Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шоколадна глазур для торта з шоколаду - рецепт

Шоколадна глазур для торта з шоколаду - рецепт

15-02-2016, 14:21
502
Шоколадна глазур для торта з шоколаду - рецепт
Вдала глазур не тільки прикрасить домашній торт, але і додасть його смаку додаткової оригінальності. Особливо популярні вироби під шоколадним покриттям. Про нього ми сьогодні і поговоримо розповімо, як правильно зробити глазур з шоколаду.

Шоколадна глазур для торта з темного шоколаду і молока - рецепт


Інгредієнти:

  • незбиране молоко – 6 ст. ложок;

  • темний шоколад – 195 р.


  • Приготування
    Щоб глазур без сумнівів вдалася, необхідно підійти відповідально до вибору шоколаду. Він не повинен містити в своєму складі ніяких сторонніх домішок, а також бути без додавання горіхів, родзинок і інших наповнювачів. Тому перш ніж придбати шоколадну плитку в магазині вивчіть склад на упаковці.
    Для приготування глазурі розламуємо шоколадку на невеликі скибочки і поміщаємо в підходящу невелику мисочку або кухлик, вливаємо туди ж молочко і поміщаємо все на водяну баню. Безперервно помішуємо масу, поки шоколадні скибочки повністю розпустяться і змішаються з молоком до однорідності.
    Перш ніж приступати до покриття виробів шоколадною глазур'ю, охладим їх перед цим у холодильнику. Це трохи прискорить процес застигання покриття і таким чином можна отримати більш товстий його шар. Поки глазур гаряча і рідка, заливаємо спішно нею торт і швидко розрівнюємо за допомогою ложки або силіконової кисті.

    Шоколадна глазур для торта з білого шоколаду і молока - рецепт


    Інгредієнти:

  • незбиране молоко – 2 ст. ложки;

  • пудра цукрова – 170 г;

  • білий шоколад – 380 р.


  • Приготування
    Дуже вишукано виглядає глазур на торті з білого шоколаду. Та й багато прикраси на такому покритті виглядають набагато ефектніше і привабливіше. З приготуванням такий глазурі проблем виникнути не повинно, якщо, звичайно ж, ви подбаєте про придбання якісної сировини. Для приготування глазурі підійде тільки натуральний білий шоколад (не пористий). Як і в попередньому рецепті розтоплювати його ми будемо на водяній бані, попередньо розламавши на шматочки. Після того як текстура шоколаду стане рідкою, додаємо до нього змішану зі столовою ложкою молока цукрову пудру, ретельно розмішуємо, а потім вливаємо інше молоко, знімаємо масу з водяної бані і збиваємо за допомогою міксера.
    Наносимо білу глазур на торт швидко, поки вона ще тепла.

    Шоколадна глазур для торта з шоколаду і вершків - рецепт


    Інгредієнти:

  • вершки жирністю 15% – 90 мл;

  • темний шоколад – 90 р.


  • Приготування
    Принцип приготування глазурі з шоколаду і вершків ідентичний першому рецептом, тільки замість молока використовуються вершки, що кілька вплине на смакові якості глазурі. В даному випадку вона буде трохи ніжніше і разом з тим більш калорійною. Розламані на шматочки плитку шоколаду разом з вершками ставимо на водяну баню і після того, як шоколад розтане, а компоненти змішаються виливаємо масу на торт і розрівнюємо.

    Глазур для торта з шоколаду і масла - рецепт


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 45-55 г;
  • Шоколадна глазур для торта з шоколаду - рецепт

  • молоко незбиране або вода – 20 мл;

  • темний шоколад – 90 р.


  • Приготування
    Глазур з маслом виходить більш насиченим на смак і дещо відрізняється процесом приготування. Спочатку, так само як і в інших варіантах, поміщаємо розламані плитку в ковшике на водяну баню, додавши молочка, і даємо повністю розплавитися. В окремій ємності розтоплюємо вершкове масло і потроху вводимо в розтоплений шоколад, безперервно розмішуючи до отримання однорідності і гладкості. Тільки після цього можемо наносити готову глазур на поверхню торта.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Біла глазур для торта
    Біла глазур для торта
    Існує безліч різноманітних способів оформлення десертів, проте найбільш доступними і нескладним є варіант прикраси глазур'ю. Далі розповімо, як
    Як зробити глазур для торта?
    Як зробити глазур для торта?
    Більшість господинь, оформляючи свій кондитерський шедевр, використовують перевірений роками рецепт глазурі. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичні
    Глазур для торта з какао та молока
    Глазур для торта з какао та молока
    Головною особливістю глазурі для будь-якого десерту є швидке і головне ефектне оформлення готового виробу. Приготувати якісну глазур зовсім не
    Як приготувати шоколадну глазур для торта?
    Як приготувати шоколадну глазур для торта?
    Оформити домашній десерт шоколадною глазур'ю - це ідеальний спосіб продемонструвати свої кулінарні здібності, особливо якщо скористаєтеся докладними
    Шоколадна глазур для торта
    Шоколадна глазур для торта
    Торти і кекси часто прикрашають запашної і апетитною шоколадною глазур'ю, яку приготувати в домашніх умовах не складе великої праці. Вона робить
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій