Шарлотка з ананасами - рецепт
Часом так хочеться приготувати до чаю щось оригінальне і смачне, але при цьому не витратити багато часу і сил. В цьому випадку ми пропонуємо вам спекти шарлотку з ананасами. Пиріг виходить досить ситним і неймовірно ніжним, адже ананаси чудово доповнюють солодкий смак тіста і роблять випічку просто бездоганною!
Інгредієнти:
яйце куряче – 3 шт.;
цукор – 05 склянки;
борошно – 05 склянки;
консервовані ананаси – 1 банка;
яблуко – 1 шт.
Приготування
Отже, яйця акуратно розбиваємо в миску, відокремлюючи жовтки від білків. Потім беремо міксер і гарненько збиваємо останні до утворення піни. Після цього поступово всипаємо цукор і додаємо по одному жовтки, продовжуючи збивати. Коли яєчна суміш перетвориться на щільну масу, акуратно підмішуємо борошно і перемішуємо до однорідності. Яблука миємо, розрізаємо на 4 частини, вирізаємо серцевиною і шаткуємо тоненькими пластинками. Форму для випічки змащуємо маслом, присипаємо цукром, викладаємо яблучні дольки, консервовані ананаси і все заливаємо бісквітним тістом. Відправляємо пиріг в розігріту духовку заздалегідь і засікаємо приблизно 25 хвилин. Після закінчення часу, обережно виймаємо ананасову шарлотку, остуджуємо і перевертаємо на блюдо.
Інгредієнти:
ананас свіжий – 1 шт.;
яйце – 4 шт.;
цукор – 250 г;
борошно – 250 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
ванілін;
мелений коріандр – щіпка;
масло вершкове – 10 г;
какао порошок – за смаком.
Приготування
Ананас очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо м'якоть невеликими трикутничками. Форму для запікання промазуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і викладаємо в довільному порядку ананасові шматочки так, щоб вони повністю закрили всі дно ємності. Тепер переходимо до приготування тіста: яйця збиваємо цукром і ваніліном до пишноти, додаємо коріандр, всипаємо борошно з розпушувачем і гарненько перемішуємо до однорідності. Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися. Готове тісто виливаємо у форму поверх ананасів і рівномірно розподіляємо його ложкою. Випікаємо пиріг при температурі 180°С 35 хвилин, а потім остуджуємо, перекладаємо на блюдо і прикрашаємо за бажанням какао або свіжими фруктами.
Інгредієнти:
консервовані ананаси кільцями – 8 шт.;
куряче яйце – 4 шт.;
цукор – 1 ст.;
ванілін;
борошно – 1 ст.;
масло вершкове – 20 р.
Приготування
Як приготувати смачну і повітряну шарлотку з ананасами в мультиварці? Для початку давайте приготуємо з вами тісто для пирога. Яйця гарненько збиваємо міксером з цукром до отримання пишної білої маси. Потім поступово всипаємо просіяне заздалегідь пшеничне борошно і акуратно вимішуємо тісто дерев'яною ложкою. Ємність мультиварки змащуємо вершковим маслом, а дно і боки присипаю цукром. Далі викладаємо на дно ананасові кільця, заливаємо їх половиною тіста, потім кладемо другий ряд ананасів і виливаємо тісто, рівномірно розподіляючи його і розмазуючи ложкою. Відправляємо пиріг в мультиварку, закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Випічка» і засікаємо 30 хвилин, встановивши температуру на 150°С. Періодично перевіряємо його на готовність, щоб він рівномірно підрум'янюється і не пригорів. Готову шарлотку з консервованими ананасами обережно виймаємо з чаші за допомогою спеціального контейнера-пароварки і залишаємо остигати. Далі перекладаємо пиріг на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і розрізаємо на красиві порційні шматочки.
Шарлотка з ананасами і яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйця акуратно розбиваємо в миску, відокремлюючи жовтки від білків. Потім беремо міксер і гарненько збиваємо останні до утворення піни. Після цього поступово всипаємо цукор і додаємо по одному жовтки, продовжуючи збивати. Коли яєчна суміш перетвориться на щільну масу, акуратно підмішуємо борошно і перемішуємо до однорідності. Яблука миємо, розрізаємо на 4 частини, вирізаємо серцевиною і шаткуємо тоненькими пластинками. Форму для випічки змащуємо маслом, присипаємо цукром, викладаємо яблучні дольки, консервовані ананаси і все заливаємо бісквітним тістом. Відправляємо пиріг в розігріту духовку заздалегідь і засікаємо приблизно 25 хвилин. Після закінчення часу, обережно виймаємо ананасову шарлотку, остуджуємо і перевертаємо на блюдо.
Рецепт шарлотки з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
Ананас очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо м'якоть невеликими трикутничками. Форму для запікання промазуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і викладаємо в довільному порядку ананасові шматочки так, щоб вони повністю закрили всі дно ємності. Тепер переходимо до приготування тіста: яйця збиваємо цукром і ваніліном до пишноти, додаємо коріандр, всипаємо борошно з розпушувачем і гарненько перемішуємо до однорідності. Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися. Готове тісто виливаємо у форму поверх ананасів і рівномірно розподіляємо його ложкою. Випікаємо пиріг при температурі 180°С 35 хвилин, а потім остуджуємо, перекладаємо на блюдо і прикрашаємо за бажанням какао або свіжими фруктами.
Шарлотка з ананасами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смачну і повітряну шарлотку з ананасами в мультиварці? Для початку давайте приготуємо з вами тісто для пирога. Яйця гарненько збиваємо міксером з цукром до отримання пишної білої маси. Потім поступово всипаємо просіяне заздалегідь пшеничне борошно і акуратно вимішуємо тісто дерев'яною ложкою. Ємність мультиварки змащуємо вершковим маслом, а дно і боки присипаю цукром. Далі викладаємо на дно ананасові кільця, заливаємо їх половиною тіста, потім кладемо другий ряд ананасів і виливаємо тісто, рівномірно розподіляючи його і розмазуючи ложкою. Відправляємо пиріг в мультиварку, закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Випічка» і засікаємо 30 хвилин, встановивши температуру на 150°С. Періодично перевіряємо його на готовність, щоб він рівномірно підрум'янюється і не пригорів. Готову шарлотку з консервованими ананасами обережно виймаємо з чаші за допомогою спеціального контейнера-пароварки і залишаємо остигати. Далі перекладаємо пиріг на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і розрізаємо на красиві порційні шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка на сметані
Якщо вам потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю з підручних продуктів, так щоб вийшло смачно і ситно, пропонуємо вам приготувати шарлотку на
Пиріг з грушами в мультиварці
Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися
Ананасовий пиріг
Якщо ви чекаєте гостей, але ніяк не можете вийти в магазин за чим-небудь солоденьким до чаю, то радимо вам приготувати десерт самостійно. Ним може
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
Шарлотка з бананами
Всі ми знаємо, що шарлотка - це яблучний пиріг в класичному варіанті. Але багато господинь вже давно готують її з додаванням різноманітних фруктів. І