Печиво «Американо» - рецепт
Печиво «Американо» являє собою хрустке, смачне частування, яке ідеально підійде як до чаю, так і до кави. Початок дня з печивом «Американо» гарантує гарний настрій до самого вечора.
Інгредієнти:
борошно - 960 г;
масло вершкове - 450 г;
цукрова пудра - 480 м;
апельсинова цедра - 5 г;
лимонна цедра - 5 г;
чай - 15 г;
щіпка солі.
Приготування
Для початку перемеліть чай в кавомолці до стану пудри, після чого змішайте з неї борошно, цедру, сіль і цукор. В окремій мисці змішайте цукрову пудру з маслом і розітріть масу до однорідності.
Всипте всю борошняну суміш до маслу і замісіть однорідне тісто. Воно повинно вийти жорстким та еластичним, однак не настільки щільним, щоб тісто можна було розкатати. Розділіть тісто на частини і розкачайте з кожної по ковбаски діаметром приблизно 3 сантиметри.
Надішліть тісто в холодильник на 3 години. Охолоджене тісто наріжте кружечками товщиною в 1 сантиметр. Застеліть деко пекарської папером і розкладіть печива, залишаючи між ними відступи по 1-2 сантиметри. Випікайте печиво «Американо» 12 хвилин при 180 градусах. Подавайте з улюбленим напоєм в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
борошно - 480 м;
масло вершкове - 240 г;
цукрова пудра - 250 г;
какао - 20 г;
чай - 15 г;
щіпка солі.
Приготування
Якщо ви знаєте, як приготувати печиво «Американо», рецепт з шоколадом не викличе у вас труднощів. Як і в минулому рецепті, змішайте всі сухі інгредієнти і масло з цукром в різних ємностях. З'єднайте їх і замісіть тісто. Так як какао є легким продуктом, 20 грам його буде достатньо для отримання потрібного кольору і смаку, а саме - темно-коричневого тіста.
Час випікання та уязика залишаються тими ж, що і в першому рецепті. Обов'язково спробуйте подати це печиво з кава по-турецьки .
Інгредієнти:
борошно - 480 м;
масло вершкове - 240 г;
цукрова пудра - 250 г;
шоколадні чіпси - 200 г;
есенція м'яти - 3 мл;
чай - 15 г;
щіпка солі.
Приготування
Ця сама незвичайна варіація печива «Американо», рецепт якого так само простий, як і всі попередні.
Есенція м'яти і шоколадні чіпси ви зможете знайти в будь-якому великому магазині. Змішайте борошно з меленим чаєм і сіллю. Введіть есенцію, чіпси і пудру в вершкове масло і перемішайте інгредієнти до рівномірного розподілу шоколадної крихти і розчинення цукру і м'яти.
Змішайте обидві частини і замісіть тісто для печива «Американо». Виконайте всі дії з тестом, описані в попередніх рецептах і розкладіть печива на пекарської папері. Випікайте блюдо 7 хвилин при 180 градусах, потім дістаньте і остудіть «Американо» і відправте в духовку ще на 5 хвилин, щоб підсушити печиво з шоколадом і зробити його більш хрустким.
Печиво «Американо» - рецепт з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Для початку перемеліть чай в кавомолці до стану пудри, після чого змішайте з неї борошно, цедру, сіль і цукор. В окремій мисці змішайте цукрову пудру з маслом і розітріть масу до однорідності.
Всипте всю борошняну суміш до маслу і замісіть однорідне тісто. Воно повинно вийти жорстким та еластичним, однак не настільки щільним, щоб тісто можна було розкатати. Розділіть тісто на частини і розкачайте з кожної по ковбаски діаметром приблизно 3 сантиметри.
Надішліть тісто в холодильник на 3 години. Охолоджене тісто наріжте кружечками товщиною в 1 сантиметр. Застеліть деко пекарської папером і розкладіть печива, залишаючи між ними відступи по 1-2 сантиметри. Випікайте печиво «Американо» 12 хвилин при 180 градусах. Подавайте з улюбленим напоєм в гарячому вигляді.
Шоколадне печиво «Американо»
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви знаєте, як приготувати печиво «Американо», рецепт з шоколадом не викличе у вас труднощів. Як і в минулому рецепті, змішайте всі сухі інгредієнти і масло з цукром в різних ємностях. З'єднайте їх і замісіть тісто. Так як какао є легким продуктом, 20 грам його буде достатньо для отримання потрібного кольору і смаку, а саме - темно-коричневого тіста.
Час випікання та уязика залишаються тими ж, що і в першому рецепті. Обов'язково спробуйте подати це печиво з кава по-турецьки .
Печиво «Американо» з шоколадною крихтою
Інгредієнти:
Приготування
Ця сама незвичайна варіація печива «Американо», рецепт якого так само простий, як і всі попередні.
Есенція м'яти і шоколадні чіпси ви зможете знайти в будь-якому великому магазині. Змішайте борошно з меленим чаєм і сіллю. Введіть есенцію, чіпси і пудру в вершкове масло і перемішайте інгредієнти до рівномірного розподілу шоколадної крихти і розчинення цукру і м'яти.
Змішайте обидві частини і замісіть тісто для печива «Американо». Виконайте всі дії з тестом, описані в попередніх рецептах і розкладіть печива на пекарської папері. Випікайте блюдо 7 хвилин при 180 градусах, потім дістаньте і остудіть «Американо» і відправте в духовку ще на 5 хвилин, щоб підсушити печиво з шоколадом і зробити його більш хрустким.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт кави американо
Багато хто з нас навіть не уявляють, що починають свій день з кави американо. А адже це один з найбільш поширених напоїв, який п'ють вже не одне
Шоколадне печиво - рецепт
Коли хочеться солоденького - не варто собі відмовляти. Краще спекти хрустке шоколадне печиво, смак якого запам'ятається вам надовго. Рецепти даного
Імбирне печиво - рецепт
Імбирне печиво - це не тільки класичне ласощі на Різдво, але і чудовий, ароматний перекус до чашки кави в будь-який час року. Рецепти печива з
Печиво на кефірі
Рецептів приготування домашнього печива існує безліч. У цій статті ми зібрали рецепти печива на основі кефіру, готувати що - одне задоволення.
Рецепт печива «Хвилинка»
Назва печива «Хвилинка» говорить сама за себе, і хоч ласощі готується не рівно одну хвилину, тим не менш, багато сил і часу цей процес не забере.
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів