Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коктейль з морозива і молока

Коктейль з морозива і молока

30-07-2015, 20:49
794
Коктейль з морозива і молока
Звичайно, молочні коктейлі не тільки смачні, але й приносять користь організму, так як молоко – джерело білка і кальцію. Щоб напій вийшов максимально освіжаючим, приготуємо коктейль з морозива і молока.
Частий питання при приготуванні коктейлів – пропорції інгредієнтів. Тут все просто: це не випічка і не напої, що містять алкоголь, так що в будь-якому випадку молочний коктейль вийде смачним, а пропорції молока і морозива встановлюйте за своїм бажанням. Наведемо кілька варіантів, як зробити коктейль з морозива і молока.
Простий мілк-шейк
Для приготування цього напою знадобиться банку (краще ємністю 1 л) з кришкою, що щільно закривається.
Інгредієнти:

  • вершкове морозиво – 300 г;

  • охолоджене молоко незбиране – 06 л;

  • збиті вершки – 70 мл;

  • шоколадний соус або плавлений шоколад – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Звичайно, чудово, якщо в господарстві є шейкер, проте його цілком можна замінити простий скляною банкою – кладемо в неї морозиво, набираючи його ложечкою, щоб порції були не великими, заливаємо молоком (його треба хоча б півгодини перед цим потримати в холодильнику). Банку щільно закриваємо і починаємо нашу суміш збовтувати, енергійно струшуючи ємність. Коли вміст банки змішалося і з'явилася досить стійка піна, переливаємо мілк-шейк у високі склянки, прикрашаємо збитими вершками і шоколадним соусом. Точно так само готується коктейль з молока і шоколадного або фруктового морозива, причому можна змінити пропорцію і використовувати 400 г морозива і 400 мл молока.
    Фруктово-ягідні коктейлі
    Також смачні молочні коктейлі з фруктами. Розповімо, як приготувати коктейль з полуниці молока та морозива.
    Інгредієнти:

  • охолоджене молоко незбиране – 05 л;

  • морозиво «Пломбір» – 300 г;

  • полуниця – 300 г;

  • мед акацієвий – 2 ст. ложки;

  • вершки збиті – 100 мл


  • Приготування
    Підготуємо ягоди заздалегідь – полуницю замочуємо в холодній воді приблизно на півгодини, потім, ретельно промиваємо і, залишивши 3-4 найкрасивіших великих і достиглі ягоди, інші поміщаємо в блендер (само собою, хвостики видаляємо).
    Коктейль з морозива і молока
    Пюрируем полуницю. Далі все залежить від вашого смаку. Можна використовувати для приготування коктейлю ягідне пюре, а можна протерти його через сито, щоб видалити кісточки і тверді частинки. Поміщаємо морозиво, мед і ягідне пюре у високу ємність, доливаємо молоко і добре збиваємо фруктовий коктейль з морозива і молока міксером. Коли суміш стала однорідною і добре спінилася, перелити її в стакани, прикрашаємо збитими вершками і залишилися ягодами.
    Таким же чином готуються коктейлі з іншими ягодами і фруктами. Відмінно коктейль з морозива і молока виходить з малиною, бананом, вишнею (може знадобитися трохи цукру, якщо дуже кисла вишня), ківі, абрикосами та персиками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити коктейль з морозива і молока?
    Як зробити коктейль з морозива і молока?
    Не варто переплачувати за покупку молочного коктейлю в десертних відділах магазинів чи кафе. Адже можна приготувати не менш поживний і корисний напій
    Як зробити коктейль з морозива?
    Як зробити коктейль з морозива?
    Молоко – джерело корисних кальцію і білка, а фрукти або фруктові соки, що входять до складу коктейлів, додадуть напоїв вітамінів і мікроелементів.
    Рецепти молочних коктейлів з морозивом
    Рецепти молочних коктейлів з морозивом
    Молочні коктейлі обожнюють як діти, так і дорослі. А якщо в нього додати морозиво і трохи фруктів, то такий коктейль перетворюється в повноцінний
    Коктейль з малини
    Коктейль з малини
    Влітку, коли багато ягід і фруктів можна робити корисні вітамінні коктейлі. Вони порадують як дорослих, так і дітей своїм приємним смаком і кольором.
    Коктейль з ківі
    Коктейль з ківі
    Фруктові коктейлі в жаркий літній період освіжити організм допоможуть відмінно, якщо, звичайно ж, вони зроблені зі свіжих ягід і фруктів. Сьогодні ми
    Коктейль з морозива і соку
    Коктейль з морозива і соку
    Що може бути краще, ніж освіжаючий коктейль в спекотний літній день. Але такий напій можна робити і в холодну погоду, щоб отримати порцію вітамінів.