Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Десерт зі сметани і желатину з фруктами

Десерт зі сметани і желатину з фруктами

11-08-2015, 20:49
1 669
Десерт зі сметани і желатину з фруктами
Сметана давно вже перестала подаватися до столу лише в якості соусу до основних страв. Цей продукт використовують кондитери, додаючи його в випічку та різноманітні десерти. Ми зібрали для вас кілька рецептів оригінальних десертів з сметани і желатину, з додаванням різних фруктів, які неодмінно прийдуться вам до смаку.

Десерт з желатином з сметани з полуницею


Інгредієнти:

  • свіжа полуниця – 500 г;

  • сметана нежирна – 800 мл;

  • згущене молоко – 200 мл;

  • печиво – 300 г;

  • сухий желатин – 35 г;

  • вода – 500 мл


  • Приготування
    Желатин заливаємо гарячою водою і гарненько розмішуємо до повного його розчинення. Потім відставляємо в сторону і залишаємо остигати. Цим часом збиваємо згущене молоко з сметаною, а печиво рубаємо в дрібну крихту і викладаємо на дно креманок. Полуницю промиваємо, відриваємо хвостики і викладаємо зверху. Коли желатин стане злегка теплим, з'єднуємо його зі сметаною і виливаємо цю суміш в форми.

    Десерт зі сметани з ананасом і желатином


    Інгредієнти:

  • сир – 400 р;

  • желатин – 20 г;

  • сметана нежирна – 200 мл;

  • ананаси консервовані – 200 г;

  • ананасовий сік – 500 мл;

  • ванілін – за смаком;

  • згущене молоко – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Розчиняємо Желатин в ананасовому соку і залишаємо хвилин на 30. Сир збиваємо гарненько зі сметаною, додаємо ванілін і кладемо згущеним молоком. Набряклий желатин нагріваємо на повільному вогні, але не кип'ятимо. Після цього вводимо його в сирну масу і кидаємо кубики ананаса. Розливаємо сметанний десерт з желатином і фруктами по формочках і прибираємо в холодильник для застигання.

    Десерт зі сметани з желатином і абрикосами


    Інгредієнти:

  • сир – 250 г;

  • цукор – 50 г;

  • сметана – 250 мл;

  • абрикоси – 200 г;

  • шоколад, горіхи – за бажанням;
  • Десерт зі сметани і желатину з фруктами

  • сухий желатин – 12 р.


  • Приготування
    У сир кладемо нежирну сметану і гарненько збиваємо блендером на самій низькій швидкості хвилинки 3. Потім поступово всипаємо цукор і ретельно перемішуємо. Желатин замочуємо в гарячій воді і чекаємо, поки він розбухне, а потім акуратно виливаємо в сирну масу і знову все перемішуємо. Абрикоси моєму, виймаємо кісточки і кладемо шматочки в сир. Тепер беремо скляні креманки або склянки і розкладаємо приготовану масу. Відправляємо десерт в холодильник і засікаємо приблизно 3 години. Коли ласощі застигне, виймаємо його і подаємо до столу, посипавши зверху тертим шоколадом або подрібненими горішками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний десерт з желатином і фруктами
    Сирний десерт з желатином і фруктами
    Сирні десерти відрізняються своєю вишуканістю і простотою приготування. Кремове, що тане в роті ласощі, гідно оцінять самі вимогливі ласуни. Додавши
    Фруктовий торт без випічки
    Фруктовий торт без випічки
    Порятунком у літню спеку для ласунів стають різні фруктові десерти без випічки. Пропонуємо кілька оригінальних і дуже незвичайних варіантів
    Морозиво зі сметани
    Морозиво зі сметани
    Домашнє морозиво з сметани приготувати дуже просто, при цьому ви будете впевнені, що ніяких шкідливих речовин у ньому немає. Зате в результаті
    Желе з сметани – рецепт
    Желе з сметани – рецепт
    Желе - красивий і смачний десерт, який безсумнівно прикрасить ваш стіл. Звичайно ж, краще готувати такий десерт самим, не довіряючись готовим
    Сирне желе
    Сирне желе
    Звичайно ж, жодне свято не проходить без солодкого оригінального десерту. Давайте спробуємо з вами сьогодні приготувати чудове і дуже ніжне сирне
    Желейний торт зі сметаною
    Желейний торт зі сметаною
    Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його