» » Тонкі млинці з дірочками на воді – рецепт

Тонкі млинці з дірочками на воді – рецепт

Тонкі млинці з дірочками на воді – рецепт
Є безліч варіантів приготування смачних млинців . Нижче дізнаєтеся рецепти, як приготувати тонкі млинці на воді з дірочками.
Рецепт тонких млинців на воді
Інгредієнти:

  • питна вода – 500 мл;

  • розпушувач – 10 г;

  • сіль – щіпка;

  • яйця – 3 шт.;

  • цукор – 45 г;

  • пшеничне борошно вищого сорту просеянная – 270 г;

  • олія рослинна рафінована – 60 мл


  • Приготування

  • Розбиваємо яйця, кладемо сіль і цукор. Все це збиваємо до пишної піни.

  • Вливаємо приблизно 150 мл води, всипаємо борошно, розпушувач і збиваємо міксером.

  • Вливаємо воду, що залишилася і масло, знову добре розмішуємо.

  • Для першого млинця змащуємо маслом сковороду, виливаємо трохи тіста, розрівнюємо по поверхні і смажимо млинець.

  • Поміщаємо млинці стопкою на тарілку і прикриваємо кришкою. Тоді вони добре пропарюють і стають м'якими.


  • Млинці на воді без яєць тонкі – рецепт
    Інгредієнти:

  • вода кип'ячена – 500 мл;

  • цукор – 70 г;

  • борошно пшеничне вищого сорту – 250 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • харчова сода – щіпка;

  • сіль.


  • Приготування

  • В половину води додаємо цукор, сіль, гашену оцтом соду і масло. Ретельно все це розмішуємо і додаємо борошно.

  • Поступово вливаємо воду, що залишилася, не припиняючи розмішувати.

  • Готове тісто залишаємо на годину, накривши кришкою або рушником. Це обов'язкова процедура, завдяки якій млинці будуть більш еластичною.

  • Сковороду добре прогріваємо, змащуємо маслом, ополоником набираємо порцію тіста. Виливаємо його на розпечену сковороду і, повертаючи її в різні сторони, розрівнюємо тісто по поверхні.

  • Смажимо млинець з двох сторін.


  • Тонкі заварні млинці на воді
    Інгредієнти:

  • окріп – 2 склянки;

  • цукор – 50 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • сода харчова – щіпка;

  • борошно просеянная вищого сорту – 250 г;

  • рослинна рафінована олія – 50 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Яйця збиваємо близько 5 хвилин з додаванням солі і цукру.

  • Додаємо 1 склянку окропу, не припиняючи процесу збивання. Далі додаємо всю муку і розтираємо міксером, щоб розійшлися всі грудочки.

  • Соду висипаємо у другу склянку окропу і вливаємо суміш в тісто, знову розмішуємо. Вливаємо олію і заварне тісто залишаємо хвилин на 20.

  • Смажимо млинці до рум'яності з обох сторін. Сковорода повинна бути обов'язково добре прогріта.


  • Млинці тонкі на мінеральній воді – рецепт
    Інгредієнти:

  • курячі яйця – 5 шт.;

  • газована мінеральна вода – 500 мл;

  • сода, гашене оцтом – 1/2 ч. ложки;

  • цукор – 30 г;

  • соняшникова рафінована олія – 70 мл;

  • пшеничне борошно просеянная вищого сорту– 300 г;

  • сіль.


  • Приготування

  • З'єднуємо мінеральну воду з сіллю, цукром, гашеного оцтом содою.

  • Вбиваємо яйця і ретельно розмішуємо.

  • Всипаємо всю муку.

  • Вливаємо олію і розтираємо тісто до однорідності.

  • У перший раз гарячу сковороду промазуємо маслом, виливаємо порцію тіста, розрівнюємо його по поверхні і смажимо млинець з однієї і другої сторони.

  • Всі наступні тонкі млинці на воді з дірочками смажимо вже без додаткового змащування сковороди, так як буде цілком достатньо масла, яке міститься в тесті.


  • Смачні тонкі млинці на воді
    Інгредієнти:

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • гречана мука – 200 г;

  • питна вода – 500 мл;

  • олія соняшникова без запаху – 40 мл;

  • цукор – 40 г;

  • сіль.


  • Приготування

  • Ретельно збиваємо яйця до утворення пишної білої маси. Потім залишаємо її хвилини на 2-3. Щоб маса встигла насититися киснем.

  • В іншу ємність вливаємо теплу воду, солимо, сахарим і потихеньку всипаємо гречану муку, ретельно розмішуючи тісто віночком.

  • В отриману масу вводимо попередньо збиті яйця, вливаємо олію і розмішуємо до однорідності.

  • Смажимо млинці обов'язково на розпеченій сковороді.
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:05
    Переглядів: 53