Сметанний крем для бісквіта
Сьогодні ми розповімо вам декілька способів, як приготувати сметанний крем для бісквіта . В цьому немає нічого складного, але щоб начинка вийшла однорідною і смачною, потрібно обов'язково блендер або міксер.
Інгредієнти:
сільська сметана – 250 мл;
цукор – 120 г;
ванілін харчовий – 1 пакетик.
Приготування
Для приготування крему для бісквіта беремо густу, сільську сметану і викладаємо її в глибоку чашу. Після цього гарненько збиваємо міксером, виставивши прилад на максимальну швидкість. Поступово всипаємо дрібний цукор і кидаємо для додаткового аромату ванілін. Продовжуємо збивати крем ще кілька хвилин до пишної і густої маси.
Інгредієнти:
молоко – 300 мл;
ванілін – за смаком;
есенція фруктова – 3 краплі;
сметана – 400 мл;
цукрова дрібна пудра – 80 г;
желатин швидкорозчинний – 20 р.
Приготування
Сухий желатин висипаємо в миску, заливаємо холодним молоком і залишаємо на 40 хвилин. Після розбухання, ставимо посуд на плиту, запалюємо вогонь і прогріваємо, помішуючи, поки повністю не розчиняться всі гранули. Не доводячи до кипіння, знімаємо желейну масу і залишаємо остигати. Не гаючи часу, збиваємо міксером жирну сметану з цукровою пудрою і додаємо кілька крапель фруктової есенції. Тепер акуратно вводимо в сметанную масу желатинову суміш і збиваємо кілька хвилин. Готовий крем прибираємо в холодильник для застигання, а потім промазуємо їм бісквітні коржі.
Інгредієнти:
яйце куряче – 1 шт.;
сметана – 250 мл;
борошно – 30 г;
картопляний крохмаль – 1 ч. ложка;
цукор – 05 склянки;
масло вершкове – 200 р.
Приготування
Сметану збиваємо міксером, поступово додаємо крохмаль, борошно і цукор. Потім додаємо куряче яйце і встановлюємо посуд з сумішшю на водяну баню і безперервно помішуючи, заварюємо масу. Вершкове масло розтираємо з дрібкою цукру, а потім поступово вливаємо заварную масу і перемішуємо все в пишну піну.
Інгредієнти:
жирний сир – 200 г;
сметана – 400 мл;
горіхи – за бажанням;
цукор – 1 ст.
Приготування
Сир викладаємо в миску і подрібнюємо блендером. Потім додаємо цукор, кладемо сметану і все збиваємо. За бажанням можете додати у готовий крем подрібнені горіхи і добре перемішати.
Рецепт сметанного крему для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крему для бісквіта беремо густу, сільську сметану і викладаємо її в глибоку чашу. Після цього гарненько збиваємо міксером, виставивши прилад на максимальну швидкість. Поступово всипаємо дрібний цукор і кидаємо для додаткового аромату ванілін. Продовжуємо збивати крем ще кілька хвилин до пишної і густої маси.
Сметанний крем для бісквіта з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Сухий желатин висипаємо в миску, заливаємо холодним молоком і залишаємо на 40 хвилин. Після розбухання, ставимо посуд на плиту, запалюємо вогонь і прогріваємо, помішуючи, поки повністю не розчиняться всі гранули. Не доводячи до кипіння, знімаємо желейну масу і залишаємо остигати. Не гаючи часу, збиваємо міксером жирну сметану з цукровою пудрою і додаємо кілька крапель фруктової есенції. Тепер акуратно вводимо в сметанную масу желатинову суміш і збиваємо кілька хвилин. Готовий крем прибираємо в холодильник для застигання, а потім промазуємо їм бісквітні коржі.
Сметанний заварний крем для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Сметану збиваємо міксером, поступово додаємо крохмаль, борошно і цукор. Потім додаємо куряче яйце і встановлюємо посуд з сумішшю на водяну баню і безперервно помішуючи, заварюємо масу. Вершкове масло розтираємо з дрібкою цукру, а потім поступово вливаємо заварную масу і перемішуємо все в пишну піну.
Сирно–сметанний крем для бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Сир викладаємо в миску і подрібнюємо блендером. Потім додаємо цукор, кладемо сметану і все збиваємо. За бажанням можете додати у готовий крем подрібнені горіхи і добре перемішати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний крем із згущеним молоком
Доповнити домашній десерт допоможуть рецепти чудового крему, які описані далі в статті. Розповімо, як правильно, а головне швидко зробити чудовий,
Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде
Сирний крем для торта
Багато хто погодиться, що успішний результат домашнього торта залежить від правильно приготовленого і ідеально сполучається з основою крему.
Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
Крем для шоколадного бісквіта
Зробити торт з шоколадного бісквіта неможливо без смачного і ароматного крему. Він може бути приготований на основі самих різних продуктів –
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих