Пісні голубці з рисом і грибами

Пісні голубці з грибами і рисом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Грибочки для пісних голубців можна взяти як свіжі, так і сушені. Останні необхідно попередньо замочити хвилин на сорок-п'ятдесят у холодній воді, не забуваючи перед цим їх гарненько помити. Потім відварюємо гриби протягом десяти хвилин, виймаємо з бульйону і нарізаємо дрібненько. Разом з тим варимо до напівготовності рисову крупу, відкидаємо на сито, промиваємо і даємо стекти. Перш ніж додати у наповнення для голубців цибулинку, очистимо її, наріжемо дрібненько і обсмажимо на рослинному маслечко до легкої золотавості. Змішуємо в мисці рис, грибну масу і цибулю, підсолюємо масу, приправляємо перцем і перемішуємо.
Готуємо належним чином капустяне листя. Для цього у вилка вирізаємо качан так, щоб листочки змогли легко відходити від качана, опускаємо капусту в каструлю з киплячою водою і по черзі відокремлюємо верхні листки в процесі розм'якшення. Після цього зрізаємо з листочків жорсткі частини або ж просто розм'якшуємо їх кухонним молоточком. По центру кожного аркуша накладаємо потроху начинки, оформляємо голубці, звернувши конвертом і підрум'янюємо їх на сковороді з рослинною олією до золотистого рум'янцю.
Перекладаємо рум'яні вироби в казан або товстостінний сотейник і заливаємо підливою. Її ми приготуємо заздалегідь. Для цього в сковороді пасеруємо до кремового кольору борошно, вливаємо після цього грибний бульйон, інтенсивно в цей момент розмішуючи масу віночком. Через хвилину додаємо томатну пасту, сіль, перець, горошини запашного перцю і листя лаврушки.
Голубці з соусом прикриваємо кришкою, прогріваємо до кипіння й тушкуємо на малому спеці протягом сорока хвилин.
Як приготувати пісні ліниві голубці з рисом і грибами?
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку процес приготування пісних голубців дещо спрощений. Грибочки і рис готуємо також як і в попередньому рецепті. А ось з капустою ми вчинимо інакше. Нарізаємо качан як можна дрібніше і розминаємо капустяну масу, підсолюємо трохи, до відділення соку. Ріпчасту цибулю ріжемо дрібненько, обсмажуємо трохи на рослинному маслі, додаємо натерту на дрібній тертці моркву і грибну масу і ще сім хвилин обсмажуємо, помішуючи, після чого закладаємо

Змішуємо капустяну масу з рисом і піджаркою з грибами, всипаємо борошно пшеничне, додаємо за смаком сіль, перчик і перемішуємо. Формуємо зволоженими руками подобу довгастих або круглих котлет, підрум'янюємо до апетитного рум'янцю з двох сторін, а потім перекладаємо у форму для запікання, вливаємо трохи грибного бульйону і покриваємо сумішшю майонезу пісного, соусу томатного і видавленого часнику.
Через двадцять п'ять хвилин запікання в духовці при температурі 180 градусів смачні ароматні пісні ліниві голубці будуть готові.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ліниві голубці з рисом і фаршем - рецепт
Для лінивих любителів домашньої кухні пропонуємо рецепти смачних голубців, з якими практично не потрібно возитися, загортаючи начинку в капустяний

Ліниві голубці з рисом і капустою
Вже сама назва – ліниві голубці, говорить про те, що часу на приготування цієї страви потрібно зовсім не багато. При цьому за смаком воно

Пісні голубці з грибами
Якщо ви сидите на дієті або просто стежите за своєю фігурою, то вам припадуть до смаку апетитні голубці з грибами. Це блюдо легко готується і швидко

Вегетаріанські голубці
Голубці з картоплею або рисом з овочами також мають право на існування, адже традиційному українському страви зовсім не обов'язково рясніти м'ясним

Голубці в мікрохвильовці
У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як

Голубці в скороварці
Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати