Варений рулет з сала з м'ясним прошарком
Якщо ви здатні оцінити ніжну текстуру смачного сала, то цей варений рулет з сала з м'ясним прошарком стане ідеальною закускою, як для буденного меню, так і для свят.
Основою для даної страви може стати як звичайний шматок сала з м'ясним прошарком, так і грудинка/підчеревина. При цьому смак підсумкового страви можна варіювати, використовуючи найрізноманітніші спеції і ароматні трави.
Ми почнемо з варіації рецепта, в якій використовується тонкий зріз сала з шкірою і м'ясним прошарком. Цей рецепт рулету зроблений на італійський манер, бо смак свинини в ньому доповнюють в'ялені томати , анчоуси і розмарин.
Інгредієнти:
сало з м'ясним прошарком - 670 г;
сіль - 15 г;
в'ялені томати - 25 г;
анчоуси - 3 шт.;
часник - 1 головка;
гілочка розмарину.
Приготування
Перед тим, як приготувати варену рулет з сала, переконайтеся в тому, що пласт сала добре зачищений промитий і обсушен. Укладіть сало на обробну дошку і добре приправте крупною сіллю. Якщо любите закуски погостріше, то не відмовляйтеся від свіжозмеленого перцю. Наріжте помідори і тушки анчоусів. Викладіть всі поверх шару сала, слідом покладіть нарізані на пластини часникові зубки і листочки розмарину. Кількість часнику варіюйте на свій смак.
Для того, щоб утримувати згорнуте рулетом сало разом, достатньо зафіксувати його ниткою, а потім обмотати харчовою плівкою. Додатково покладіть сформований рулет в кілька пакетів, щільно зав'яжіть і відправте всі варитися при 90 градусах 4 години.
Після варену рулет з сала прямо в пакетах кладуть у будь-яку відповідну форму і ставлять під прес. У такому вигляді шматка дають повністю охолонути протягом всієї ночі, після чого продукт розгортають і нарізають.
Крім ароматних трав зі спеціями, в рулет із сала можна додавати курятину або будь-яке інше м'ясо, класти горіхи і сухофрукти .
Інгредієнти:
сало - 26 кг;
курятина (червоне м'ясо) - 420 г;
жменя волоських горіхів;
лист лавра.
Приготування
В ступі розітріть лист лавра з хорошою пучкою морської солі. Вирівняйте пласт сала по товщині і спробуйте згорнути його в рулет. Приправте сало сіллю з лавром, злегка втираючи суміш. Курятину дрібно наріжте, змішайте з сіллю і рубаними горіхами. Розподіліть курятину по шматку сала і обережно поверніть, фіксуючи всі ниткою. Загорнути рулет декількома пакетами.
Рулет з сала варений в пакеті готується на невеликому вогні протягом півтора годин.
Основою для даної страви може стати як звичайний шматок сала з м'ясним прошарком, так і грудинка/підчеревина. При цьому смак підсумкового страви можна варіювати, використовуючи найрізноманітніші спеції і ароматні трави.
Варений рулет з сала свинини
Ми почнемо з варіації рецепта, в якій використовується тонкий зріз сала з шкірою і м'ясним прошарком. Цей рецепт рулету зроблений на італійський манер, бо смак свинини в ньому доповнюють в'ялені томати , анчоуси і розмарин.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати варену рулет з сала, переконайтеся в тому, що пласт сала добре зачищений промитий і обсушен. Укладіть сало на обробну дошку і добре приправте крупною сіллю. Якщо любите закуски погостріше, то не відмовляйтеся від свіжозмеленого перцю. Наріжте помідори і тушки анчоусів. Викладіть всі поверх шару сала, слідом покладіть нарізані на пластини часникові зубки і листочки розмарину. Кількість часнику варіюйте на свій смак.
Для того, щоб утримувати згорнуте рулетом сало разом, достатньо зафіксувати його ниткою, а потім обмотати харчовою плівкою. Додатково покладіть сформований рулет в кілька пакетів, щільно зав'яжіть і відправте всі варитися при 90 градусах 4 години.
Після варену рулет з сала прямо в пакетах кладуть у будь-яку відповідну форму і ставлять під прес. У такому вигляді шматка дають повністю охолонути протягом всієї ночі, після чого продукт розгортають і нарізають.
Варений рулет з сала з начинкою
Крім ароматних трав зі спеціями, в рулет із сала можна додавати курятину або будь-яке інше м'ясо, класти горіхи і сухофрукти .
Інгредієнти:
Приготування
В ступі розітріть лист лавра з хорошою пучкою морської солі. Вирівняйте пласт сала по товщині і спробуйте згорнути його в рулет. Приправте сало сіллю з лавром, злегка втираючи суміш. Курятину дрібно наріжте, змішайте з сіллю і рубаними горіхами. Розподіліть курятину по шматку сала і обережно поверніть, фіксуючи всі ниткою. Загорнути рулет декількома пакетами.
Рулет з сала варений в пакеті готується на невеликому вогні протягом півтора годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сальтисон в домашніх умовах
Звичайно сальтисон готують з м'ясної обрізки, субпродуктів, і досвідчені господині часто пускають в хід будь-які м'ясні компоненти, які поєднуються з
Засолювання сала в домашніх умовах
Вважається, що засолювання сала - це складний процес, який не кожній жінці під силу. Однак, вивчивши докладні рецепти, наведені далі у вас вийде
Рулет зі свинячої шкурки
Свинячий рулет зі шкіркою - це воістину святкове блюдо. Приготувавши його до торжества, ви будете впевнені, що зможете догодити всім гостям. Ця
Варений рулет з сала в пакеті
Виявляється, такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. Варто трохи повозитися з приготуванням рулету, і ви
Рулет з сала
Такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. З нього можна приготувати смачний рулет, відмінну альтернативу
Рулет з пузанины
Пузаниной називають черевну частину свинини, в якій є прошарки з сала і м'яса. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний рулет з цієї частини