Бісквітний пиріг з варенням
У переддень весни господині вже знають, скільки варення залишається не при справах і шукають можливості його результативного застосування. Пропонуємо один із таких способів. Досить у бісквітне тісто додати в якості компонента будь-яке варення і смак готового виробу виходить абсолютно новим. Рецепти нижче допоможуть вам реалізувати цю ідею і забезпечити себе і свою сім'ю прекрасним десертом до чаю.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 360 г;
цукровий пісок – 125 г;
кефір – 235 мл;
два середніх курячих яйця;
харчова сода – 10 г;
9% оцет – 15 мл;
варення – 235 мл;
масло вершкове або рослинне без запаху;
пудра цукрова.
Приготування
Весь процес приготування цього пирога прекрасно виправдовує свою назву. Виріб, справді, готується на швидку руку. Ви зараз самі в цьому можете переконатися, ознайомившись з алгоритмом приготування.
Гасимо оцтом Соду і змішуємо з кефіром. Через три-п'ять хвилин додаємо оброблені міксером яйця з цукровим піском, закладаємо варення і всипаємо просіяне пшеничне борошно. Її кількість може змінюватись в залежності від густоти використовуваного варення, а підсумкова консистенція тіста повинна бути трошки густіше, ніж для приготування оладок.
Домігшись однорідної текстури тіста, перекладаємо його в промаслений ємність для випічки і розміщуємо на сорок п'ять хвилин на середньому рівні духовки. Її попередньо необхідно розігріти до температури 180 градусів і підтримувати такий температурний режим під час всього процесу випікання.
По готовності пиріг можна просто присипати цукровою пудрою або ж розрізати навпіл і просочити чим-небудь. Особливо такий смачний бісквітний пиріг з яблучним варенням або сметанним кремом .
Інгредієнти:
борошно – 285 г;
три курячих яйця;
малинове варення – 285 г;
цукор – 90 г;
сода харчова – 15 г;
розпушувач – 10 р.
Приготування
Необхідну кількість малинового варення покласти в миску, ретельно змішуємо з содою і даємо постояти протягом двадцяти хвилин. За цей час маса значною мірою спіниться і збільшиться в об'ємі.
Тепер обробляємо міксером яйця з цукровим піском до посветления і пишності і викладаємо до варенню. Туди ж просіваємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. В залежності від густоти варення борошна може знадобитися більше або менше. Щільність тіста повинна бути як на оладки. Якщо ви використовуєте малину, перетерту з цукром, де останнього вдвічі більше ніж у традиційному варення, то в тісто солодкі кристали можна не додавати.
Тепер залишилося перекласти масу в промаслений ємність пристрою і довести до готовності в програмі «Випічка». Якщо ваш прилад дозволяє регулювати температурний режим, то встановлюємо його на рівні 180 градусів. В такому разі на випікання знадобиться двадцять п'ять хвилин. В інших випадках орієнтуйтеся на можливість своєї мультиварки.
Бісквітний пиріг з варенням на швидку руку - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Весь процес приготування цього пирога прекрасно виправдовує свою назву. Виріб, справді, готується на швидку руку. Ви зараз самі в цьому можете переконатися, ознайомившись з алгоритмом приготування.
Гасимо оцтом Соду і змішуємо з кефіром. Через три-п'ять хвилин додаємо оброблені міксером яйця з цукровим піском, закладаємо варення і всипаємо просіяне пшеничне борошно. Її кількість може змінюватись в залежності від густоти використовуваного варення, а підсумкова консистенція тіста повинна бути трошки густіше, ніж для приготування оладок.
Домігшись однорідної текстури тіста, перекладаємо його в промаслений ємність для випічки і розміщуємо на сорок п'ять хвилин на середньому рівні духовки. Її попередньо необхідно розігріти до температури 180 градусів і підтримувати такий температурний режим під час всього процесу випікання.
По готовності пиріг можна просто присипати цукровою пудрою або ж розрізати навпіл і просочити чим-небудь. Особливо такий смачний бісквітний пиріг з яблучним варенням або сметанним кремом .
Бісквітний пиріг з малиновим варенням в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Необхідну кількість малинового варення покласти в миску, ретельно змішуємо з содою і даємо постояти протягом двадцяти хвилин. За цей час маса значною мірою спіниться і збільшиться в об'ємі.
Тепер обробляємо міксером яйця з цукровим піском до посветления і пишності і викладаємо до варенню. Туди ж просіваємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. В залежності від густоти варення борошна може знадобитися більше або менше. Щільність тіста повинна бути як на оладки. Якщо ви використовуєте малину, перетерту з цукром, де останнього вдвічі більше ніж у традиційному варення, то в тісто солодкі кристали можна не додавати.
Тепер залишилося перекласти масу в промаслений ємність пристрою і довести до готовності в програмі «Випічка». Якщо ваш прилад дозволяє регулювати температурний режим, то встановлюємо його на рівні 180 градусів. В такому разі на випікання знадобиться двадцять п'ять хвилин. В інших випадках орієнтуйтеся на можливість своєї мультиварки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодкий пиріг на кефірі
Випічка на кефірної основі завжди виходить пишною і неодмінно смачною. Звичайно можна спекти прості вироби, а можна сильно не заморочуючись спорудити
Пиріг на кефірі в мультиварці
Відомо, що будь-яка випічка на основі кисломолочних продуктів виходить неодмінно пишною і пористої. До того ж пироги на кефірі чудово поєднуються
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Пиріг з малиновим варенням
Пироги з ягідними начинками - це дуже смачно і не обов'язково їх готувати тільки влітку, коли багато свіжих ягід. Свіжу малину можна замінити на
Пиріг з варенням на кефірі
Пиріг з варенням - це зазвичай десерт на швидку руку з того, що залишилося в холодильнику. Бісквіт на основі кефіру і начинка з домашнього варення,
Кекс з варенням
Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи варення, і ви не знаєте що з ним робити, тоді пропонуємо вам чудові варіанти його корисного використання -