Смажені крильця на сковороді
З такого простого продукту, як курячі крильця, можна зробити надзвичайно смачне блюдо. Як приготувати смажені крильця на сковороді, читайте нижче.
Інгредієнти:
крила – 8 шт.;
олія рослинна;
кетчуп – 35 г;
часник – 3-4 зубчики;
сіль;
спеції .
Приготування
Курячі крила миємо й обсушуємо. Потім натираємо їх сіллю, перцем. Дрібненько порізаний часник, додаємо кетчуп до крил, перемішуємо і даємо їм промаринуватися приблизно годинку. Потім відправляємо на сковороду і смажимо з однієї і другої сторони. А після того, як утворилася рум'яна кірочка, тушкуємо до готовності.
Інгредієнти:
крила – 6-8 шт.;
перець;
сіль;
рослинна олія;
свіжовичавлений лимонний сік – 10 мл;
рідкий мед – 1 ч. ложка;
соус соєвий – 60 мл
Приготування
Крильця промиваємо, за бажанням останню фалангу відрізаємо, без неї крила краще поміщаються на сковороді. Перемішуємо соєвий соус з медом, лимонним соком і 30 мл рослинного масла. Кожне крило посипаємо сіллю, перцем, змащуємо маринадом і залишаємо на годину маринуватися. Після цього поміщаємо їх на розігріту сковороду і обсмажуємо до готовності з двох сторін.
Інгредієнти:
крила – 7 шт.;
перчик чилі – 2 шт.;
соєвий соус – 50 мл;
гірчиця – 20 р;
рисовий оцет – 20 мл;
часник – 2 зубчики;
рідкий мед – 1 ч. ложка;
цибуля – 200 г;
болгарський перець – 2 шт.;
сіль;
перець.
Приготування
Крила ріжемо по суглобам. Останню частину можна прибрати. Опускаємо їх в окріп на 2 хвилини. Потім поміщаємо їх у велику миску, вливаємо соєвий соус, рисовий оцет, гірчицю, рідкий мед, подрібнений часник і добре розмішуємо. Залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом подрібнюємо чилі, тонкою соломкою шаткуємо болгарський перець і цибуля. У глибокій сковороді нагріваємо олію, кладемо в нього чилі і пасеруємо його до появи аромату. Тепер викладаємо крила і обсмажуємо, помішуючи, близько 7 хвилин, потім вливаємо залишки маринаду. Потихеньку він почне карамелізуватися, тому крильця не забуваємо інтенсивно перемішувати, щоб вони були повністю в маринаді. Тепер крила виймаємо. Цибулю пасеруємо до прозорості, кладемо до нього солодкий перець, вливаємо 50 мл води, підсолюємо. Тепер поміщаємо крила знову на сковороду, ще раз перемішуємо і залишаємо під кришкою на годину. При цьому вогонь вимикаємо.
Інгредієнти:
крильця курячі – 7 шт.;
майонез 67% жирності – 40 г;
часник – 3-5 зубчиків;
сіль;
перець.
Приготування
Вимиті і обсушені курячі крильця натираємо сіллю з перцем. Подрібнений часник разом з майонезом, додаємо до крилець. Добре розмішуємо і ставимо на ніч у холод. Потім викладаємо їх на розпечену сковороду і доводимо до готовності з двох сторін.
Смажені курячі крильця на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крила миємо й обсушуємо. Потім натираємо їх сіллю, перцем. Дрібненько порізаний часник, додаємо кетчуп до крил, перемішуємо і даємо їм промаринуватися приблизно годинку. Потім відправляємо на сковороду і смажимо з однієї і другої сторони. А після того, як утворилася рум'яна кірочка, тушкуємо до готовності.
Смажені курячі крильця в соєвому соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Крильця промиваємо, за бажанням останню фалангу відрізаємо, без неї крила краще поміщаються на сковороді. Перемішуємо соєвий соус з медом, лимонним соком і 30 мл рослинного масла. Кожне крило посипаємо сіллю, перцем, змащуємо маринадом і залишаємо на годину маринуватися. Після цього поміщаємо їх на розігріту сковороду і обсмажуємо до готовності з двох сторін.
Рецепт смажених крилець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Крила ріжемо по суглобам. Останню частину можна прибрати. Опускаємо їх в окріп на 2 хвилини. Потім поміщаємо їх у велику миску, вливаємо соєвий соус, рисовий оцет, гірчицю, рідкий мед, подрібнений часник і добре розмішуємо. Залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом подрібнюємо чилі, тонкою соломкою шаткуємо болгарський перець і цибуля. У глибокій сковороді нагріваємо олію, кладемо в нього чилі і пасеруємо його до появи аромату. Тепер викладаємо крила і обсмажуємо, помішуючи, близько 7 хвилин, потім вливаємо залишки маринаду. Потихеньку він почне карамелізуватися, тому крильця не забуваємо інтенсивно перемішувати, щоб вони були повністю в маринаді. Тепер крила виймаємо. Цибулю пасеруємо до прозорості, кладемо до нього солодкий перець, вливаємо 50 мл води, підсолюємо. Тепер поміщаємо крила знову на сковороду, ще раз перемішуємо і залишаємо під кришкою на годину. При цьому вогонь вимикаємо.
Смажені крильця на сковороді з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті і обсушені курячі крильця натираємо сіллю з перцем. Подрібнений часник разом з майонезом, додаємо до крилець. Добре розмішуємо і ставимо на ніч у холод. Потім викладаємо їх на розпечену сковороду і доводимо до готовності з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати крильця в духовці?
Найпростішим і досить безтурботним способом приготування домашнього обіду можна назвати запікання крилець в духовці. Їх можна доповнити овочами,
Смажені курячі крильця
Безсумнівно, кожна молода господарочка здатна просто посмажити крильця, але як їх урізноманітнити новим смаком і доповнити сміливими ароматами,
Як смачно приготувати курячі крильця?
Щоб приготувати крильця не потрібно бути віртуозним кулінаром і володіти особливими навиками. Тому далі запропоновані рецепти на основі цієї частини
Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
Крильця, запечені в духовці
Страви з курячих крилець виходять дуже смачними і смачними, готувати їх легко і приємно. Сьогодні ми вам розповімо, як можна запекти крильця в
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних