Сьогодні ми розповімо вам декілька способів, як приготувати сметанний крем для бісквіта . В цьому немає нічого складного, але щоб начинка вийшла однорідною і смачною, потрібно обов'язково блендер або міксер.
Рецепт сметанного крему для бісквіта
Інгредієнти: сільська сметана – 250 мл; цукор – 120 г; ванілін харчовий – 1 пакетик. Приготування Для приготування крему для бісквіта беремо густу, сільську сметану і викладаємо її в глибоку чашу. Після цього гарненько збиваємо міксером, виставивши прилад на максимальну швидкість. Поступово всипаємо дрібний цукор і кидаємо для додаткового аромату ванілін. Продовжуємо збивати крем ще кілька хвилин до пишної і густої маси.
Сметанний крем для бісквіта з желатином
Інгредієнти: молоко – 300 мл; ванілін – за смаком; есенція фруктова – 3 краплі; сметана – 400 мл; цукрова дрібна пудра – 80 г; желатин швидкорозчинний – 20 р. Приготування Сухий желатин висипаємо в миску, заливаємо холодним молоком і залишаємо на 40 хвилин. Після розбухання, ставимо посуд на плиту, запалюємо вогонь і прогріваємо, помішуючи, поки повністю не розчиняться всі гранули. Не доводячи до кипіння, знімаємо желейну масу і залишаємо остигати. Не гаючи часу, збиваємо міксером жирну сметану з цукровою пудрою і додаємо кілька крапель фруктової есенції. Тепер акуратно вводимо в сметанную масу желатинову суміш і збиваємо кілька хвилин. Готовий крем прибираємо в холодильник для застигання, а потім промазуємо їм бісквітні коржі.
Сметанний заварний крем для бісквіта
Інгредієнти: яйце куряче – 1 шт.; сметана – 250 мл; борошно – 30 г; картопляний крохмаль – 1 ч. ложка; цукор – 05 склянки; масло вершкове – 200 р. Приготування Сметану збиваємо міксером, поступово додаємо крохмаль, борошно і цукор. Потім додаємо куряче яйце і встановлюємо посуд з сумішшю на водяну баню і безперервно помішуючи, заварюємо масу. Вершкове масло розтираємо з дрібкою цукру, а потім поступово вливаємо заварную масу і перемішуємо все в пишну піну.
Сирно–сметанний крем для бісквіта
Інгредієнти: жирний сир – 200 г; сметана – 400 мл; горіхи – за бажанням; цукор – 1 ст. Приготування Сир викладаємо в миску і подрібнюємо блендером. Потім додаємо цукор, кладемо сметану і все збиваємо. За бажанням можете додати у готовий крем подрібнені горіхи і добре перемішати.