» » Сметанний крем для бісквіта

Сметанний крем для бісквіта

Сметанний крем для бісквіта
Сьогодні ми розповімо вам декілька способів, як приготувати сметанний крем для бісквіта . В цьому немає нічого складного, але щоб начинка вийшла однорідною і смачною, потрібно обов'язково блендер або міксер.

Рецепт сметанного крему для бісквіта


Інгредієнти:

  • сільська сметана – 250 мл;

  • цукор – 120 г;

  • ванілін харчовий – 1 пакетик.


  • Приготування
    Для приготування крему для бісквіта беремо густу, сільську сметану і викладаємо її в глибоку чашу. Після цього гарненько збиваємо міксером, виставивши прилад на максимальну швидкість. Поступово всипаємо дрібний цукор і кидаємо для додаткового аромату ванілін. Продовжуємо збивати крем ще кілька хвилин до пишної і густої маси.

    Сметанний крем для бісквіта з желатином


    Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл;

  • ванілін – за смаком;

  • есенція фруктова – 3 краплі;

  • сметана – 400 мл;

  • цукрова дрібна пудра – 80 г;

  • желатин швидкорозчинний – 20 р.


  • Приготування
    Сухий желатин висипаємо в миску, заливаємо холодним молоком і залишаємо на 40 хвилин. Після розбухання, ставимо посуд на плиту, запалюємо вогонь і прогріваємо, помішуючи, поки повністю не розчиняться всі гранули. Не доводячи до кипіння, знімаємо желейну масу і залишаємо остигати. Не гаючи часу, збиваємо міксером жирну сметану з цукровою пудрою і додаємо кілька крапель фруктової есенції. Тепер акуратно вводимо в сметанную масу желатинову суміш і збиваємо кілька хвилин. Готовий крем прибираємо в холодильник для застигання, а потім промазуємо їм бісквітні коржі.

    Сметанний заварний крем для бісквіта


    Інгредієнти:

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • сметана – 250 мл;

  • борошно – 30 г;

  • картопляний крохмаль – 1 ч. ложка;

  • цукор – 05 склянки;

  • масло вершкове – 200 р.


  • Приготування
    Сметану збиваємо міксером, поступово додаємо крохмаль, борошно і цукор. Потім додаємо куряче яйце і встановлюємо посуд з сумішшю на водяну баню і безперервно помішуючи, заварюємо масу. Вершкове масло розтираємо з дрібкою цукру, а потім поступово вливаємо заварную масу і перемішуємо все в пишну піну.
    Сметанний крем для бісквіта

    Сирно–сметанний крем для бісквіта


    Інгредієнти:

  • жирний сир – 200 г;

  • сметана – 400 мл;

  • горіхи – за бажанням;

  • цукор – 1 ст.


  • Приготування
    Сир викладаємо в миску і подрібнюємо блендером. Потім додаємо цукор, кладемо сметану і все збиваємо. За бажанням можете додати у готовий крем подрібнені горіхи і добре перемішати.
    Додав: admin | 23-02-2016, 17:51
    Переглядів: 396