Сирна запіканка з яблуками

Запіканка без манки
Ось цікавий рецепт сирної запіканки з яблуками без манної крупи.
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно перетираємо все до однорідної маси (можна через велике сито). Додаємо в сир крохмаль, борошно, молоко, ванільний цукор, трохи соку лимона. Все перемішуємо. Збиваємо яйця з цукром до посветления і помітного збільшення обсягу. Додаємо збиті з цукром яйця в сирну масу і ретельно перемішуємо. Викладаємо підготовлену масу в силіконову форму (або в звичайну форму на пекарській папір). Моєму яблука, протираємо чистою серветкою, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкими часточками. Викладаємо нарізані яблука поверх сирної маси в формі. Можна злегка присипати запіканку меленими горіхами (якщо любите горіхи). Ставимо форму з запіканкою в духову шафу, розігрітий до середньої температури хвилин на 30. Поки запіканка готується, змішуємо сметану з 1 столовою ложкою цукру. Виймаємо форму з запіканкою і рівномірно виливаємо на підготовлену поверхню сметанную заливку. Ставимо форму в духовку ще хвилин на 20. Готова запіканка повинна трохи охолонути - тоді її буде зручніше різати.
Запіканка в мультиварці
Непогано виходить сирна запіканка з яблуками в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування:
Натремо яблука на крупній тертці (можна порубати їх чоппером або просто нарізати дрібними шматочками). Змішаємо в одній ємності сир і яблука. Додамо яйця, мед (або цукор) і манну крупу, перемішати. Робочий контейнер мультиварки рясно змастимо розтопленим вершковим маслом, рівномірно посиплемо панірувальними сухарями і викладемо в нього сирно-яблучну масу. Встановимо режим «Випічка» і час - 65 хвилин. Після сигналу мультиварки про готовність відкриємо кришку і трохи остудимо запіканку. Перегорнемо контейнер пароварки на блюдо, наріжемо запіканку на порції і будемо подавати зі сметаною.
Дуже смачна запіканка
Ось ще один рецепт запіканки з сиру з яблуками.
Інгредієнти:

Змішаємо в блендері сир, цукор і сметану до утворення однорідної маси. Додамо збиті в піну яйця, борошно пшеничне і кукурудзяне, перемішаємо. Додамо родзинки і перемішати ще раз. Розігріємо духовку до середньої температури (приблизно 200? З). Вистелем форму для випікання пекарської папером, змастимо вершковим маслом і заповнимо форму підготовленої сирно-яєчної масою. Яблука очистимо від шкірки і насіння, наріжемо тонкими скибочками і красиво викладемо поверх сирно-яєчної маси і будемо випікати до готовності (приблизно протягом 40 хвилин). Сирні запіканки можна подавати з чаєм чи компотом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт картопляної запіканки
Здавалося б, картопляна запіканка - саме звичайне, всім знайоме блюдо. Тим не менш, смачно готувати її вміють не всі господині. Ми навчимо вас не

Крупник в мультиварці
Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а

Сирна запіканка з бананом
Для любителів сиру, напевно, немає рецепта краще, ніж сирна запіканка. Це блюдо легко готувати, а різноманітність фруктових добавок робить кожну

Запіканка з яблуками
Запіканка з яблуками - це чудовий і корисний варіант сніданку для дорослих і дітей. Приготувати її можна з додаванням різних інгредієнтів: сиру,

Рецепт грушевого пирога
Грушевий пиріг дуже смачний, нескладний і не зовсім звичайний десерт. Погодьтеся, груші - це щось більш оригінальне, ніж звична шарлотка або манник.