Біляші з дріжджового тіста в духовці

Рецепт біляшів з м'ясом на дріжджах в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування біляшів в духовці ми почнемо з підготовки тесту. Розчиняємо дріжджі в злегка підігрітій воді. Додаємо туди цукор. Даємо постояти чверть години в теплі, щоб почала підніматися «шапка». Підігріте молоко з'єднайте з розтопленим вершковим маслом, додаємо дрібку солі, вливаємо дріжджову суміш і перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Потім перекладаємо його в змащену рослинним маслом ємність і залишаємо в теплі на 2 годинки. Самі в цей час починаємо робити начинку для наших біляшів – подрібнюємо цибулю і кладемо його в фарш. Добре всі перемішуємо. Коли тісто підійшло, формуємо вироби – спочатку стіл посипаємо борошном і поміщаємо тісто. Відриваємо від нього приблизно третю частину і скачуємо в джгут, який потім нарізаємо шматочками. З кожного шматочка робимо коржик товщиною не менше 1 см, в центр кожної з них кладемо трохи начинки. Краї коржі піднімаємо і защипуємо тісто. У центрі можна залишити невеликий отвір. Викладаємо заготовочки на деко, застелений пекарської папером. Кожен біляш змащуємо збитим жовтком. У добре нагрітій духовці пишні біляші будуть готові вже через 40 хвилин.
Біляші в духовці рецепт на дріжджах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У мисці змішуємо сметану з водою. Яйця злегка збиваємо з сіллю і цукром і відправляємо масу в сметанную суміш. Туди ж відправляємо і розтоплене масло, добре все це розмішуємо. Додаємо просіяне борошно з сухими дріжджами. Замішуємо тісто, підсипаючи за потреби борошно і підливаючи олію. Повинно вийти досить круте тісто. Накриваємо його плівкою і залишаємо в теплі підходити. Тим часом готуємо начинку: цибулю чистимо і дрібненько кришимо. Змішуємо його з м'ясним фаршем, солимо, перчимо і вливаємо туди воду. Добре все це розмішуємо і прибираємо фарш в холодильник. Коли тісто підніметься і збільшиться в 2 рази, обминаємо його і ділимо на шматочки по 70 г кожен. Далі розминаємо їх в коржик і в центр кожної кладемо готовий фарш. Формуємо біляші і викладаємо їх на змащене маслом деко. Далі накриваємо їх серветкою і даємо постояти ще хвилин 15. Поверхня змащуємо збитим яйцем і випікаємо 25 хвилин при помірній температурі.
Біляші з готового дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю варимо прямо в шкірці. Далі даємо їй обов'язково охолонути. М'ясо промиваємо, ріжемо на шматочки і

Ми вам розповіли, як спекти біляші в духовці. Як бачите, в цьому немає абсолютно нічого складного. До того ж печені вироби вийдуть набагато корисніше звичних смажених біляшів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Домашні біляші
Улюблені багатьма біляші без клопоту можна створити на домашній кухні, самостійно. Спробуйте, процес зовсім не складний, а результат вас безсумнівно

Біляші на кефірі
Любите смачні біляші? Тоді ви напевно не раз пробували готувати їх будинку. На жаль, не у кожної господині є відповідний рецепт, а тому ми вирішили

Біляші в мультиварці - рецепт
Якщо вам пощастило мати вдома таку універсальну кухонну помічницю, як мультиварка, значить, вам стануть під силу практично будь-які рецепти. Один з

Дріжджове тісто для біляшів
Біляші - це смачні смажені пиріжки з м'ясом. У нашій статті ми розберемо кілька універсальних варіантів створення дріжджового тіста для них.

Рецепт біляшів на сковороді
Біляші - смачне м'ясне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Звичайно ж, можна купити готові в будь-якому магазині, але чи вони будуть корисними?

Татарські біляші
Біляші - це простий круглий пиріжок з м'ясом. І сьогодні мова піде про чудових татарських беляшах, приготованих на кефірі. Знайомимося з нашими