Як приготувати свинячу рульку в духовці?

Як завжди з такими стравами не все так просто, приготування починається не на кухні, а в магазині або на м'ясних рядах ринку. Дуже важливо вибрати хорошу гомілку, яка вже потім на кухні стане рулькою. Гомілка не повинна бути дуже великою, жирною і старої (в сенсі вік свині, а не свіжість м'яса), в теж час дуже молода буде маленькою, пісною, загалом одна кістка і 200 грам м'яса. Треба шукати золоту середину, не соромтеся розглядати, брати в руки і чіпати вибраний продукт. Ідеально гомілка повинна бути не довга, але товстенька, м'ясна, з не великою кількістю жиру. Ви повинні розуміти, що шкура рульки теж їстівний, тому шкура повинна бути ніжна, тонка, світла і без пошкоджень. Якщо у вас все ж рулька з щетиною, то її необхідно осмолить і добре вимити в теплій воді за допомогою жорсткої боку кухонної губки.
Як смачно приготувати свинячу рульку в пиві, запечену в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю налийте пиво і покладіть в неї гомілку, по мірі закипання видаляйте пінку і виставте мінімальну температуру. Після того як піна перестала утворюватися додайте порізані часник та інші овочі, а слідом за ними сіль і спеції. Так як приготування рульки це не аптечний рецепт, то вибір і зміна складу спецій у ваших руках. Варитися гомілка повинна 2-25 години, а після цього остигати прямо в пиві, не діставайте її з гарячого бульйону остигати, це дуже важливо. З вже бульйону вийміть рульку і покладіть обсихати, а в цей час приготуйте соус. З'єднайте 2 ст. ложки пивного бульйону, гірчицю, мед і, за бажанням червоний перець, цим соусом добре обмажте зварену гомілку. Перекладіть рульку на фольгу, підніміть борту, щоб соус не витікав і виділяються соки, полийте зверху соусом, а вниз додайте чарочку пивного бульйону, тепер можна з'єднати краї фольги. 40 хвилин при 160 градусах, а потім розгорнувши фольгу ще близько півгодини на підрум'янення. Під час останньої фази не полінуйтеся кілька разів полити рульку пивним бульйоном.
Приготування свинячої рульки запеченої в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Гомілка добре вимийте і перевірте на наявність щетини, після чого обсушити. Самим гострим ножем, який є на вашій кухні, зробіть надрізи на шкірі у формі решітки по всій поверхні гомілки. У цьому рецепті не передбачена попередня варіння гомілки, тому її необхідно промаринувати. Маринади для свинячої рульки, що готується в духовці існують різні. Один з найбільш затребуваних і популярних – це поєднання чотирьох смаків,

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати рульку в духовці?
Страви з рульки дуже популярні в багатьох країнах і далі ми розповімо, як її можна приготувати по-новому, незвичайного рецептом. Запропонуємо

Запечена свиняча рулька
Недорогий, але дуже ефектний варіант підкорити гостей незвичайним блюдом - запекти свинячу рульку за новими, оригінальними рецептами. Далі розкажемо

Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не

Свиняча рулька в духовці
З безлічі рецептів приготування свинячої рульки ми зібрали всього три варіанти, але найбільш незвичайних. Максимально докладно розповімо, як

Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,

Рулька в пиві
Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими