Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цукрова помадка - рецепт

Цукрова помадка - рецепт

30-01-2016, 15:52
1 044
Цукрова помадка - рецепт
Цукровою помадкою можна не тільки прикрасити будь-яку випічку, але і додати до смаку самого кондитерського виробу родзинку цього білосніжного ласощі. Адже нею можна перетворити все: від торта до пряника. І якщо у вас в духовці підходять вже м'які, ароматні булочки , то ми з задоволенням розповімо вам, як приготувати для них таку чудову цукрову помадку.

Рецепт цукрової помадки для булочок


Інгредієнти:

  • цукровий пісок – 600 г;

  • ванілін – 1 пакет;

  • гаряча вода – 180 мл;

  • сік лимона – 3 ч. ложки.


  • Приготування
    В глибоку металевий кухлик висипаємо цукровий пісок, заливаємо його гарячою водою і ставимо на плиту, включивши вогонь в маленькому режимі. Дуже ритмічно розмішуємо в рідині цукор до повного розчинення всіх кристалів. Після закипання сиропу збільшуємо вогонь і нехай він кипить протягом 5-7 хвилин, тільки не забувайте його періодично помішувати.
    Дуже важливим моментом є те, що коли ми розчиняли цукор частина крупинок закристаллизовалась на бічних стінках ковшика і їх обов'язково слід видалити, що можна зробити за допомогою вологої губки.
    Після закінчення часу кипіння маси ми відставляємо сироп на деякий час і набираємо його трохи в ложку, остуджуємо її дно в холодній воді. Тепер, коли вміст ложки охололо ми пробуємо скачати його в кульку. Якщо у вас це виходить, тоді можна приступати до наступного етапу приготування цукрової помадки, якщо ні, то відправте сироп назад на вогонь і проваріть його ще 2-3 хвилини. Коли результат з кулькою буде досягнуто - в відставлений з плити кухлик доливаємо сік лимона і розмішуємо його в сиропі. Не припиняючи його помішувати, остуджуємо нашу наполовину готову помадку. Коли все охолоне, беремо міксер і добиваємо їм масу до білого кольору. Щоб покрити помадкою булки її слід трохи підігріти.

    Помадка з цукрової пудри


    Інгредієнти:

  • окріп - 4-5 ст. ложок;

  • цукрова пудра – 320 г;

  • ванілін – 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Цукрова помадка - рецепт
    Цукрову пудру для початку просіваємо через сито в глибоку миску, а потім поступово додаємо по одній ложечці окріп. Беремо ручної віночок і розмішуємо їм пудру з водою, трохи як би збиваючи отриману масу, але не до пишноти, а до того щоб помадка стала досить густий, гладкою, прилипающей до ложці. Перед нанесенням цієї білосніжною смакоти на випічку її слід підігріти на дуже маленькому вогні, але ретельно слідкуйте за тим, щоб вона ні в якому разі не закипіла.
    Ми вам розповіли, як зробити ще одну цукрову помадку, яка більш проста в своєму приготуванні, але по смаковим якостям не поступається першій помадці. Вибирати, звичайно ж вам, а ми бажаємо успіхів у ваших кулінарних виробах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Помадка для торта в домашніх умовах
    Помадка для торта в домашніх умовах
    Існує безліч способів оформлення домашнього десерту, однак прикрасивши помадкою торт, приготовленої самостійно - ласощі, напевно, вийде оригінальним
    Помадка з какао для торта
    Помадка з какао для торта
    Приготувавши помадку за запропонованими далі докладним рецептами, ви без проблем зможете декорувати будь-яке домашнє ласощі, особливо торт.
    Лимонна помадка - рецепт
    Лимонна помадка - рецепт
    Лимонна помадка - дивно просте, і в теж час смачне солодке блюдо. Такий помадкою можна прикрасити торт або тістечко. Приготувати його зовсім не
    Як варити помадку?
    Як варити помадку?
    Помадка - досить простий і в теж час смачне ласощі. Такий десерт, приготований в домашніх умовах, може стати гідною заміною купівельними цукерок
    Помадка для булочок
    Помадка для булочок
    Щоб булочка мала більш привабливий і апетитний вигляд, зверху її покривають помадкою. Але помадка - це не тільки прикраса булочки, але ще і дуже
    Помадка - рецепт
    Помадка - рецепт
    Помадка служить простим і ефектною прикрасою будь-якого десерту, а застиглому вигляді перетворюється на смачні цукерки, які можна готувати з