємо до підрум'янення 25 хвилин.
Як замаринувати крильця для копчення?
Інгредієнти: курячі крильця – 930 г; вода фільтрована – 950 мл; сіль дрібна – 10 г; лимон – 05 шт. Приготування Для початку готуємо курячі крила: промиваємо їх, обсушуємо на рушник і викладаємо в миску. Для маринаду беремо каструлю, наливаємо в неї холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Вичавлюємо сік з лимона і викладаємо м'ясо в приготований соус. Маринуємо 5 годин, а потім приступаємо до процесу копчення.
Як замаринувати крильця в соєвому соусі?
Інгредієнти: курячі крильця – 15 кг; соєвий натуральний соус – 55 мл; каррі – 1 ч. ложка; масло рослинне – 15 мл; спеції . Приготування Виливаємо В миску соєвий соус, рослинна масло, кидаємо каррі і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо підготовлені курячі крила. Маринуємо м'ясо приблизно 5 годин, а потім викладаємо на промаслений деко і запікаємо 40 хвилин до рум'яного кольору.
Як замаринувати крильця для барбекю?
Інгредієнти: курячі крила – 930 г; гостра аджика – 1 ч. ложка; сіль – 10 г; часник – 3 зубки; коріандр мелений – за смаком; оцет столовий або лимонна кислота – за смаком; сушена зелень – за смаком. Приготування Отже, змішуємо в пиалке аджику, сіль і сушену зелень. Потім видавлюємо кілька зубчиків часнику, додаємо коріандр, вливаємо оцет і перемішуємо. Курячі крила спочатку промиваємо, обсушуємо і викладаємо в приготований соус. Маринуємо м'ясо кілька годин, а потім гарненько промазуємо ароматною сумішшю і обсмажуємо з усіх боків на решітці для барбекю.