Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати рулет з рульки?

Як приготувати рулет з рульки?

28-04-2016, 21:15
791
Як приготувати рулет з рульки?
Для тих, хто віддає перевагу купівельними м'ясних делікатесів домашні ласощі, ми розповімо, як приготувати неймовірно смачний і апетитний м'ясний рулет з рульки. Така страва буде не тільки набагато корисніше промислових виробів, адже воно позбавлене різного роду шкідливих домішок, але і багато в чому перевершить їх за своїми смаковими якостями.

Приготування вареної рулету з свинячої рульки - рецепт


Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька – 1 шт.;

  • кухонна сіль – 10 г;

  • свіжозмелену чорний перець – 10 г;

  • часникові зубці – 3-4 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 110 г;

  • морква – 110 г;

  • корінь петрушки – 95 г;

  • корінь селери – 95 г;

  • перець горошком запашний – 4-6 шт.;

  • перець чорний горошком – 8-10 шт.;

  • листя лаврове – 2-3 шт.


  • Приготування
    Для приготування рулету вибираємо велику свинячу рульку, смалимо наявну щетину над вогнем і промиваємо ретельно продукт під проточною водою, зскрібаючи забруднення за допомогою щітки чи ножа.
    Тепер поміщаємо рульку в найбільш підходящу за розміром каструлю і заливаємо повністю водою, щоб вона покривала вміст на два сантиметри. Щоб максимально поліпшити смак страви, додаємо у воду очищену моркву, цибулину, корінь петрушки і селери, а також кидаємо лаврове листя і горошини чорного і запашного перцю. Підсолюємо страву трохи сильніше, ніж за смаком і ставимо на вогонь. При закипання знімаємо піну, а потім зменшуємо жар під каструлею до мінімального, прикриваємо посуд кришкою і варимо гомілку протягом трьох годин.
    По закінченні часу даємо варива трохи охолонути, а потім витягуємо рульку їх бульйону, розрізаємо в самій м'ясистої частини вздовж кістки і витягуємо її, відокремивши від м'якоті. Приправляємо поверхню заготовки меленої сумішшю перчиком і присипаємо обчищеними і дрібно нарізаними зубчиками часнику і звертаємо рулетом, допомагаючи собі харчовою плівкою. Нею ж можна зафіксувати виріб, добре притиснувши, або зв'язати шпагатом. Поміщаємо на деякий час згорток у миску з встановленим на нього вантажем, а потім перекладаємо на полицю холодильника на кілька годин або на ніч.

    Рулет з рульки з начинкою, запечений в духовці


    Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька – 1 шт.;

  • листя лаврове – 4-5 шт.;

  • горошини запашного перцю – 7-8 шт.;

  • часникові зубці – 3-4 шт.;

  • гриби свіжі – 245 г;

  • цибуля ріпчаста – 95 г;

  • соус соєвий – 55 мл;

  • гірчиця діжонська – 20 р;

  • мед квітковий – 20 г;

  • свежесмолотая суміш п'яти перців – 5 г;

  • набір спецій і прянощів для м'яса – 5 г;

  • олія рослинна рафінована – 35 мл;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування
    Підготовлений належним чином рульку укладаємо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо, кидаємо лаврушку, горошини запашного перцю і бажані спеції і варимо на помірному вогні протягом приблизно трьох годин. Після цього даємо їй трохи охолонути, розрізаємо уздовж, акуратно видаляємо кістку і розгортаємо м'якоть як книжку. Приправляємо м'ясо всередині меленої сумішшю п'яти перців, спеціями і прянощами для м'яса, вкладаємо нарізану часточками часник і даємо
    Як приготувати рулет з рульки?
    трохи промаринуватися. У цей час обсмажуємо нарізану цибулину протягом п'яти хвилин, а потім додаємо промиті і нарізані гриби і смажимо ще кілька хвилин, посоливши і поперчив. Також в окремій мисці змішуємо соєвий соус, діжонську гірчицю і мед.
    Викладаємо піджарку на гомілку, поливаємо третю соєво-гірчичною суміші, згортаємо рулетом і перетягуємо шпагатом. Викладаємо виріб на промаслений відріз фольги, натираємо з усіх сторін залишилася сумішшю і трохи підверніть фольгу з боків, не запечатуючи повністю. Розміщуємо блюдо в прогрітій до 210 градусів духовку і підрум'янюємо протягом півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?
    Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?
    Із звичайної свинячий рульки готують безліч смачних страв, які, не соромлячись можна і на святковий стіл подати. Страви виходять дивовижно смачними і
    Свиняча рулька в духовці
    Свиняча рулька в духовці
    З безлічі рецептів приготування свинячої рульки ми зібрали всього три варіанти, але найбільш незвичайних. Максимально докладно розповімо, як
    Як приготувати рульку?
    Як приготувати рульку?
    Щоб приготувати чудове святкове блюдо, можна просто запекти звичайну рульку, але іноді цього зовсім недостатньо. Тому далі запропонуємо чудові
    Свиняча рулька - рецепт
    Свиняча рулька - рецепт
    Рульку готують в різних країнах, і кожен рецепт відрізняється деякою особливістю. Далі запропонуємо варіанти приготування цього чудового блюда по
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних варіантів створення цієї