» » Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?

Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?

Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?
Горохова каша – страва, знайоме нам з раннього дитинства. Для багатьох дітей вона є улюбленим стравою. А якщо додати в неї різні інгредієнти, то можна з легкістю перетворити її в оригінальну і навіть святкову.
Як швидко зварити горохову кашу?
Інгредієнти:

  • горох сухий – 225 г;

  • вода фільтрована;

  • цибуля ріпчаста – 55 г;

  • морква – 55 г;

  • масло рослинне для обсмажування;

  • спеції.


  • Приготування
    Горох промиваємо і викладаємо в каструлю з холодною водою. Встановлюємо посуд на вогонь і після закипання, зменшуємо нагрівання. Накриваємо каструлю кришкою і варимо 55 хвилин.
    Цибулю і моркву чистимо і окремо шаткуємо на тертці. Пасеруємо овочі на рослинному маслечко до красивого рум'яного стану. Після цього додаємо обжарку в кашу, перемішуємо і готуємо страву ще 10 хвилин, підсолюємо за смаком.
    Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?
    Інгредієнти:

  • горохова крупа – 505 г;

  • вода – 985 мл;

  • сода – 05 ч. ложки;

  • спеції;

  • зелень – для прикраси.


  • Приготування
    Отже, крупу ретельно промиваємо, замочуємо і залишаємо на 1 годину. Далі міняємо воду і ставимо посуд на середній вогонь. Через 15 хвилин, кидаємо трохи харчової соди, солимо і, зменшивши нагрів до мінімального, варимо кашу 45 хвилин. Зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і посипаємо готову страву перед подачею.
    Як зварити горохову кашу з м'ясом в мультиварці?
    Інгредієнти:

  • горохова крупа – 455 г;

  • вода фільтрована – 655 мл;

  • м'якоть свинини – 395 м;

  • масло рослинне – 45 мл;

  • морква – 55 г;

  • цибулина – 45 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • масло вершкове;

  • спеції ;

  • зелень.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю і моркву чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. М'ясо обробляємо, рубаємо шматочками, а замочуємо горох на кілька годин. У ємність мультиварки наливаємо масло, включаємо програму «Смаження» і кидаємо підготовлене м'ясо. Обсмажуємо його хвилин 10 помішуючи, а потім перекладаємо в тарілку. В звільнилася чашу викладаємо овочі і підрум'янюємо їх до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин. Тепер висипаємо горохову набряклу крупу, зверху викладаємо м'ясо, заливаємо водою і видавлюємо через прес часник. Приправляємо всі спеціями за смаком, перемішуємо і встановлюємо режим «Гасіння» на 15 години. Готуємо кашу, помішуючи, а після сигналу наполягаємо блюдо близько 35 хвилин. Подаємо страву з вершковим маслом і свіжою зеленню.
    Як правильно зварити горохову кашу з овочами?
    Інгредієнти:

  • горохова крупа – 105 г;

  • морква – 45 г;

  • болгарський перець – 35 г;

  • цибулина – 75 г;

  • вершки – 55 мл;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Горох промиваємо в декількох водах і замочуємо на всю ніч. Після, заливаємо крупу чистою водою в пропорції 1:2 і проварюємо близько 40 хвилин, помішуючи. Після цього вводимо в гарячу кашу вершки і розминаємо товкачиком до отримання пюре. Моркву, цибулю і перець обробляємо, дрібненько нарізаємо і протушиваем в невеликій кількості води. Поливаємо горохову кашу овочевою заправкою, перемішуємо, прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо.
    Як зварити горохову кашу на воді в мультиварці?
    Інгредієнти:

  • горохова крупа – 505 г;

  • вода фільтрована – 985 мл;

  • цибуля ріпчаста – 105 г;

  • масло вершкове – 15 г;

  • зелень і бекон – для подачі;
  • Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився?

  • спеції.


  • Приготування
    Горох промиваємо, замочуємо на 2 години, а потім перекладаємо крупу в чашу мультиварки. Вливаємо холодну воду, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Закриваємо кришкою, включаємо «Плов» і засікаємо 15 години.
    Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо в сковороді з рослинним маслом. Після звукового сигналу, вимикаємо прилад, розкладаємо кашу по тарілках і поливаємо цибулі, обсмаженням. Подаємо страву з зеленню або беконом.
    Додав: admin | 7-06-2016, 20:05
    Переглядів: 533